Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Aslan burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Mart ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Mart ayının ilk yarısında yaratıcı Balık burcunda seyahat eden göksel lideriniz güneşiniz ve baştan çıkarıcı, gizemli sekizinci eviniz ile, her zamankinden daha az bastırılmış bir şekilde son derece çekicisiniz. Hâlâ çok çekicisiniz, ancak mevcut veya potansiyel bir partner, sizde tam olarak anlayamadıkları yeni bir şey hissedecek.

6 Mart’ta, heyecan verici, yaratıcı bir güneş-Uranüs sekstili yolunuza hoş sürprizler getiriyor ve size gerçek kişiliğinizi ifade etmeniz için açık fikirlilik ve özgürlük veriyor. Bu, aşkın sunduğu her şeyi keşfetmek için deneysel, yargılayıcı olmayan bir zamandır, bu nedenle araştırmaktan, gözlemlemekten veya seçtiğiniz garipliklere katılmaktan çekinmeyin.

Aşk hayatınızı biraz iyileştirmesi gereken diğer insanların ihtiyaçlarına karşı duyarlılığınızı ve farkındalığınızı artırmak için on beşte parlak bir güneş-Neptün kavuşumu geliyor. Bağışlayarak, unutarak ve daha iyi şeylere yönelmeye yemin ederek olumsuz geçmiş deneyimlerin ötesine geçme zamanı.

Kendine güvenen güneş, 20 Mart’ta kırılgan Balık burcundan güçlü, güçlü Koç burcuna ve genişleme bölgenize hareket ederek, gerçekten istediğiniz aşk hayatına sahip olabileceğinize inandığınız bir ayı karşılıyor. İş alacak mı? Kesinlikle. Ancak Koç enerjisi savaşçı enerjisidir. Büyümeye ve öğrenmeye devam edin. Ne istiyorsan git ve arkana bakma.


Aslan Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Satürn 7 Mart’ta Balık burcuna geçiyor ve yaklaşık iki yıl burada kalacak. Bu yerleşim, ortaklıkları ve ittifakları dengeleyebilir. İş ilişkileri Mart ayı boyunca gayet iyi gitmeli, ancak ne söylemeye çalıştığınızı ve hatta ne düşündüğünüzü netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Başkaları hakkında aşırı düşünceli olma eğiliminiz olabilir, bu nedenle bu geçiş sırasında fazla yargılayıcı olmamaya çalışın. Müzakere etmeniz gerekiyorsa, her anı dikkatli bir şekilde ele alın. Soğukkanlılığınızı korumak söz konusu olduğunda sessiz düşünmek en iyi seçeneğiniz olacaktır.

Ayrıca yedinci gün, Başak dolunayı daha merkezlenmiş ve topraklanmış bir etki getirebilir. Odak noktanız işteki pratik konulara kayabilir ve bunlara konsantre olma becerisine sahip olursunuz. Tüm hedeflerinize ulaşırken yaşadığınız bu başarı hissinin en güzel ifadesi “memnuniyet”tir. Bu enerjiyi iyi kullanırsanız, kendinizi gelecek ayın hedefleri üzerinde çalışırken bile bulabilirsiniz. Daha iyi rutinler de bulabilirsin.

Pluto 23 Mart’ta Kova burcuna girdiğinde, büyük resme daha fazla netlik getirmek için yapbozun küçük parçaları bir araya gelir. Her şey ayrıntılarda gizli Leo!


Aslan Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aşk sezginiz, uzun bir kış uykusundan sonra Merkür ikinci saniyede Balık burcuna girdiğinde uyanıyor. Aşkınızı derin dondurucuda bırakabilecek kırmızı bayraklardan kaçınmak için randevularınız sırasında kullanın. 7 Mart’ta dolunay Başak’tayken ve Satürn Balık burcuna girdiğinde önemli ilişkilere yatırım yapmaya odaklanın. Çaba gösterirseniz, özel biriyle derin bir bağ geliştirebilirsiniz.

Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde verebileceğin ilk şey sadakatin. Mevcut partnerinize sadık olun, ancak size ihtiyacınız olanı vermiyorsa, bu sadakatin sizi kör etmesine izin vermeyin. Flört geleceğinizi düşünmek için 16 Mart’ta Boğa burcuna giren Venüs’ü kullanın. Gerçek ilişki hedefleriniz neler?

Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde romantik ufkunuzu genişleterek bahara başlayın. Aşkı bulmak için konfor alanınızın dışına çıktığınızda flört etmek cesur bir maceraya dönüşür. Şu anda bir seyahate çıkıyorsanız, yeni bir sevgili ile geri dönebilirsiniz.

Bununla birlikte, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde kendinize karşı şefkatli olmayı unutmayın. Herhangi bir yeni bahar tatiline başlamadan önce kendi kendini iyileştirme alıştırması yapın Leo.


Aslan Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İç Derinlik

Bu, bakış açınızı dramatik şekillerde değiştirecek bir dizi değişiklikle dolu bir ay Leo. 20 Mart’a kadar güneş bu bölgeden geçerken dönüşüm sektörünüze vurgu yaparak başlar. Çevik Merkür, ikincisinde karışıma meraklı enerjisini katar. Ve ihtiyatlı Satürn’ün 7 Mart’ta içeri girmesi ve iki yıldan fazla kalması nedeniyle daha da vurgulanmaktadır.

Bu, derine inme ve çekirdek düzeyde değişiklik yaratma şansınız. Bu bir gecede olmayacak, ancak önümüzdeki aylar ve yıllar içinde katmanları üzerinizden atabilecek ve sizi geride tutan her türlü duygusal yükü atabileceksiniz. Ve kim olduğunuz ve bunun sonucunda ne istediğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahip olacaksınız.

Yedinci gündeki Başak burcundaki dolunay, özellikle derin bir duygusal ilişki veya iş veya mali meselelerle bağlantılı olanlar olmak üzere, yüzeye çıkan duyguları getirebilir. Elektrikli Uranüs’ün olumlu bir katkı yapmasıyla, size kapıları açan yeni bir aşamaya fırlatılmış olabilirsiniz ve bunun nedeni heyecan verici bir karşılaşma olabilir.

Güneş, 20 Mart’ta Koç burcuna ve seyahat ve macera sektörünüze girerek yeni bir keşif ve fırsat aşamasında çalıyor. Genişleyen Jüpiter sizi zaten cesur olmaya ve risk almaya teşvik ederken, hedeflerinizi tanımlamanın ve bir inanç sıçraması yapmaya hazırlanmanın zamanı geldi. Ertesi gün Koç burcundaki yeni ay, yeni bir girişim başlatmak için en iyi zamandır.

Powerbroker Pluto ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna giriyor ki bu çok önemli. Bu dönüştürücü gezegen yirmi yıldır burada olacak, bu nedenle en ciddi ve en sıradan ilişkilerle ilgili içgörüler ve olumlu değişiklikler bekleyebilirsiniz.

Son olarak, alıngan Mars, 25 Mart’ta Yengeç’e ve özel bir bölgeye hareket ediyor ve hayalleriniz daha canlı hale geldikçe ruhunuz hareketlenebilir. Sezginiz de zirvede olacak.


Exit mobile version