Günlük Kariyer Burç Yorumları 2 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Haziran Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in gelir sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın finans sektörünüze ilk ziyareti, tam ay düğümünün tam merkezine ulaştığı sırada gerçekleşir. Bu, Ay’ın gelir sektörünüzdeki gezegenlerle çarpışmasına neden oldu, tıpkı Jüpiter’in finansal çitin her iki tarafına ve her iki taraftaki avantajlara ve zorluklara kuşbakışı baktığı gibi. Biraz finansal gerginlik ve bazı güçlü duygusal tepkiler olabilir, ancak şimdi her şey açığa çıkmış durumda.

Pluto’nun önümüzdeki hafta kariyer sektörünüze geri dönmesi, ancak Ay’ın şimdi ve o zaman arasında hareket etmesi nedeniyle, bu, sıraya girmeye başlama şansınız olacak. Zaten kafanız açıkken antenlerinizi açık tutmanız gerekiyor, çünkü Ay’a daha üç gün varken, bu profesyonel yılın dinamiklerini değiştireceği için dikkat etmeye başlamak önemlidir.


Boğa Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle para meseleleri söz konusu olduğunda, ancak önce son birkaç gün içinde teslim edilen gelir, iş ve kariyer cepheleriyle ilgili bilgileri indirme paketini açma şansı ile.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okumadan veya daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmekten daha fazlasını bıraktı. İş cephesinde hiçbir gezegensel faaliyet olmadığından, bu aylık ziyaretler doğru yolda kalmanın anahtarıdır, ancak Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve Pluto kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaret olarak, bu size daha çok şey bıraktı. paketini aç.


İkizler Burcu

2 Haziran 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüze tek ziyareti, para gezegeni Venüs gelir sektörünüzdeyken, yarın dostça bir açı oluşturmadan önce bile bir etki yaratıyor. Aynı zamanda, Venüs kariyer cephesinde gezegenlerle dostça bir açıya doğru ilerliyor, Ay da aynısını yapıyor ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde yeni bir güven duygusu ve içgörü getiriyor.

Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay sadece iş sektörünüze tek ziyaretini yapmıyor, aynı zamanda kariyer cephesinde Neptün ile dostane bir açıya doğru ilerliyor. Ay’ın da aynı şeyi yapmasıyla bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getiriyor, tıpkı geçen ayki dolunaydan tam bir daire çizmişken her şeyin yerine oturması gibi.


Yengeç Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Pluto gelecek hafta ayrılmadan önce finans sektörünüze son ziyaretini henüz yapmadığından, finansal çitin gelir tarafının gelişmesinin önünü açtığından, öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmek ve rota düzeltmeleri yapmak için hala zamanınız var. . Son günlerde Ay, değişim ve devrim gezegeni Pluto ile dostane bir açıya geçtiğinde bunun tadına vardınız.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesine giden yol, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmanız için sizi her ay önemli bir noktaya getiriyor. Daha da fazlası, Jüpiter’in kariyer sektörünüzden ayrılmasından ve Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olduğunda, ama özellikle Dolunay olduğunda bu bir joker olacaktır.


Aslan Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda Venüs, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bölümündeki son günlerinde finans sektörünüzde yarın zirveye çıkacak olan rüya gibi Neptün ile dostane bir açıya giriyor, Ay da aynısını yapıyor. Para gezegeni olarak Venüs, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü şimdiden besliyor ve Ay bunu ve bir kararlılık duygusunu güçlendiriyor.

Jüpiter’in kariyer sektörünüzde Kuzey Düğümü ile hizalanması zirveye ulaşırken, Ay’ın dönüşünden bu yana ev ve aile sektörünüze ilk ziyareti iş/yaşam dengenizi teste tabi tutuyor. Bu, her dört haftada bir olacak bir şey ve on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınıza girerken, bundan daha önemli olamazdı. Kuzey Düğümü’nün yön duygusu ve Merkür’ün entelektüel açıdan anlayışlı yönü, daha akıllıca çalışmanıza izin verecektir.


Başak Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını bıraktı. Gelir sektörünüzde gezegensel bir aktivite yokken, kariyerde Güneş’e ve iş cephesinde Plüton’a dostça bir açı, işler profesyonelce gelişmeye devam ederken, paranın nerede olduğu konusunda yenilenmiş bir anlayışla olmasını sağlamıştır.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmaktan fazlasını yaptı. Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve önümüzdeki hafta Plüton iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaretiniz olarak, her iki taraf için de dostça bir yön size gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirme olanağı sağladı.


Terazi Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in finans sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın gelir sektörünüze ilk ziyareti bir miktar finansal gerginlik yaratabilir, ancak zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Bu sadece Jüpiter’in Kuzey Düğümü ile uyumunun zirveye ulaştığı ve size net bir finansal yön duygusu verdiği sırada değil, aynı zamanda Merkür’le çatışması hem akıllı kafasını hem de Ay’ın para için keskin burnunu geliştiriyor. Bu, herhangi bir finansal gerilimi, finansal çitin her iki tarafında da motivasyona dönüştürüyor.

Venüs kariyer evinizdeyken Ay sadece gelir sektörünüze tek ziyaretini yapmakla kalmıyor, aynı zamanda iş cephesinde Neptün ile dostane bir açıya doğru ilerliyor. Ay’ın da aynısını yapmasıyla, bu sadece burnunuzu para için keskinleştirmek ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirerek bir tetikleyici görevi görmekle kalmıyor, aynı zamanda zaten orada olanı büyütüyor.


Akrep Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay yarın gelir sektörünüze döndüğünde, gelir, iş ve kariyer cephelerinde şeylere enerji verecek bir Dolunay’a giden yolu başlatacak. Bu aynı zamanda finans sektörünüzde Ay’ın Güneş ile çatıştığını da görecektir, ancak son birkaç günü dostane bir açıyla geçirmiş biri olarak, bunun size bıraktığı finansal güveni ve içgörüyü önce kucaklama ve bankaya yatırma şansı var.

Ay’ın dün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünden ayrılması, Jüpiter iş sektörünüzden ayrıldığından beri ilk ziyaretini tamamladı. Bu, hala orada bulunan gezegenlerin üzerindeki baskıyı kaldırdı, ancak çalışma haftasının kalbindeki teste iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koymadan önce değil. Jüpiter yokken, Mars kariyer cephesinde bazı şeyleri ateşlerken, bu doğru zamanda doğru hatırlatmaydı.


Yay Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarına kadar dostça bir açı oluşturmayacak olsalar da, Ay’ın haritanızın yalnızca sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü ziyaret etmesi, paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüzde olması onları şimdiden uyumlu hale getiriyor. Her ikisi de yarın rüya gibi Neptün’ün dostça bir yönüne doğru ilerlerken, bu şimdiden finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor.

Kuzey Düğümü ve Jüpiter arasındaki bir uyum nadirdir ve özellikle iş sektörünüzde. On yıldan fazla bir süredir iş büyümesi ve genişleme açısından en büyük yılınızın ilk günlerinde, bu size net bir yön ve amaç duygusu veriyor. Bu, tam da Ay, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman teste çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyarken gelir ve sizi daha akıllıca çalışmak zorunda olduğunuz kaynakları kullanmaya çağırır.


Oğlak Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelecek hafta Pluto ayrılmadan önce gelir sektörünüze son ziyaretini henüz yapmadığından, keşfedilecek daha çok şey var. Bu aynı zamanda değişim ve devrim gezegeninden gelen herhangi bir son dakika armağanı için bir tetik görevi görecek, Ay’ın son birkaç gündeki dostça görünümü sizi uyanık ve farkında ve bu son günlerin sayılması için güvenle bırakacaktır.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissederken, profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesinden daha fazlasını yaptı. Ay’ın Güneş iş sektörünüzdeyken tek ziyareti ve Plüton’un gelecek hafta gelir sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyareti olduğundan, bu size paketini açmanız için bir bilgi yüklemesi bırakıyor.


Kova Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Ay kariyer sektörünüze tek ziyaretini yaparken, para gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken, her ikisi de gelir cephesindeki gezegenlerle dost bir açıya doğru ilerliyor. Bu, Venüs’ün geçen ay geri döndüğünden beri doğru ilerlediği bir şey, Ay sadece doğru zamanda doğru yerde oluyor.

Venüs iş sektörünüzdeyken Ay’ın kariyer sektörünüze tek ziyareti, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü körüklerken onları her zaman uyumlu hale getirecekti. Bununla birlikte, sadece bir araya gelmekle kalmıyor, aynı zamanda her ikisi de gelir sektörünüzdeki gezegenlerle dostane bir açıya doğru ilerliyor ve tıpkı bir Dolunay tutulmasından tam bir dönüş yapmış gibi gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getiriyor. her şey yerine oturuyor.


Balık Burcu

2 Haziran 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün alevlenmesi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmeniz için bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Jüpiter’in gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana bu ilk ziyaret, size gelen para ile giden parayı dengelemenin yolları da dahil olmak üzere mali çitin her iki tarafından da açmanız için bir bilgi yüklemesi bıraktı.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bugünün maceralı ay titreşimleri mükemmel bir dikkat dağıtıcı. Ay, Mars iş sektörünüze döndüğünden beri ilk ziyareti için geri döndüğünden, aynı zamanda şeylere enerji vermeye ve gelir, iş genelinde bir joker karakter gibi davranmaya ayarlanmış bir Dolunay olarak geri döndüğünden, profesyonel tanrılar bile bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısında bulunuyor. ve kariyer cepheleri.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.