Site icon Rüya Yorumcum

Rüyada Absalom Görmek

İncil’de, babasının krallığına karşı bir isyan çıkaran ve ardından gelen savaşta yenilip öldürülen Davut’un oğlunun adı Absalom’du.

Rüyadan aldığım anlam budur. Bu rüya hakkında size netlik sağlamak için eski rüya kitaplarından. Absalom’u rüyada görmek, korkarım üzücü olaylar açısından önemlidir. Absalom ile ilgili rüyalar, olası talihsiz olaylara işaret eder. Ahlaksız davranışlarda bulunarak ve masumiyete hakaret ederek bir hatanın kurbanı olabilir ve sevdiğiniz birinin kalbini acı ve ıstırapla delebilirsiniz. Rüyada Absalom ile tanışmak olumlu bir alamettir ve hayatınızda ilerlemeye çalışma zamanının geldiğini gösterir. İş yerinde ya da kendi işinizi kurma fırsatları olabilir.

Ayrıntılı rüya tabiri

Bu rüyayı görmek, bilinçsizce bir hataya kurban gitmeniz ve çok sevilen bir kişiye nüfuz etmeniz anlamına gelir. ahlaksız eylemlerin işlenmesi ve masumiyetin öfkesi üzerine keskin bir ıstırap ve acı ile kalp. Hiçbir saflık çiçeği, üzerine tutkulu bir nefes almanız için asla çok kutsal olmayacaktır. Absalom’u veya başka bir itaatsiz karakteri hayal etmek, ahlaksız eğilimlere karşı bir uyarıdır. Bir baba bu rüyayla çocuklarına karşı dikkatli olması konusunda uyarılır.

Rüyanızda olabilir

Exit mobile version