Günlük Kariyer Burç Yorumları 30 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Mart Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzden hâlâ üç hafta uzakta olması ve Merkür’ün, kafanızı oyuna sokmak için gereken para için akıllı bir kafayla geri dönmesine beş gün uzaklıkta olmasıyla, Venüs erken dönüşünden en iyi şekilde yararlanıyor. Venüs bugün Uranüs’ü yakaladığında, bu çekim ve eşzamanlılık yasalarını önümüzdeki iki gün boyunca beklenmeyen gelişmelerle bir araya getirecek.

Ay bugün bazı iş/yaşam dengesi hatırlatmaları yaparken, onların hepsi bu. Eksik olan, normalde bununla birlikte gelen baskı veya gerginliktir ve bunun yerine, cüce gezegen Ceres iş sektörünüze geri dönerek iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi okumak için iş sektörünüze döndükten bir hafta sonra, bunu çok daha kolay bulacaksınız. Öncelik vermek.


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars’tan ve iki gün önce Ay’dan ayrıldıktan sonra gelir sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivitenin olmaması, hâlâ alışmakta olduğunuz bir şeydir. Normalde sadece altı haftalığına burada olan Mars’ın yedi aylık ziyareti, seksen yılın en uzun ziyaretiydi ve paranın gezegeni Venüs’e hâlâ 12 gün uzaklıktayken bu, işlerin yoluna girmesine izin vermek için bir şans.

Cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüzden geri çekilmesinden yedi gün sonra manzara değişti, ancak kullanmanız gereken kaynaklar değişmedi. Hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılan Mars ile birlikte, iş cephesinde ve paranın nerede olduğu konusunda ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında iyi bir fikre sahipsiniz, Pluto’nun kariyer sektörünüze dönüşü, profesyonel olarak eski kuralların ortadan kalktığı ve artık her şey mümkün.


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay hala gelir sektörünüzde ama hafta sonu geri döndüğünden beri Mars’la ilk hizalanmasından ayrılıyor. Önümüzdeki iki ay boyunca Mars buradayken, hak ettiğiniz şey için yeni bir mücadele için yeni bir fikir edinmeye başlıyorsunuz, o sırada ona paranın gezegeni Venüs de katıldığında işler gerçekten akmaya başlayacak. Bu, bu mali yılda meydana gelen büyük değişimin yalnızca erken bir tadı.

Mars’ın ilk günlerinde Ay’ın gelir sektörünüzde olması, paranın nerede olduğu ve hak ettiğiniz şey için savaşmak için yeni bir dürtüyü nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verirken, bu aynı zamanda profesyonel olarak bir avantajdır. Ay, burada sadece Mars’ın gelir cephesinde ve Satürn’ün kariyer cephesinde başlamasının dostça bir yönü olarak burada değil, aynı zamanda dün aynı yönü oluşturdu ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlıyor.


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, para için burnunuzu bileyebilecek ve tetikleyici olabilecek sıradan bir aylık ziyaret olsa da, Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz profesyonel olarak mükemmel bir zamanda gelecek.

Geçen hafta Güneş kariyer sektörünüze döndüğünden beri bir Yeni Ay olmuş olsa da, bu sadece işleri yoluna koymak içindi. Güneş’in kalan üç haftasında, şans gezegeni Jüpiter ile ilk hizalanması ve 12 yıl içinde burada genişleme ve gerçek bir joker karakter olabilecek bir tutulma Yeni Ay da dahil olmak üzere, köprünün altından çok su geçecek.


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarına kadar zirveye ulaşmayacak olsa da, finans sektörünüzde Mars Satürn’le dostane bir açı yapmaya başladığından bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemekten daha fazlasını yapabilir. Bu, Mars’ın savaşçı ruhunun ve Satürn’ün para meselelerine daha güvenli bir filtreden bakabilme bağlamında, ne gerekiyorsa yapma kararlılığının bir araya gelmesidir.

Güneş, kariyer sektörünüze dönmesine hala üç hafta kalmış olabilir, ancak şimdiden çok fazla hareket ve büyüyen bir beklenti duygusu var. Jüpiter’in Mayıs’taki dönüşü ve on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınızın başlangıcı için hazırlıklar çoktan başladı ve size kalbinizi dinlemeniz için güven ve kararlılık veren gezegenler tarafından yönetiliyor.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş geçen hafta finans sektörünüze döndüğünden bu yana köprünün altından çok sular akmış olsa da, o ayrılana kadar geçen üç hafta içinde daha da fazlası suların altından geçecek. Yeni Ay’da başlayan bir ziyaret, gölgede kalan Yeni Ay’da sona erecek, gözlerinizi açmanız ve kumdan çıkmanız, ama aynı zamanda zihninizin de her şeyin mümkün olduğu hissine açık olması gerekiyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, bu, herhangi bir ayda, hala paketi açıp bilgi yüklemesini işleme koyacağınız bir noktadır. Bu sefer daha da fazlası, Mars’ın hafta sonu ayrılmasından bu yana Ay’ın ilk ziyaretiyle, bilinçaltınızın savaşçı gezegenin yedi aylık ziyareti sırasında edindiği tüm bilgileri fişe takmasına izin veriyor.


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, finans sektörünüzden hâlâ üç hafta uzaktayken, bu size Venüs’ün burada geçirdiği süreye ve ayrıca yıllık mali temizliği için dönmeden önceki büyük resme odaklanmak için çalışmanız için zaman kazandırır. Paranın gezegeni Venüs, ayrıntılara daha az odaklanan ve daha çok neyin mümkün olduğu hissine odaklanan gezegenlerle çalışıyor ve bu, siz ilerideki büyük finansal büyüme ve genişleme potansiyeline hazırlanırken tam da ihtiyacınız olan şey.

Çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmak yeterince avantaj sağlarken, bu hafta sonu Mars’ın dönüşünün etkisini okuma şansı olduğunda daha da fazla. Bununla birlikte, daha da önemlisi, Mars iş sektörünüzde Satürn ile güçlerini birleştirirken, bunun sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor olması, bu profesyonel yılın ikinci ve en büyük dalgasına gerçek bir ivme kazandırıyor.


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzü yalnızca hafta sonu terk etti ama Ay çoktan harekete geçti; Mars’ın yedi aylık ziyareti sona erdikten çok kısa bir süre sonra geri dönen Ay, devir teslim sırasında pek çok bilgiyi indirmenize izin verdi. Şimdi odak noktanız, son yedi ayın sizi götürdüğü yolculuğu anlamlandırmak.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu sıradan bir aylık ziyaret olsa da, Güneş iş sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti olduğundan, bu çok daha fazla içgörü sağlayacak ve hatta iş ve kariyer cephelerinde bir tetikleyici görevi görebilir.


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze aylık olağan bir ziyaret yapıyor olabilir, bu her dört haftada bir finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir, bunu çok daha önemli kılan zamanlamadır. Daha az çünkü bu, Mars’ın hafta sonu geri dönmesinden birkaç gün sonra geliyor ve daha fazlası, tam da kozmosun savaşçı gezegeni size gerekirse dağları yerinden oynatma gücü vermek için Satürn’le birleşiyorken geliyor.

Güneş, her yıl aynı zamanda olduğu gibi, iş sektörünüze ve güneş ışığını iş durumunuza ve işle ilgili konulara çevirmenize hala üç hafta uzaktayken, Merkür sadece beş gün uzakta. Bu, kafanızı oyuna sokmanız ve daha akıllıca çalışmaya başlamanız için bir şans olacak, ancak o zamana kadar, önümüzdeki aylarda büyük gelişmelere hazırlanırken kalbinizin sesini dinleme kararlılığınız zaten orada olacak.


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton gelir sektörünüzdeki ilk haftasına girerken, Ay finans sektörünüze yapacağı aylık ziyarete daha da yaklaşıyor. Ay’ın yarın dönüşü, gelen para ile giden para arasında bir denge söz konusu olduğunda tanıdık bir kontrolde çatıştıklarını görecek, ancak bu sefer farklı bir tepkiye hazırlıklı olun. Henüz bilmiyor olsanız da, eski kurallar gitti.

Ay’ın çalışma sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, bu, herhangi bir ayda, hala paketi açıp bilgi yüklemesini işlediğiniz bir noktadır. Bu, Mars’ın hafta sonu ayrılmasından bu yana ilk kez ve Venüs’ün dönmesinden önceki son ziyaret olarak, sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul bırakan sıradan bir aylık ziyaret olsa da, bu yalnızca çok daha fazla bilgi değil, aynı zamanda bunları işlemek için zaman da getirdi. .


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın ilk günlerinde iş sektörünüzde Ay’a sahip olmak yeterince avantajdır, ancak bugün, gelir sektörünüzdeki savaşçı gezegen Satürn’le dostane bir açıya girerken, bu durum oyunun kurallarını değiştirme potansiyeline sahip bir varlık haline geliyor. Her ikisi de kendi perspektif oyunlarında yeni, ancak son yedi ayda güçlü bir ortaklık kurdular ve kararlılıklarını aktarma ve gelir ve iş cephelerinde işleri güçlendirmeye yönelik dürtülerini aktarma şansı buldular.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde iş sektörünüzde olması ve tam da Mars’ın hafta sonu dönüşünden sonra yerleşmeye başlaması size iş ve işle ilgili konularda ve onun savaşçı ve rekabetçi ruhu hakkında daha iyi bir okuma sağlarken, bunu önemli kılan zamanlama. Ay, sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul tutarken, işteki Mars ile gelir cephesindeki Satürn arasındaki dostane bir yönden gelen etkiyi artırabilir.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, her şey geçen hafta bu zamana göre çok daha şeffaf hale geldi, ancak ileride hala çok sayıda sürpriz var. Önümüzdeki hafta Dolunay’dan iki hafta sonra tutulacak Yeni Ay’a ve şanslı Jüpiter’in son aylarını değerlendirmek için hazırlık yapmasına kadar, gözlerinizi açık tutmanız ve zihninizi bir duyguya açık tutarken kumdan dışarı çıkmanız gerekiyor. herşey mümkün.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, Güneş gelir sektörünüzdeyken ve gelecek hafta Dolunay olarak çarpışmalarından önce yapacağınız tek ziyaret olarak, bu onları uyumlu hale getirecek, bu da gelir ve iş konularında iyi bir haber olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.