Balık Burç Yorumları 10 Haziran 2023

Balık burcunun 10 Haziran 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 10 Haziran 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 10 Haziran 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 10 Haziran 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 10 Haziran 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 10 Haziran 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kafan bulutların arasında ama orası bunun için en iyi yer değil. Engellerle karşılaşma veya dokunulmaması en iyi olan şeylere basma olasılığınız biraz fazla. Hepsini sonra telafi edebilirsin.


10 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazen yabancıların nezaketine güvenmen gerekir. Bugün o günlerden biri.


10 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, ay burcunuzdan kolayca geçerken dalgalı bir enerji sizi sabah boyunca taşıyacak. Ne yazık ki, bu öğleden sonra güneş ve Ay kare açı yaptığında enerji yoğunlaşacak ve size dertlerinizden saklanamayacağınızı hatırlatacak. Şans eseri, Uranüs, düşünme biçimlerinizde devrim yaratmak için adım atacak ve size zihninizin yakın zamanda bağlamış olabileceği tüm düğümleri çözme fırsatı sunacak. Bu akşam Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde yaratıcı fikirlerle dolup taşacaksınız, ancak vizyonlarınızla organize olmamak onların sonsuza dek uzayda kaybolmasına neden olabilir.


10 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, son aylar sizi milyonlarca farklı kozmik faktörle dengelemeye zorladı. Önümüzdeki yirmi yılın sizin için neleri harekete geçireceğine dair çok hızlı bir tat alıyorsunuz. Bunun nedeni, yeniden doğuş ve dönüşümün gezegeni olan güç merkezi Pluto’nun, bu süre zarfında güneşin on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizden bir ölüm perisi gibi tıslıyor olmasıdır. Muhtemelen, özellikle suçluluk, korkular ve endişeler etrafında – belki de geçmiş yaşamlardan bile – karma salıvermekle uğraşmak için çok zaman harcayacaksınız. Kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili bagajlarla da karşılaşacaksınız. Bu evrim için hazırsınız! Pluto burada son bir gün kalacak ve 20 Ocak 2024’e kadar bir daha geri dönmeyecek.


10 Haziran 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin Balık? Son dördün burcunuzda meydana gelirken, bir profesyonel olarak kim olduğunuzu kabul etmeniz ve kucaklamanız teşvik ediliyor. Herhangi bir güvensizliği dinlendirmek için lunasyonu kullanabilirsiniz. Bunu yapmak, dönüştüğünüz profesyonele daha fazla güvenmenize yardımcı olabilir. Ancak yine de iş hayatınızda değer verdiğiniz şeylerle ve bir profesyonel olarak kendinizi güvende hissetmek için çalışmanız gerekebilir, çünkü İkizler’deki güneş Koç burcundaki Kayron’u altmış derece yapacaktır. Güveninizi kazanmak için sekstil kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.