Site icon Rüya Yorumcum

Rüyada Köprüden Atlamak Ve Vahşi Hayvanlarla Mücadele

Rüya:

Köprü gibi bir şeyin üstündeyim. Neler var diye altına bakıyorum. Vahşi hayvanlar hızlıca koşuyor. Ama birbirine karışmışlar. Önde ayılar hemen arkasında aslanlar bir yerlere koşuyorlar. Her taraf toz duman. Aklıma peygamber efendimizin bir sözü geliyor. Her kim bunların üstüne atlarsa hidayete erecektir diyordu. Dediği kastettiği buydu diyerek köprüden aşağıya atlıyorum. Onları öldürmek için, açtım ellerimi, hepsini kucaklarcasına, ne kadar açarsam o kadar çok öldürecektim. Sonra başkaları ile kafe gibi yerde toplandık. Uzakta tek duran bir adam vardı. Ona bakarak, kılıcımı kaldırdım. Allah’ın Resulü’ne biat edeceksin. Yoksa seni öldürürüm dedim. Ama hiçbir şey demedi, tepki vermedi. Biliyordum o da düşmandı. Bizden değildi yani. Sessiz kaldı. Sonra o kafenin içinde, stand (yiyecek dağıtılan yer) oraya geçmiş peygamber efendimiz, bu ekmeği kim para verip alacak diye seslendi. Peygamberimizi zayıf ama irice, büyük gözlü, siyah uzun kıvırcık saçlı, hafif gülümseyen, üstünde bol kahverengi bir elbise ile gördüm. Hemen paramı almak için poşette sakladığım yere doğru koştum. Geldiğimde ekmeği başka biri almıştı. Ben de ağlamaya başladım. Peygamberimiz yüzüne büyük şapka koymuş standın orada uyuyordu. Başka birileri standın orada yiyecekleri satmaya devam ediyordu. Bu yiyeceği kim alacak! Peki bunu kim alacak diye bağırıyordu. Ben de 3 adet et dürümü, birini kendime, birini eşime, birini de kızıma almak için parasını ödedim. Ama 6 adet parası verdim. (Askıda et dürüm gibi düşün) Peygamberim yanımda uyuyor. Ben yanından geçerken, yaptığım iyiliği görmüyordu. Halbuki o al dedi diye aldım. Aç değildim ki! Uyuduğunu görünce üzüldüm.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: E****
Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1982
Burç:Boğa Burcu
Numerolojik Sayısı: 9 Sayısı

Yorum:

Merhaba, rüyan oldukça derin ve sembollerle dolu. Köprü üzerinde olman, hayatında önemli bir geçiş döneminde olduğunu gösteriyor olabilir. Altında vahşi hayvanların koşması, içsel korkularını ve endişelerini temsil ediyor. Ayılar ve aslanlar gibi güçlü hayvanlar, karşılaştığın zorlukların büyüklüğünü ve bu zorluklarla yüzleşme cesaretini simgeliyor. Peygamber efendimizin sözü ise, bu zorlukların üstesinden gelmenin manevi bir yolculuk olduğunu ve bu yolculukta hidayete ereceğini işaret ediyor.

Köprüden aşağıya atlaman, cesaretini ve kararlılığını gösteriyor. Vahşi hayvanları öldürme isteğin, içindeki negatif duyguları ve korkuları yenme arzusunu yansıtıyor. Ellerini açarak onları kucaklaman, bu duygularla yüzleşme ve onları kabullenme çabanı simgeliyor. Cafe gibi bir yerde toplanmanız, sosyal çevrenle olan ilişkilerini ve bu ilişkilerdeki dinamikleri temsil ediyor. Uzakta duran adam, hayatında güvenmediğin veya sana tehdit oluşturan birini işaret ediyor olabilir. Kılıcını kaldırman ve biat etmesini istemen, bu kişiyle yüzleşme ve onu kontrol altına alma isteğini gösteriyor.

Peygamber efendimizin ekmek satması ve senin ekmeği alamaman, manevi arayışında bazı fırsatları kaçırdığını düşündüğünü gösteriyor olabilir. Ağlaman, bu kaybın sende yarattığı üzüntüyü ve hayal kırıklığını yansıtıyor. Peygamberimizin uyuması ve senin yaptığın iyiliği görmemesi, manevi rehberliğe olan ihtiyacını ve bu rehberliği bulamadığını hissettiğini simgeliyor. Et dürümleri alman ve fazladan para ödemen, başkalarına yardım etme isteğini ve bu yardımı yaparken kendini tatmin etme çabanı gösteriyor. Peygamberimizin uyuması karşısında üzüntü duyman, manevi rehberliğe olan ihtiyacını ve bu rehberliği bulamadığını hissettiğini simgeliyor. Bu rüya, içsel yolculuğunda karşılaştığın zorlukları ve bu zorluklarla başa çıkma çabalarını derinlemesine yansıtıyor.

Exit mobile version