İki muhabbet kuşu grimsi ve bir kanarya kuş ölü halde ters dönmüş buldum

iki-muhabbet-kusu-grimsi-ve-bi

Rüya:

İki muhabbet kuşu grimsi ve bir kanarya kuş ölü halde ters dönmüş buldum. İkisi bir kafeste digeri bir kafesteydi. Gecenin diğer yarısında yuksekten aşağı dogru hızla bir aprtmandan asagi doğru ogretmenevine dogru güya giderken dış cepheden inerken kendimi buldum ama bir balkondan içeri girdim ve burası yıllar once arkadaş olduğum ama uzun zamandır birebir görüşemediğim bir arkadaşımın eviydi..

16 eylul tutulmayla alakali midir bu rüyalar..
Tesekkurler…

Yorum:

Endişe, kararsızlık ve iç sıkıntısı yaşadığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Hayatınızda önemli olan birini ya da bir şeyi kaybetme ihtimaliniz var.

Hayatı algılama ve yorumlama açınızda değişmeler oluyor. Sonunda kendi öz benliğinizle buluşuyorsunuz.

Tutulmalar, bitişleri ve başlangıçları temsil eder. Bu yüzden tutulmanın da etkisi olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

muzede-kaybolan-ruya-labirenti

Müzede Kaybolan Rüya: Labirentin Sırrı

Rüyamda bir müzede geziyordum. Tarihi eserler, tablolar ve heykeller arasında dolaşırken bir labirent keşfettim. Ancak içeri girdiğimde uyarı yazısıyla karşılaştım: “Labirentte kaybolursanız, geri dönemezsiniz.” Korku ve merak içinde yürüdüm, ama çıkışı bulamadım.

kus-oldugum-kisinin-kanser-ruy

Küs Olduğum Kişinin Kanser Rüyası

Rüyamda uzun zamandır küs olduğum birinin kanser olduğunu gördüm. Yanına gittim ve onunla konuştum. Rüya sahibinin çevresinde sinsi insanlar olduğunu gösterir.

ruyada-nevresim-satin-almak-ve

Rüyada Nevresim Satın Almak Ve Anlamı

Rüyamda bir nevresim satan dükkanda genç bir çocuktan alışveriş yapmak istiyorum. Ardından tanımadığım bir isim olan Oya ile garip olaylar yaşanıyor. Rüyanın anlamı ve yorumu nedir?

roxelananin-tablosu-tarihe-yol

Roxelana’nın Tablosu: Tarihe Yolculuk Rüyası

Bir müzede gezerken Roxelana’nın tablosuyla karşılaşan Selin, büyülü bir rüyaya sürüklenir. Kadının gözleri kırpışır ve gerçeklikle iç içe geçerler. Tarihe yolculuk yaparken, Roxelana ile dost olur. Ancak bir alarm sesiyle uyanır ve rüya sona erer.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!