Site icon Rüya Yorumcum

Rüyada İsteksiz Olmak

Bu rüyanın anlamı ile ilişkilendirilebilecek pek çok şey vardır.

Rüyanızda alkol almaktan kaçınmak , o anda duygu bombardımanına tutulacağınıza delalettir. Rüyada yemek yememek, hayatta ilerleme arzusunu gösterir. Başkaları üzerindeki etkisini düşünmeye çalışmalısın.

Rüyanda görmüş olabileceklerin

Rüyada ölü bir yatak odasıyla karşılaşmak ve gerçek hayatta birine sahip olmak, birine yakınlığa ve arzuya ihtiyacın olduğunu gösterir. Rüyada partneriniz cinsel ilişkiye girmeyi reddediyorsa, bu, içsel arzularınızla ruhsal olarak bağlantı kurmada olası sorunlara işaret eder.

Rüyada kek gibi tatlı yiyecekler yemekten kaçınmaya çalışmak, sorunları üstlenmeniz gerektiğine işarettir. ve hayatınızı bir şekilde değiştirmek istiyorsunuz. Ayrıca öz disipline odaklanma ve hayatınızı kontrol etmeye çalışmanız da var. Kontrolden çıktığını mı hissediyorsun? Rüyada alkol almayı bırakmak veya diyet yapmak istiyorsanız, hayatta sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir.

Hayatta bazen cinsellik veya yakınlık içermeyen ilişkilerle karşılaşırız. Bu rüyayla sonuçlanan bu nitelikte bir ilişki içinde olabilirsiniz. Hepimizin sevilmeyi ve yalan söyleyen biriyle düzgün bir ilişkiye sahip olmayı hak ettiğini unutmayın.

Exit mobile version