Site icon Rüya Yorumcum

Yengeç Burç Yorumları 16 Mart 2023

Yengeç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ödenecek faturalarınız veya yapılacaklar listenizin üstünü çizmeniz gereken başka aptalca küçük görevleriniz varsa, bunları bir süreliğine erteleyin (tabii ki bu tahliye anlamına gelmiyorsa). Bugün harika enerjinizi harcamak için daha iyi yollarınız var!


16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güçlü sezginiz MIA’dır. Ne yapacağını şaşırmış durumda mı? Bir arkadaşınızdan tavsiye isteyin.


16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Oğlak ayı Kayron ve Jüpiter ile kare açı yaparken, güne olumlu olumlamalar ve bolluk mantraları ile başlamayı düşün. Bu kozmik iklim, kendinizi kısıtlanmış veya bloke edilmiş hissetmenize neden olabilir, ancak tünelin sonunda bir ışık olduğuna inanmak, özellikle Uranüs tepenizde aktif hale geldiğinde, ileriye doğru hücum etmenizi sağlayacaktır. Merkür güneşe ve Jüpiter’e yaklaşıp içinizde yaşayan güçlü mistiği ortaya çıkardığında, yüksek benliğinizle temasa geçmek için bir dakikanızı ayırın. Ne yazık ki, Mars’tan yayılan sert bir enerji, gerçekten önemli olan şeyleri gözden kaçırmanıza neden olabilir, ancak meditasyon, netliği geri kazanmanıza yardımcı olabilir.


16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gününüze ileriye baktığınızda, dünyadan kurtulmak için radarın altında lav kabarcıkları gibi tıslayan gerilimi hissedebilirsiniz, Yengeç. Bunun nedeni, tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs’ün kaotik ve kötü bir Plüton ile bir meydanda savaşmasıdır. Bu, bugün kötü davranışların baş gösterebileceğini garanti eder. Bu dönemde mağdur olabilirsiniz veya o kadar yoğun bir nefretle ateşlenebilirsiniz ki sonunda karanlık işleri yapan siz olursunuz. Bu, uzun süreli duygusal ve mahrem travma yaratabilir. Volkanın içine batmayın ve patlamayın. Güvenliğe giden yolu tırmanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Pek çok olasılık var Yengeç. Koç burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparken, mesleki taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın kariyer yolunuzda masaya getirebileceği dönüştürücü güç konusunda kararsız hissedebilirsiniz. Kare ayrıca, sürekli büyüyen profesyonel varlığınızı desteklemek için bazı düzenlemeleri sonlandırmanın veya bunların değişmesine izin vermenin önemini vurgulayabilir. Neyse ki günün sonunda Venüs Boğa burcuna girerken bu gerilim azalacak. Bu yeni Venüs geçişi boyunca, yakın profesyonel arkadaşlarınızla hedefleriniz doğrultusunda çalışmak için ilham almış hissedebilirsiniz.


Exit mobile version