Boğa Burç Yorumları 30 Mayıs 2023

Boğa burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Mayıs 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 30 Mayıs 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yavaşlayın ve dürüst olun — bugün herhangi bir duygusal risk almanıza gerek yok. Aslında, güvenli oynamak o kadar iyi ki neredeyse evde kalmalısın.


30 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınıza biraz borç para vermek, onu nasıl harcadıkları konusunda hoşgörülü olmanızı gerektirir.


30 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, gününüz yoğun ama kolay bir başlangıç ​​yapacak, çünkü Ay Terazi, güneşin altıncı evinizdeki yolculuğuna devam ediyor. Bu titreşimler ayrıca fiziksel ihtiyaçlarınızı önceliklendirmek için mükemmeldir, bu nedenle görevden göreve atlarken sağlığınızı beslediğinizden emin olun. Bu öğleden sonra Luna, Merkür’le dengesiz bir görünüm oluşturduğunda yanlış iletişimlere dikkat edin. Fikrinizi söylemeden önce bir vuruş yapmak isteyebilirsiniz. Chiron başınızın üzerinde aktif hale gelirken, sizi öz-yansıtmayı kucaklarken ruhunuzun derinliklerine inmeye teşvik ederken, bu gece daha sonra saklandığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin.


30 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugünün ışıltısını ruhunuzda ve kemiklerinizde hissedin. Büyük ışık kaynağımız ay ile çok özel ve güzel bir ilişkiniz var. Bunun nedeni, burcunuzda yüceltilmesi ve sizi tatlı zevk ve bağ kurmaya teşvik etmesidir. Bugün, Venüs tarafından yönetilen başka bir burç olan Terazi’yi ziyaret edecek ve bu, sizi hayatın kaosu içinde huzuru bulmaya teşvik edecek. O üretkenlikle ilgili altıncı evinizi vurguladığı için muhtemelen işinizle meşgul olacaksınız, ancak muhtemelen evde aileniz ve diğer önemli kişilerle rahatlatıcı ve tatlı bir gece geçirme fırsatınız olacak. Keyifli bir yemek yapın ve en sevdiğiniz şovu veya diziyi izleyin.


30 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, geçmiş yaraları bırakmanın zamanı gelebilir. Özellikle iş hayatınızı etkilediyse, kin veya kırgınlıklardan kurtulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, Terazi’deki ay Koç’taki Kayron’a karşıt olduğu için nasıl hissettiğinizi kesin olarak ele almanın zamanı gelmiş olabilir. Muhalefet, kalıcı hayal kırıklığı ve öfke beslemek yerine, sizi barışı bulmaya teşvik edebilir. Özellikle işinizde daha güvenli ve istikrarlı hissetmek için odağınızı değiştirmeniz gerekiyorsa, tozun yatışmasına izin vermek için geçmişi bırakmanın zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.