Günlük Yemek Burç Yorumları 15 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mayıs Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tay batıl inancı, yalnız yemek yemenin uğursuzluk getirdiğine inanır. Bu akşam akşam yemeği için arkadaşlarınızı bir araya getirin… başka nerede?… bir Tayland restoranı. Kırmızı körili tavuk, gai pad khing ve boo jah, mojo’nuzu çalıştırması gereken geleneksel ortak öğünlerdir.


Boğa Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün batıl inançların çoğuna bol salam muamelesi yapacaksınız. Ama gerçekten şansını denemek istiyor musun? Normalde çırpılmış yumurta ve sucuğunuzun üzerine bolca serpeceğiniz tuzu alın ve sol omzunuzun üzerinden atın. Acıtamaz.


İkizler Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu şanssız günde eylemlerinizde hesaplı olun. Mandalina tavada kızartılmış sarımsaklı karides ve pilav akşam yemeği için iyi olacak. Ancak yemek çubuklarınızı pirinç kasenize dik tutmayın. Çinliler bunun ruhları kızdırdığına inanıyor ve siz bunu istemiyorsunuz.


Yengeç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iyi şans için bir şamana ihtiyacın olmayacak. Sadece riskli bir şey yapma. Akşam yemeğinde suşi yerseniz, dört parçadan fazla California roll veya unagi yiyin. Dört rakamı Asya kültürlerinde uğursuzdur ve kaderi baştan çıkarmanın bir anlamı yoktur.


Aslan Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece akşam yemeği için tüm gerekli malzemelerle birlikte kendine büyük, sulu bir porterhouse bifteği ye. Ancak yemek yedikten sonra uyuyakalmayın. Japonlar, yemekten sonra dinlenirseniz ineğe dönüşeceğinize inanırlar. Bu gece inek yemek isteyeceksin, inek olmak değil!


Başak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Efsane, havuç yemenin gece görüşünü iyileştirdiğini söylerken, gerçek ıspanağın gerçekten işe yaradığını söylüyor. Öyleyse bu batıl inançlı günlerin her ikisi için de gidin. Buharda pişirin ve ızgara tavuk göğsü ve pilav ile servis yapın. Çifte darbe, Lasik’ten daha iyi olabilir.


Terazi Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün paranızı riske atmayın. Bunun yerine size maddi şans getirmesi için biraz yeşil yapraklı sebze alın. Beyaz sosta pişirilen ve üzerine şeker ve tarçın serpilen lahana, Danimarka’da yaygın bir iyi şans yemeğidir.


Akrep Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İyi bir enerjiye sahip olmak bu tuhaf günün etkisini azaltabilir. Ama senin de biraz karmaya ihtiyacın olabilir. Efsane, halka şeklindeki yiyecekleri yemenin iyi şans getireceğini söylüyor. Öyleyse devam edin ve bugün istediğiniz kadar kalamar ve soğan halkası yiyin.


Yay Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu günün olumsuz yönleri hakkında endişeli hissedebilirsiniz. Bu yüzden büyük bir kase karabuğday Soba eriştesi ye. Japonlar size iyi şanslar ve sağlık getireceklerine inanıyorlar. Ama onları ikiye bölmeyin. Bu her şeyi mahvedecek.


Oğlak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece iyi şanslar için bir yemek için arkadaşlarınızı bir araya toplayın. Çin’e gidin – taze börekler, o kültürde iyi şans ve refahın taşıyıcıları olarak görülüyor. Bununla birlikte, onları bir yemek çubuğundan diğerine geçirerek paylaşmak, yapabileceğiniz en kötü şeydir.


Kova Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün şanslı yıldızınızı görebilirsiniz, ancak bazıları için yıldız sönmüştür. Bu nedenle mısır gevreği, ekmek ve ton balığı ve meyve gibi konserve ürünler satın alın ve bunları bir gıda bankasına bağışlayın. Çok gibi görünmeyebilir, ancak daha az şanslı biri için her şey anlamına gelebilir.


Balık Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iyi şanslar için sulara bakın. Sazan, Almanya’da ilahi bir yemek olarak görülüyor. Fırında, kızartılmış veya güveçte olsun, size iyi şans getirebilir (veya getirmeyebilir). Ancak her ihtimale karşı cebinizde biraz sazan pulu bulundurarak bahsi yükseltebilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.