Günlük Kariyer Burç Yorumları 10 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Haziran Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze normalde 14 ila 15 günlük bir ziyaret için döndükten iki ay sonra, Merkür yalnızca buradaki son tam gününe ulaşmakla kalmadı, aynı zamanda iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile dostane yönü zirveye ulaşırken. Plüton’un yarın kariyer sektörünüze geri dönmesi ve bu profesyonel yılın dinamiklerinin gelişmeye devam etmesiyle birlikte, Mercury, kafanızı oyunda tutmanız ve daha akıllıca çalışmanız için gereken para için sizi akıllı kafayla baş başa bırakıyor.

Pluto’nun yarın kariyer sektörünüze dönüşünün arifesinde, bunun yalnızca bu profesyonel yılın dinamiklerini değiştirmekle kalmayıp aynı zamanda gelir cephesi ile iş cephesindeki ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz üzerinde etkileri olacağını bilerek bir duraklama şansı var. . Bu, yeni çalışma haftasına geçtiğinizde kozmik koşulların çok farklı olacağını bilerek size geri durma şansı verir.


Boğa Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde, gelir sektörünüzde Güneş’e baskı uygulayan bir Dolunaydan bir hafta sonra, koşullar bundan daha farklı olamazdı. Bu, para meselelerine ihtiyaç duydukları sarsıntıyı sağlarken, o zamandan beri bu sadece gelir cephesinde bir motivasyona dönüşmedi, aynı zamanda destek arttıkça. Yine de beklediğiniz bir şey var, Mercury yarın eve bir şeyler getirmeye başlamak için gerekli parayı bulmak için akıllı bir kafayla geri dönüyor.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüz körüklenir ve yarın geri hareket etmeden önce Plüton’un buradaki son tam gününe ulaştığınızda duygusal ve sezgisel olarak meşgul olursunuz. Bugün harekete geçmekten çok, daha sonra hasat için geri dönebileceğiniz tohumları ekmeniz için Plüton’un sizi nereye teşvik ettiğine dikkat etmekle ilgili.


İkizler Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs haftanın başlarında gelir sektörünüzden ayrıldığında, sadece boş bırakmakla kalmadı, aynı zamanda Plüton’un Mart ayından bu yana finans sektörünüzden ayrılmasıyla, bu yıl ilk kez iki para evinizde de gezegensel aktivite yok. Plüton’un yarın finans sektörünüze ve haftanın ilerleyen saatlerinde Güneş’in gelir sektörünüze dönmesiyle bu durum değişmek üzere. Bir gün daha para şapkanızı takmama şansınız var.

Aynı zamanda, Ay kariyer sektörünüze son ziyaretini yaparken, buradaki her iki gezegen de hala doğrudan hareket halindeyken, Güney Düğümü ile dostane yönü size iş ve işle ilgili konularda da sezgisel bir okuma veriyor. Venüs gelir sektörünüzden ayrıldıktan dört gün sonra ve Güneş hala 12 gün uzaktayken, bu profesyonel olarak yeniden bir araya gelmek için bir şans.


Yengeç Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşlendi ve Plüton burada son tam gününe ulaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Plüton’un yarın ayrılışı, finans sektörünüzü boş bırakmakla kalmayacak, tüm odağı finansal çitin gelir tarafına kaydıracak. O zamana kadar, para meselelerini kafanıza takmak için bir şans var.

İş sektörünüzdeki Dolunaydan bir hafta sonra, tetiklenen şeyler oynamaya devam edecek ve ayın sonunda Ay tam bir daire çizene kadar devam edecek. Ancak o zamandan bu yana çok şey değişti, buna Venüs’ün gelir sektörünüzde Mars’la birlikte çalışarak cam tavanlara karşı yeni bir savaş başlatması da dahil. Tüm farklı parçaları bir araya getirecek olan, Ay’ın iki gün içinde kariyer sektörünüze dönüşüdür.


Aslan Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali cephede Neptün ile gelir cephesinde cüce gezegen Ceres arasında yaşanacak bir çatışma bir miktar finansal gerilim yaratabilirken, zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Ay’ın finans sektörünüzde olması finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olurken, Merkür ve Ceres arasındaki dostane bir yön, herhangi bir finansal gerilimi gelir ve kariyer cephelerinde motivasyona çeviriyor.

Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son tam gününe ulaştığı sırada, Plüton’un iş sektörünüze geri dönmesine sadece bir gün kaldı. Bu, bu profesyonel yılın dinamiklerini değiştirecek ve özellikle bu, değişim ve devrim gezegeni Plüton’u, yılın geri kalanında kariyer sektörünüzde değişim ve devrim gezegeni Jüpiter ile birlikte çalışırken görecek. O ayrılana kadar Mercury, kafanızın oyunda ve ayaklarınızın yerde kalmasını kolaylaştırıyor.


Başak Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da para tanrıları bekle ve gör yaklaşımı çağrısında bulunuyor ve hatta sizi hafta sonu para şapkanızı takmamanız için teşvik ediyor. Ay’ın Jüpiter’in ayrılmasından bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretine sadece birkaç gün kala ve cüce gezegenin gelir sektörünüze geri dönmesiyle, bugünün odak noktası daha çok profesyonel ördeklerinizi bir araya getirmeye.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskin ve Plüton burada son tam gününe ulaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Plüton’un yılın geri kalanında iş cephesindeki tüm gezegensel aktiviteyi sona erdirmesiyle, bu, Pluto’nun ektiği tohumları okumak için bir şans ve önümüzdeki aylar için rotanızı belirlerken daha sonra geri dönebilirsiniz.


Terazi Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, finansal çitin her iki tarafı da bugün güç kazanıyor. Bir yandan, Merkür finans sektörünüzdeki son tam gününü cüce gezegen Ceres ile dostane bir açıyla geçiriyor; bu, para için akıllı bir kafa ile gelişmiş sezgiyi bir araya getiriyor. Mali çitin diğer tarafında, Ay ile Güney Düğümü arasında, gelir ve iş cephelerinde bir güven ve içgörü karışımı yaratan dostane bir açı var.

Ay, iş sektörünüze aylık sıradan bir ziyaret yaparken, size iş ve iş konularında sezgisel bir okuma sunarken, bu, bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine açılan bir penceredir. Venüs ve Mars’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaret ve Güneş dönmeden önceki son ziyaret, aynı zamanda iş cephesindeki her iki gezegen de gerilemeye başlamadan önceki son ziyarettir. Zaten yavaşlama çağrısı var.


Akrep Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir ve para meseleleri çatıştığı için bir miktar mali gerilim yaratmış olabilecek bir Dolunaydan bir hafta sonra, mali çitin her iki tarafı şimdiden fayda sağlıyor. Bu, şimdiden yeni bir profesyonel ivme dalgasına paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir verdi, bu arada Merkür’ün yarın finans sektörünüze dönüşünden önce Güneş size para meseleleri hakkında daha net ve daha güvenli bir okuma sunuyor.

Ay’ın iş sektörünüzden hâlâ iki gün uzakta olması ve Venüs ile Mars’ın kariyer sektörünüze yerleşmeye devam etmesi nedeniyle, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin. Özellikle de Plüton’un Venüs ve Mars üzerindeki baskısı yarın ev ve aile sektörünüzden ayrılana kadar hafiflemeyeceğinden, size onun doğru iş/yaşam dengesi çağrısına zamanında yanıt verme şansı verecektir.


Yay Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, haftanın başlarında finans sektörünüzden ayrıldığında, gelir sektörünüz Mart ayında Pluto’nun ayrılmasından bu yana zaten boşken, bu iki para evinizi boş bıraktı. Pluto yarın gelir sektörünüze ve Güneş 12 gün sonra finans sektörünüze döndüğünde bu durum değişecek ve size bu yıl para şapkanızı takmamak için alacağınız son şansı en iyi şekilde değerlendirme şansı verecek.

Merkür, iş sektörünüzdeki son tam gününü, artık kariyer sektörünüzdeki son günlerinde olan cüce gezegen Ceres ile dostça bir açıda geçiriyor. Bu, Mercury’nin daha akıllıca çalışmaya odaklanması ile Ceres’in profesyonel ihtiyaç ve önceliklerinize yönelik penceresinin bir araya gelmesidir, tam da bu profesyonel yıl odağı hızlanmaktan yolculuğun kendisine kaydırmak üzereyken.


Oğlak Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, para için burnunuz keskin ve Pluto son tam gününe ulaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Değişim ve devrim gezegeni sadece yarını terk etmekle kalmayıp, aynı zamanda gelir sektörünüzü yılın geri kalanında boş bırakırken, bu size ileriye doğru kazançlı bir yön duygusunu pekiştirmek için gereken her şeyi bırakıyor.

Geriye dönük bir aşama tarafından durdurulan Merkür, yarın iş sektörünüzde nihayet Güneş’e katıldığında, eve bir şeyler getirmeye başlamanın zamanı gelecek. Ay sonuna kadar iş sektörünüz boşalmış ve yarın Pluto ayrıldığında gelir sektörünüz boşalmışken, gelir ve iş cephelerinde ördeklerinizi alt üst etme görevinin son aşamasındasınız.


Kova Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafı arasında bir miktar gerginlik olsa da, bu sadece her ikisi için de önemli bir zamanda değil, aynı zamanda hem gelir hem de para konularının iyi desteklendiği bir zamanda geliyor. Ay’ın, buradaki her iki gezegen de doğrudan hareket halindeyken gelir sektörünüze son ziyareti, para için burnunuzu keskinleştirirken, finansal çitin diğer tarafında, Merkür’ün desteği size para meselelerini akıllıca ele alıyor.

Venüs, haftanın başlarında iş sektörünüzden ayrıldığında, son aylarda kendisinin ve Mars’ın yarattığı motivasyonu, dürtüyü ve ivmeyi size bıraktı, ancak Güneş 12 gün içinde dönmeden önce her şeyi yoluna koyma şansı verdi. Paranın gezegeni olarak Venüs ayrıca size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir bıraktı, Ay’ın bugün gelir sektörünüzde olması bu duyguyu güçlendirecektir.


Balık Burcu

10 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da para tanrıları bekle ve gör yaklaşımı istiyor. Mali çitin gelir tarafında, bu, Venüs ve Mars’ın iş sektörünüze dönmesinden bu yana ilk ziyaretiyle, gelir ve iş cephelerinde önemli birkaç günü başlatan Ay’ın iki gün içinde gelir sektörünüze dönüşünün önünde. Mali çitin diğer tarafında, cüce gezegen Ceres’in mali ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derin dalışına devam etmek için mali sektörünüze dönüşü yaklaşıyor.

Pluto yarın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmından ayrıldığında bu, iş sektörünüzde hem Venüs hem de Mars’ın üzerindeki baskıyı alacak ve geri gelmeyecek. Bu, herhangi bir iş gerginliğini veya iş baskısını azaltmak açısından iyi bir şey olsa da, bu son saatler, daha akıllıca çalışmak ve hızınızı ayarlamak söz konusu olduğunda, son dakika hatırlatmalarına dikkat etmek için değerli bir fırsattır. Hele ki yılın en yoğun ayları önünüzde uzanırken.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.