Günlük İş Burç Yorumları 30 Mart 2023

30 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 30 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koç, mali durumunuzda beklenmedik bir şey olabilir! Boğa burcundaki ikametgahınız Venüs, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda yolunuza çıkan olağandışı masraflar veya nakit akışı için uyanık olun. Bağlaç, banka hesabınıza iki şeyden birini yapabilir – onu geliştirin veya boşaltın. Hesabınızda, bankanızla arabuluculuk yapmak zorunda kalacağınız beklenmedik bir ödemeyle karşılaşabilirsiniz. Ancak geçiş, beklenmedik para getirerek finansal istikrarınızı da iyi bir şekilde sarsabilir. Her iki durumda da, mali durumunuzla riskli bir şey yapmayın!


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni ne motive edecek Boğa? İkizler’deki Mars, Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzda ilerlemek için bir fikir, bağlantı veya konuşma sizi şaşırtıcı bir şekilde motive edebilir. Şimdi, özellikle istikrarlı olmak istiyorsanız, kariyer yolunuzun ve profesyonel itibarınızın nereye gittiği konusunda sorumluluk alma zamanı. Bu nedenle, profesyonel ve finansal olasılıklarınızın sorumluluğunu üstlenmeniz için sizi neyin motive edeceğini görmek için seçeneklerinize bakın. İlerlemeniz için size ilham verebileceğinden, kariyer yolunuzda neler olduğunu görmek için iş arkadaşlarınızla konuşun.


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İstediğini yapabilirsin İkizler. Bugün burcunuzdaki Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığından, profesyonel yolculuğunuzda keşfedilecek pek çok benzersiz yol var. Kariyer yolunuzda ilerlemek için yeni ufuklar, öğrenme fırsatları ve daha fazlasını keşfetmekten heyecan duyabileceğiniz için birkaç farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, sert Satürn, taahhütte bulunarak en az bir girişimin sorumluluğunu üstlenmek için kozmik işaretinizdir. Kulağa heyecan verici geliyorsa ve doğru fırsat gibi geliyorsa, yapın!


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir elektrik fırsatı gelecek Yengeç! Boğa burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapmasıyla, yeni ağ oluşturma etkinlikleri ve sosyal medya caddelerini eğlendirerek ve benzersiz özlemlerinizi takip ederek profesyonel fırsatlarınızla güvenli bölgenizin ötesine geçmenin zamanı gelmiş olabilir. Kariyer yolunuzda öne çıkmak için daha benzersiz veya farklı bir şeye öncelik vermek isteyebileceğinizden, fikir değişikliğiniz değerlerdeki bir değişiklikten kaynaklanıyor olabilir. Alışılmadık bir olasılık olsa da, bu onu profesyonel veya mali açıdan daha az güvenli yapmaz. Açık fikirli ol!


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye söz vereceksin Leo? Bugün İkizler’deki Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaptığında keşfedilecek birkaç yeni fırsat olabilir. Mesleki olanaklarınız hakkında çevrimiçi ve çevrimdışı, yakın ve uzak birkaç ilginç görüşme yapabilirsiniz. Hatta bu değişikliklerden bazıları sizin profesyonel özlemleriniz veya hedeflerinizle de uyumlu olabilir! Ancak, uzun süreli bir taahhütle sonuçlanabileceğinden, üstlendiğiniz veya kiminle çalıştığınız konusunda ciddi olmanız için teşvik edilirsiniz. Yeni bir şeye acele etmek yerine yavaş ve istikrarlı bir yaklaşım benimseyin.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey plana göre gidiyor Başak. Bugün, İkizler’deki Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgene alırken, günlük çabalarınız kariyer yolunuzun birden fazla şekilde ilerlemesine yardımcı oluyor. Becerikli bir dünya işareti olarak, tek kariyerli bir burç olmadığınız için birkaç profesyonel yolunuz olma eğilimindesiniz. Dolayısıyla, bu üçgen, çalışma alışkanlıklarınızın ve rutinlerinizin birkaç farklı kariyer yolunun ve itibarının ilerlemesini nasıl kolaylaştırdığını görmenize yardımcı olabilir. Ne kadar devam ettiğin için sırtını sıvazla!


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, finansal ve profesyonel olarak güçlenmiş hissediyor musun? Boğa burcundaki Venüs bugün Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda beklenmedik bir dalgalanma meydana gelebilir. Kavuşma, beklenmedik bir borcu ödemek veya şu anda finanse etmeyi beklemediğiniz bir maliyeti üstlenmek gibi para konularınızı istikrarsızlaştırabilir. Ancak kavuşum, özellikle beklediğiniz bir yatırımınız varsa veya vergi beyannameniz beklenenden yüksekse, şaşırtıcı bir ödeme anlamına gelebilir. Ne olursa olsun, ne olursa olsun sakin ol çünkü üstesinden gelebilirsin!


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizi seviyor musunuz, Akrep? Boğa burcundaki Venüs’ün bugün Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapması nedeniyle ani bir fikir değişikliği yaşayabilirsiniz. Dünyevi kavuşum, düzenlemeleriniz hakkında farklı hissetmenize neden olabilir. Bir sözleşme artık sizin veya uzun vadeli profesyonel planlarınız için işe yaramayabilir. Bir iş arkadaşınız, müşteriniz veya işvereniniz sizi yanlış yönlendirebilir. Farklı bir yerde çalışmak için beklenmedik ama cömert bir teklif bile verebilirsiniz! Ne olursa olsun, bu değişikliğin kariyer yolunuzda daha iyi bir şeye yol açabileceğini unutmayın.


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye hitap etmen gerekiyor, Yay? Bugün İkizler’deki Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaptığında endişelerinizi dile getirmenin ve geri bildirimlerinizi iletmenin zamanı geldi. Üçgen, bir yükümlülüğü yerine getirmek isteyip istemediğinize veya bir çalışma ilişkisi sürdürmek isteyip istemediğinize karar vermek gibi, mesleki taahhütlerinizle ilgili çok ihtiyaç duyulan bir konuşmayı ima edebilir. Herkes konu etrafında dans ediyor olabileceğinden, sohbeti başlatmak da size kalmış olabilir. Taahhütleriniz ve ortaklıklarınızla neden sorumlu olmak istediğinizi iletmek için bir fırsat olarak görün.


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, finansal olarak daha ilerici fırsatlar aramanın zamanı geldi. Fazladan para kazanmak asla acıtmaz, bu nedenle bugün İkizler’deki Mars Kova’daki Satürn’ü üçgene getirirken tuhaf işlerin ve yan koşuşturmaların peşinden gitmek için ilham hissedebilirsiniz. Havadar üçgen, günlük rutininizi karıştırırken biraz ekstra para kazanmanın yeni yollarını bulmak için alışılmışın dışında düşünmeye teşvik edecek. Serbest yazarlık yapmak veya bir uygulama aracılığıyla kişisel müşteri olmak gibi eğlenceli ama sıradan bir fırsatı değerlendirebilirsiniz. Fazladan para kazanmak için açık fikirli olun!


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile tanınmak istiyorsun, Kova? Bugün İkizler’deki Mars, burcunuzdaki Satürn’ü üçgen açı yaptığında, olmak istediğiniz profesyonel tipini sağlamlaştırmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel kendini ifade etme araçlarınızı keşfetmek için pek çok fırsat var. İş yerinde, havalı oje veya geçen hafta sonu tutumlu davrandığınız sevimli bir kıyafet gibi kişiliğinizi yansıtan bir şey giyebilirsiniz. Bir profesyonel olarak kim olduğunuzu anlatan bir imza oluşturmak gibi işinize özel bir dönüş yapma fırsatı bile olabilir.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcu, sohbette heyecan verici bir şey ortaya çıkacak! Görünüşte normal olan bir konuşma, Boğa burcundaki Venüs bugün Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda beklenmedik bir hal alabilir. Alışılmadık bir şey ortaya çıkana kadar iş arkadaşınızla işteki aynı eski şeylerden bahsediyor olabilirsiniz. Sizi bir döngüye sokan bir şey söyleyebilirler veya sohbete yeni bir konu katabilirsiniz. Ne söylenirse söylensin, bunu hiç şüphesiz iş gününüze biraz cesaret getirecek beklenmedik ama heyecan verici bir sohbeti eğlendirmek için bir fırsat olarak düşünün!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.