Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

Kova burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Kova burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Haziran’da Yay burcundaki dolunayın ateşli enerjisi altında deneyler yapmak için sabırsızlanıyorsunuz. Kendinizi canlı hissediyorsunuz ve bazı kuralları çiğnemeye hazırsınız ve tam olarak kiminle çılgına dönmek istediğinizi biliyorsunuz. İster kendini adadığın biri olsun, ister çok az tanıdığın biri olsun, engellemelerin yok ve şaşırmak için sabırsızlanıyorsun!

11’inde, iletişimci Merkür akıllı İkizler burcuna geçiyor ve zekayı ilişki listenizde “olmazsa olmazlar”ın başına yerleştiriyor. Çıktığınız veya çiftleştiğiniz kişiyle ilginç bir sohbet edemiyorsanız, çabuk sıkılırsınız. Bekarsanız, yükselen bir İkizler burcu şu anda mükemmel kozmik eşinizdir.

19 Haziran’da, önemli bir Jüpiter-Satürn sekstilinde, farklı bakış açılarını benimsiyorsunuz ve aşk hakkında öğrenecek çok şeyiniz olduğunu özgürce kabul ediyorsunuz. Hayatınızda öğretmen rolünde olan biri şimdi daha çekici ve onu daha önce nasıl fark edemediğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Kader, bu şanslı geçiş sırasında pek çok “aha” anı getirir.

Yirmi altıncı gündeki Mars-Uranüs karesinde bir şeyi bitirmek için acele ediyorsunuz, ancak aşkla ilgili her konuda frene basmalısınız. Ne kadar hızlı giderseniz, o kadar çok hata yaparsınız ve bu, ayrıntılara takılmak için iyi bir zaman değil. Doğru değilse, devam etmeyin. Kova, bir şeyden sonsuza kadar pişmanlık duymaktansa geçici olarak hayal kırıklığına uğramak daha iyidir.


Kova Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Jüpiter ve Kuzey Düğümü 1 Haziran’da birleşiyor ve Venüs dört gün sonra Aslan’a giriyor, bu da işinizde kişilerarası ilişkilerde büyük bir sarsıntı olabileceği anlamına geliyor. İş ortaklarıyla karşılıklı bağımlılığa dikkat edin, başkalarının kendi sorunlarını çözmesine izin verin ve kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenin. İşyeri dramına ve siyasetine fazla kapılmamaya çalışın, çünkü fırtınalı duygular uçup gidecek.

İyi haber şu ki, on yedincideki İkizler yeni ayı, iş ilişkilerinize bir parça kesinlik ve pozitiflik katarak bu enerjileri yumuşatabilir. Hatta meslektaşlarınızın her zamankinden daha az tartışmacı ve daha destekleyici olduklarını, size ve birbirinize karşı iyi davrandıklarını bile hissedebilirsiniz.

Güneş Yengeç burcuna geçtiğinde ve 21 Haziran’da yaz gündönümü geldiğinde iş yerindeki ve iş akışındaki hava daha istikrarlı olacak. Bu, kariyeriniz için kozmik bir şans ve refah zamanına işaret ediyor. Sadece bu da değil, çok iyi kariyer haberlerinin alıcısı olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla kadeh kaldırarak günü kutlayın.


Kova Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

3 Haziran’da Yay burcu dolunayı sırasında sosyal bir notla aya başlıyorsunuz. Bir partide veya bir protesto sırasında biriyle tanışmak, bazı harika kıvılcımlara yol açabilir. Neyse ki, Venüs beşincide Aslan’a girdiğinde aşık olmaya fazlasıyla hazırsınız. Bu, yeni bir ilişkiye atlamak için harika bir zaman Kova, ama atlamadan önce bakmayı unutma.

Peki ne bekliyorsun? 11 Haziran’da Merkür İkizler’e girdiğinde birine çıkma teklif edin, çünkü herkesin bayılmasını kolayca sağlayabilirsiniz. En iyi randevu geceniz, ayın on yedinci günü İkizler yeniayıdır. Romantik bir ilişki bedeninizi ve zihninizi harekete geçirebilir.

Bununla birlikte, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde ilişkiler alış-verişten ibarettir. Yılın en uzun gününde, sevgilinize değer verdiğinizi göstermek için konuşacağınız aşk dilinin bir hizmet eylemi olduğunu öğrenirsiniz. . Juno ertesi gün Yengeç burcuna girdiğinde flört etmeye pratik bir yaklaşım getirin. Hayatınızı çok kolaylaştıracak.

26’sında Merkür Yengeç burcuna girdiğinde sevgilinizi beslemeye ve onunla ilgilenmeye devam edin ve onlara yaslanmanıza izin verin. Bir ilişki içinde olmanın tüm amacı budur. Savunmasız ol!


Kova Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

evde mutlu

Kova burcu, bu ay 21 Haziran’a kadar kalacağı eğlence bölgenizdeki güneşle başlıyor. Bu, en sevdiğiniz hobilerinizle kendinizi şımartmak ve yaratıcı projelerde yer almak için bir fırsat. Sanatsal becerileriniz ve yetenekleriniz varsa, özellikle de ondan para kazanmayı umuyorsanız, çalışmanızı sergilemek için en iyi zamanlardan biri budur. Artı, eğer aşk hayatınız biraz ekstra ışıltı ile yetinebilirse, romantik fırsatlar artık bir süredir olduğundan daha bol görünüyor.

Yay burcunda bir dolunay var ve sosyal sektörünüz üçüncüde, yani bu bir parti, bir araya gelme veya başka bir kutlama için harika bir zaman olabilir. Oldukça canlı bir fırsat olabilir ve kesinlikle eğleneceksiniz. Ancak Yay, çok dürüst ve açık sözlü olarak bilinir, bu yüzden söylediklerinize dikkat edin. Duygular yoğun olabilir ve bazı insanlar kolayca tetiklenebilir.

Yeraltı Pluto, 11 Haziran’da Oğlak burcuna ve ruhani bölgenize geri dönüyor ve Ocak 2024’e kadar burada kalacak. Bu, özellikle bazı sorunlar sizi hâlâ rahatsız ediyorsa, daha fazla duygusal temizlik yapma fırsatınızdır. Bazı değerli içgörüler elde edebilirsiniz.

Taskmaster Satürn, kişisel finans sektörünüzde 17’sinde geri gidiyor, bu nedenle mevcut durumunuzu değerlendirmenin ve belki de bazı büyük değişiklikler yapmanın zamanı geldi. Zor bir iş olabilir, ama bunun için çok daha iyi hissedeceksin.

Yine 17 Haziran’da İkizler burcundaki yeni ay, tomurcuklanan bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak, yeni bir beceri veya hobi öğrenmek veya yaratıcı becerilerinize dayalı bir yan koşuşturma başlatmak için harika bir zaman.

Son olarak, güneş yirmi birincide Yengeç’e ve yaşam tarzı sektörünüze giriyor, bu nedenle önümüzdeki dört hafta organize olmak için harika. Bu, alışkanlıklarınıza ve rutinlerinize daha yakından bakmak ve onları hedeflerinizi ve planlarınızı daha iyi destekleyecek şekilde değiştirmek için iyi bir zamandır. Daha sağlıklı veya daha üretken olmak istiyorsanız, birkaç ince ayar işinizi görebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.