Annemi kanser olmuş hani ölüm döşeğinde derler ya o şekilde yatar halde gördüm

annemi-kanser-olmus-hani-olum-

Rüya:
Sanırım bundan altı ay kadar önceydi. Rüyamda annemi kanser olmuş hani ölüm döşeğinde derler ya o şekilde yatar halde gördüm. Annemin de zaten ağrıları vardı. Bu rüyanın peşine düştüm. Annemi doktor doktor gezdirdim. Henüz birkaç gün önce teşhis konuldu. Annem kansermiş. Daha önce de amcam kanserdi. Onu da rüyamda ölüm döşeğinde gördüm. Amcam iyileşti. Rüyam hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum:
Rüyası olduğu gibi çıkanlar genelde doğru sözlü insanlardır. Sizinki böyle olmuş olabilir. Muhtemelen ani bir kayıp yaşamış olabilirsiniz. Bu da sizi tedbirli olmaya yöneltmiş olabilir. Acil şifalar dilerim.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!