Günlük Yemek Burç Yorumları 17 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mayıs Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Küvet giderinde saç kümeleri bulduğunuz için gününüz kötü başlayabilir. Diyetiniz protein ve beta-karoten içermeyebilir. Yeşil bir salata ile ızgara tavuk göğsü kadar basit bir şey, kalın, parlak yelenizi eski haline getirmek için gereken her şey olabilir.


Boğa Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece partnerinizle tutkulu bir zaman geçirmek için aşağıdaki ateşi yakmanız gerekebilir. Öyleyse, habersiz olanı ifade edecek bir akşam yemeği planlayın. Roka salatası ardından istiridye ve çikolata ve şampanya tatlısı sıcak olacak.


İkizler Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünceleriniz bugün tutarlı ama dağınık olacak. Proteinden çok karbonhidrat ağırlıklı bir diyet bunun nedeni olabilir. Bire bir oranın zihinsel seviyeleri artırdığı kanıtlanmıştır. O yüzden bu akşam yemekte spagettiden çok köfte ye.


Yengeç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sevdikleriniz için özel bir şey yapın. Doğaçlama bir akşam yemeği partisi için aileyi ve yakın arkadaşları toplayın. Süslü olmak zorunda değil; belki büyük bir salata ve sarımsaklı ekmekli lazanya. Bu sayede yemek pişirmekten çok sosyalleşmeye zaman ayırabilirsiniz.


Aslan Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bahçe satışlarını ve antika dükkanlarını gezmek için iyi bir gün olabilir. Bu yüzden bugün tur yapın; nasıl bir pazarlık bulacağını her zaman biliyorsun. Ama öğle yemeği için ara vermeyi unutmayın. Favorileriniz için gidin; patates kızartmasıyla eriyen ton balığı ve buzlu çay tam bir muamma!


Başak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi huzursuz hissedeceksiniz, bu yüzden o gergin enerjiyi kırmanın bir yolunu bulun. Mutfağa dalın ve bir mutfak şaheseri boyamaya odaklanın. Mükemmel derecede lezzetli bir coq-au-vin ile ortaya çıktığınızda, büyük ustalarınkine benzer bir dinginlik hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey seninle ilgili olacak. Bu yüzden, gününüzü yaşarken bencil olduğunuz için özür dilemeyin. Bu, arkadaşları kapatabilir, ancak bu onların sorunu. Bu yüzden, paylaşmaya hiç niyetiniz olmayan büyük bir paket şeker aldığınızda onların homurdanmalarını görmezden gelin.


Akrep Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün açıklanamaz bir şekilde size çekilecek. Onları size çeken ışıltılı kişiliğiniz veya göz kamaştırıcı zekanız olabilir. Ama esas olarak, özellikle akşam yemeği için Çoban Turtası yaptığınızı bildikleri için, cömert cömertliğiniz olacaktır.


Yay Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendiniz için sağlıklı bir şeyler yapma dürtüsüne sahip olacaksınız. Bundan sadece iyi şeyler çıkabilir, bu yüzden spor salonuna gidin ve ter atın! Bu şekilde, diğer dürtünüz için kendinizi suçlu hissetmezsiniz: akşam yemeği için dana kaburga ve sarımsaklı patates püresi.


Oğlak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karar vermek için iyi bir gün olacak. Artıları ve eksileri dikkatlice tartacak ve derin ilkelere dayalı bir seçim yapacaksınız. O yüzden kahvaltıda gözleme ve sucuk yerine çırpılmış yumurta akı ve süzme peynir tercih ettiğinizde memnun kalacaksınız.


Kova Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yarın her şeyinizi vermeyi planlayın. Bu yüzden bugün kendinizi güçlendirmeniz en iyisi olacaktır. Somonlu pirinç kaseleri ve marinara soslu buğday makarnası gibi karbonhidrat dostu yiyecekleri yiyin. Bu şekilde, o büyük an geldiğinde yakacak enerjiniz olacak.


Balık Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün emin olmadığınız şeylere bulaşmak, felaket için bir reçete olabilir. Bu yüzden karmaşık olmayan geleneksel bir akşam yemeği yapmak başarıyı garantileyecektir. Fırına birkaç tavuklu turta atmaktan daha kolay olamaz, o yüzden devam edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.