Terazi Burç Yorumları 26 Mart 2023

Terazi burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Mart 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah güneş ve İkizler burcundaki ay arasındaki yararlı değişim sayesinde tatlı ve destekleyici enerjiye erişebileceksiniz. Bu titreşimler aynı zamanda dikkatli meditasyon yapmak ve kalbinizi sevgiye açmak için mükemmeldir, bu yüzden güne başlamadan önce zarafeti kucakladığınızdan emin olun. Bu öğleden sonra, Merkür ve Kayron hizaya gelip sizi hayatın daha hafif tarafına eğilmeye iterken, öz sevgiye ve en önemli ilişkilerinize yatırım yapın. Mistik yönünüzü, bu akşam Luna’nın Chiron’a bir öpücük kondurduğu ve ruhani uygulamalarınız yoluyla iyileşme fırsatları sunduğu zaman dışarı çıkıp oynamaya davet edin.


26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda hayatında olup biten her ne ise ona daha fazlasını eklemeden devam et – neredeyse hiç yer kalmadı! Geleceğe geçmeden önce güncel olaylarla ilgilenmeniz gerekir.


26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey istediğiniz gibi gitmezse, korkmayın. Onunla çalış.


26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son haftalarda tatlı bir yeni dönem rüzgara fısıldıyor, Terazi. Güzellik, çekicilik ve romantizmin tanrıça gezegenimiz göz kamaştırıcı Venüs vites değiştirip yeni bir aleme geçerken, gücünü güneşin sekizinci yakınlık ve cinsellik evinize getirmeye devam ediyor. Bu, önümüzdeki dönemde özellikle derin ve dönüştürücü sevişmeyi garanti eder çünkü gezegen yöneticiniz de sizinle ekstra özel bir şekilde ilgilenir! Siz ve hayat arkadaşınızın varlıkları veya yatırımları varsa, onlar da yakında küçük bir akış göreceklerdir. fazla. Yeni hisse senetlerine veya arenalara yatırım yapmayı düşünün, ancak bunu yalnızca kendinizden emin ve pragmatik hissediyorsanız yapın. Ödüller köşede olabilir.


26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ilişki sorunlarının seni strese sokmasına izin verme. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile birleştiği için söylemesi yapmaktan daha kolay. Bir ortaklık içinde çalışmayı tercih eden burç tipisiniz, çünkü iş gününüzü atlatmak genellikle biriyle yapmak, kimsesiz yapmaktan daha kolaydır. Ancak, iş arkadaşınız size karşı huysuz veya kaba olabileceğinden, iş arkadaşınızla birlikte çalışmaktan emin olamayabileceğiniz için, bağlaç ortaya çıktığında durum böyle olmayabilir. Yeniden bir araya gelmek için bir adım geri atın, ancak bu çok kabaysa, o zaman bağımsız çalışmayı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.