İpek Ile Rüya Yolculuğu: Avm’den Uçan Anılar

Bir rüyada AVM'de İpek ile karşılaşan genç, yeşil kazağındaki sıradışı detayı fark eder ve bir anlık sarılma ile dünyaları değişir. Ancak gerçek mi, rüya mı olduğunu bilemez. İpek ile Spiderman gibi uçmaya başlarlar.

ipek-ile-ruya-yolculugu-avmden

Rüya:

Rüyamda bir AVM gibi bir yerdeydik. Bu AVM’yi ben daha önceden başka bir rüyamda yine görmüştüm. Geçen yıl hoşlandığımı düşündüğüm ama sonradan çok da bir elektriklenme olmayan bir kız arkadaşım vardı (hiçbir bağımız olmadı). Neyse, bununla ben bu AVM gibi yere gittik. Sonra oradan balkona çıkmamız gerekiyormuş ama kızlar tuvaletinden geçtik. Geçerken bir anda benim şu an sevdiğim kızı (o da beni seviyor, sevgili gibi bir şeyiz) kazağından tanıdım. Yeşil bir kazağı var. Sonra onun kazağı dikkatimi çekti. Normalde yeşil olan kazağının altı santi kesilmiş, o kesilen yere aynı desende krem renk bir kazak parçası dikilmiş. Neyse, ismi İpek. “İpek” diye seslendim, sonra bana döndü. Çok mutlu oldu, bir an sarıldık. Çok mutlu oldu, o an dünyalar benimdi. (Hiç onunla sarılmadık, daha biraz gizli gibi bir şey çünkü önemli bir sınava gireceğiz, her ikimiz de ondan dolayı biraz sonraya erteledik.) En son sarıldık işte, ikimiz de çok mutlu olduk, bir daha sarıldık. Sonra İpek rüyadan çıktı gibi bir şey oldu ve rüyada olduğumuzu anladık. O da rüyada olduğunu biliyor, ben de (gerçekte böyle bir rüya gördü mü sormadım). Sonra geri geldi. Benim gitmem gerekti, ben balkona gittim. Bir an saklanmam gerekiyormuş gibi oldu (kendimi tehlikede hissetmedim). Balkonun kenarındaki duvara yapıştım (uçtum gibi bir şey oldu, Spiderman gibi yapıştım). Sonra İpek neredeyim diye baktı. Ben onu 3. şahıs gibi (hem kendimi hem onu sanki bir aynaya bakar gibi) görebiliyorum ama o göremiyor. Sonra ben indim ve bir an Spiderman gibi güçlerim oldu. Sonra dedim, “Gel İpek, uçalım.” dedim. Sarıldı bana, bir an Spiderman gibi ağ ata ata uçmaya başladık. Biraz ilerledik, otoban gibi bir yerde, sonra rüya bitti. Bu sene LGS’ye gireceğiz. İpeğim’in doğum günü 10 Ekim 2010.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: A**
Doğum Tarihi: 25 Aralık 2009
Burç:Oğlak Burcu
Numerolojik Sayısı: 3 Sayısı

Yorum:

Rüyan, iç dünyanın zenginliğini ve hayal gücünün gücünü yansıtıyor. AVM, genellikle sosyal etkileşim ve seçimlerin simgesi olarak görülür. Bu mekanı daha önce görmüş olman, hayatındaki bazı durumların veya duyguların tekrar ettiğini işaret edebilir. Eski bir arkadaşla olan ilişkinin, şu anki duygusal durumunla bir bağlantısı olmayabilir, ancak geçmişteki tecrübelerin şimdiki ilişkilerine nasıl yansıdığını düşünmen gerektiğini gösteriyor olabilir.

Yeşil kazak, büyüme ve yenilenmeyi temsil ederken, krem rengi ekleme, hayatına yeni bir şeyler katma arzunu simgeliyor olabilir. İpek’le olan buluşman ve onunla sarılman, aranızdaki duygusal bağın güçlü olduğunu ve ona duyduğun sevginin farkında olduğunu gösteriyor. Gizli bir ilişki yaşamanız ve önemli bir sınava hazırlanıyor olmanız, ilişkinin ciddiyetini ve sorumluluklarınızı temsil ediyor.

Rüyada Spiderman gibi duvarlara yapışman ve İpek’le uçman, özgürlük ve güç hissini ifade ediyor. Bu, hayatında kontrol sahibi olma ve zorlukların üstesinden gelme arzunu yansıtıyor. Rüyanın sonunda otoban gibi bir yerde olmanız, hayat yolculuğunuzda ilerleme ve hedeflerinize doğru hız kazanma isteğinizi simgeliyor olabilir. Rüyan, içsel düşüncelerin ve duyguların bir yansıması olarak, şu anki yaşamın ve geleceğe dair umutların hakkında önemli ipuçları veriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

eski-bir-evin-icinde-antika-es

Eski Bir Evin İçinde Antika Eşyalar: Rüya Yorumu

Rüyamda eski bir evin içindeydim ve her yerde antika eşyalar vardı. Kitaplarla dolu odada farklı dillerde yazılmış hikayeler okudum. Bu rüya, geçmişle bağlantı, değişim ve yeni başlangıçlarla ilgili mesajlar içeriyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!