İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu 2023 Haziran

İkizler burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Haziran ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı lideriniz Merkür, 9 Haziran’da hayalperest Neptün ile 60’lık açılarında uyum sağlayacak ve bu da karar verirken biraz daha duygusal olmanıza yardımcı olacak. Gönül meseleleri şimdi biraz nazik bir öz-düşünceden faydalanıyor.

On birincide, Merkür güçlü birinci evinize taşınıyor ve size farklı bir kalabalıkla flört etme ve sohbet etme konusunda güven veriyor. Telefonunuz ve sosyal medya hesaplarınız, sizinle birlikte olmak isteyen insanlarla (çoğunlukla yabancılarla) dolup taşıyor ve bu, ciddi bir ilişki içindeyseniz sorunlara neden olabilir. Bekarsanız, bunun için gidin!

Yeni ay aynı zamanda 17 Haziran’da “önce ben” bölgenizi aydınlatarak iletişim hatlarını daha da açar. Artık eski sevgililerden ve aşık olduklarınızdan ve ayrıca sizinle bir dizi farklı nedenden dolayı bağlantı kurmak isteyen insanlardan haber alacaksınız. Tüm bu metinleri, yorumları ve DM’leri bitirmeniz kesinlikle biraz zaman alacak, İkizler!

Asteroit Vesta, yirmi saniyedeki meraklı burcunuzla ortak olarak, her seferinde tek bir şeye odaklanmanızı zorlaştırıyor. Ve uyarı: Bu, bae ile bire bir görüşmeleri veya toplantıları veya danışma oturumlarını felakete dönüştürür. Bekarsanız, yeni birini onlara karşı dürüst olduğunuza ikna etmede bol şans. Bahaneleriniz şu anda oldukça yetersiz geliyor.


İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Muazzam bir büyüme ve değişim yaşamanız için harika bir ay (eğer buna açıksanız). 3 Haziran’daki Yay dolunayıyla, bakış açınız yeni bir farkındalık düzeyi kazanıyor ve odağı kişisel ihtiyaçlarınıza kaydırıyor. 17’sindeki yeni ayda kendiniz için daha somut bir şeye başlayın.

Ancak, Satürn yine 17 Haziran’da Balık burcunda gerilediğinde, güvensizliğinizi artırıp profesyonel dünyanızda belirsizlik yarattığında hangi profesyonel yolu seçeceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz.

26’sında Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesine izin verin, finansal refahınızı iyileştirmek için yeni ve sıra dışı bir şey düşünmenize yardımcı olsun. Sizi ayın son haftasına zirvede götüren cüretkar profesyonel hamleler yapmak için ne kadar ilham aldığınıza şaşırabilirsiniz. Kişisel markanızı yükseltebilecek ve heyecan verici yeni projelerde yer alabileceksiniz.

Ancak, spontan aceleci hareketler yapmamaya dikkat edin. 30 Haziran’da başlayacak olan Neptün gerilemesi sırasında, şüpheye düşebilir ve uzun vadeli profesyonel bir projeyi aniden sona erdirebilirsiniz.


İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aya, 3 Haziran’daki Yay dolunayı sırasındaki en iyi randevu gecesiyle başlıyorsunuz. Mesafe kat etmeye hazırsınız, bu yüzden flört söz konusu olduğunda bir inanç sıçraması yapın. Özellikle tutkulu Venüs’ün beşincide Aslan’a girmesi sayesinde ilişkiler çiçek açabileceğinden. Herhangi bir dramadan kaçınabiliyorsanız, kelimeler özel biriyle bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.

11 Haziran’da Merkür burcunuza girdiğinde, aşık olduğunuz kişiyle flört ederken kendinizi keskin hissetmenizi sağlayacak şekilde büyük bir özgüven artışı yaşayacaksınız. Zihinsel olarak uyarıcı bir ilk buluşmaya gitmek için on yedinci gün burcunuzdaki yeni ayı kullanın. Küçük bir zihinsel ön sevişme büyük zevklere yol açabilir.

21 Haziran’da güneşin Yengeç burcuna girdiği yılın en uzun gününde bu güveni sürdürün. Size yalnızca duymak istediklerinizi söyleyenleri değil, size hem meydan okuyan hem de saygı duyan ortaklar seçin. Ertesi gün Juno Yengeç burcuna girdiğinde, duygusal ve finansal güvenlik en büyük heyecanınız olacak. Daha azıyla yetinme, İkizler.

Ayın sonunda, Merkür yirmi altıncıda Yengeç burcuna girerken, birine takıntılı hale geleceksiniz. Ancak, bu aşk dolu hislerin sizi yapışkan yapmasına izin vermeyin. Unutmayın, ilişkiler öz değerinizi belirlemez.


İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Samimi ve Eğlenceli

Güneş, 21 Haziran İkizler burcuna kadar burcunuzda olacak, bu nedenle gerçekten kendi elementinizde olacak ve becerilerinizi ve yeteneklerinizi dünyaya sergilemeye hazır olacaksınız. Kendini ifade etmek çok kolay gelir ve paylaşacak bir mesajınız varsa, bunu yapmaktan zevk alırsınız. Ve dahası da var, çünkü Aslan burcundaki dinamik Mars ve konuşma ve düşünce sektörünüz faaliyetlerinize yaratıcı bir yön getiriyor.

Fikirlerinizi hayata geçirmek için beyin fırtınası yapmak, yeni projeler başlatmak ve başkalarıyla işbirliği yapmak için harika bir zaman. Ve büyüleyici Venüs’ün beşinci gün Aslan’a girmesiyle, ihtiyaç duyduğunuzda çok ikna edici ve büyüleyici olacaksınız.

Yeraltı Pluto, 11 Haziran’da Oğlak burcuna ve yoğun bir bölgeye geri dönüyor ve Ocak 2024’e kadar burada kalacak. olabilirsin

Disiplinli Satürn, on yedincide yüksekten uçan bir bölgede geri hareket ediyor ve 4 Kasım’a kadar öyle kalacak, bu da ilerleme hızınızı yavaşlatabilir. Gerçekleştirmeye istekli olduğunuz emelleriniz ve hedefleriniz varsa, Satürn’ün geri sarma aşaması, daha fazla araştırma yapmak ve temelinizin sağlam olduğundan iki kat emin olmak için bir çağrı olabilir.

17 Haziran’da burcunuzdaki yeniay, sizin için yılın en iyisidir ve yeni girişimleri başlatmak için mükemmeldir. Ne yapmak istiyorsan şimdi başla. İster yeni bir ilişkiye girmeyi, ister rutininize daha sağlıklı alışkanlıklar eklemeyi veya büyük bir projeye başlamayı düşünüyor olun, ilerlemenin tam zamanı.

Son olarak, güneş yirmi birincide Yengeç burcuna ve kişisel finans sektörünüze kayar ve yaklaşık bir ay burada kalır. Bu süre zarfında, gerçekten istediğiniz şeyler için tasarruf edebilmek için bir ek iş yaparak ve gereksiz harcamaları azaltarak mali durumunuzu iyileştirmek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.