Günlük Burç Yorumları 10 Mart 2023

10 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 10 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah kalbinizde ve zihninizde dengeyi korumaya yönelik niyetler belirleyin, Terazi ayı Mars’a öpücük gönderirken. Öğleden sonra Luna ve Pluto sert bir bağlantı paylaştığından işten erken çıkmak isteyeceksiniz, ancak sorumluluklarınızdan kaçmak iş arkadaşlarınızla pek iyi gitmeyecek. Ay Akrep burcuna geçerken havayı temizleyici bir enerji dolduracak ve bu çalışma haftasında omuzlarınıza yük olan her türlü stresi veya endişeyi bırakmanız için sizi cesaretlendirecek. Ay ve Satürn hizalanırken sosyal duruşunuzu güçlendirme fırsatları devreye girebilir, özellikle de iş arkadaşlarınızla mutlu saatler yakalayacak kadar uzun süre takılırsanız.


Boğa Burcu

10 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, elektronik cihazlarınız bu sabah alıştığınız kadar güvenilir olmayabilir, çünkü Terazi ayı puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturuyor. En sevdiğiniz çevrimiçi yayınlar arasında gezinirken zamanın nasıl geçtiğini anlamamak da kolay olacaktır, bu nedenle ajandanızı ve saatinizi yakından takip ettiğinizden emin olun. Bu öğleden sonra Ay, Plüton ile bağlantı kurduğunda, perdenin ötesinden gelen işaretler için gözlerinizi dört açın ve bunalmış hissetmeye başlarsanız, yüksek gücünüzle iletişim kurduğunuzdan emin olun. Şans eseri, Ay Akrep’e girdiğinde uyumlu ve tatlı bir enerji sizi bulacak ve hafta sonu başlarken rahatlamanıza yardımcı olacak.


İkizler Burcu

10 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah kendinize olumlu olumlamalar söylemek için bir dakikanızı ayırın veya Terazi ayı ile Neptün arasındaki dengesiz bir açı, güveninizin sarsılmasına neden olabilir. Öğleden sonra Luna, enerjinizi ve olumlu ruh halinizi korumaya özen göstererek Plüton’la karşı karşıya geldiğinde, kendinizde ve başkalarında kıskançlığa dikkat edin. Bu akşam ay Akrep burcuna girdiğinde, hafta sonu başlarken sizi sağlıklı yaşam oyununuzu geliştirmeye iten bir değişiklik hissedeceksiniz. Şans eseri, Satürn’den gelen bir yardım eli, sınırları organik olarak belirlemenize ve kendinize zaman ayırmanıza izin verecektir.


Yengeç Burcu

10 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Maneviyatınıza dokunmak, bu sabah ağır duygularınızı çözmenize yardımcı olabilir, tatlı Yengeç, güne biraz meditasyon veya dua ile başlamak için mükemmel bir fırsat. Öğleden sonra Luna, Plüton’la karşı karşıya geldiğinde, kendinizi değersiz hissediyorsanız veya son zamanlarda kişisel bakıma yeterince zaman ayırmadıysanız, karamsarlığı tetiklemekle tehdit ettiğinde kalbinizi kontrol edin. Neyse ki, Luna Akrep’e girerken ortam canlanacak ve hafta sonu başlarken eğlenceli tarafınızı tetikleyecek. Ancak, cadı saati yaklaştıkça kendinizi daha özel bir ruh halinde bulacaksınız, bu nedenle evden çıkmayı içeren gece geç saatlere kadar plan yapmamaya çalışın.


Aslan Burcu

10 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah odaklanman için biraz daha fazla mücadele etmen gerekebilir, çünkü Terazi ayı puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Gün boyunca yol alırken nefesinize ve dikkatli meditasyona odaklanarak, görevden sapmanıza neden olan herhangi bir zihinsel karmaşayı serbest bırakmak için fırsatlar arayın. Luna günün ilerleyen saatlerinde Akrep burcuna geçerek sizi ev yapımı yemeklerle dolu bir hafta sonu için hazırlarken, yeniden dekore ederken ve çalışma haftası boyunca atlatmayı başardığınız tüm ev işlerini hallederken, kendinizi evinizin konforuna çekmiş hissedeceksiniz.


Başak Burcu

10 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Terazi ayı bu sabah Mars ve Neptün’e açı veriyor ve sizi iki ayrı yöne çekiyor. Bir yandan, hafta sonunun tadını çıkarabilmeniz için sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda motive hissedeceksiniz. Öte yandan, hayal kurmak veya romantik fantezilerinize dalmak sizi gündeminizden uzaklaştırabilir. Öğleden sonra Luna Akrep burcuna geçtiğinde samimi ama sosyal açıdan açık bir enerji havaya yayılacak ve sizi yüzey seviyesindeki etkileşimlerin ötesine geçmeye teşvik edecek. Birinin gerçeğini görme çabasıyla havadan sudan konuşmayı bir kenara bırakmaktan korkmayın, özellikle romantik ilişkiler söz konusu olduğunda.


Terazi Burcu

10 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah iç sesinizi dinleyin, ay ve Mars ek yükü paylaşırken. Kendinize ve evrene güvenmek, tezahür oyununuzu ciddi şekilde yükseltebilir, ancak kendiniz için belirlediğiniz herhangi bir büyük hırsla sıkı çalışma ve organizasyonu birleştirmeniz gerekecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Akrep’e sürüklendiğinde, masaya temizleyici ve topraklayıcı bir enerji getirdiğinde, tüm stres veya gerginlik duygularının erimesine izin verin. Cadı saatinden hemen önce ciddi bir romantik enerji içeri sızacak ve sevgilinizle felsefi ve samimi bir düzeyde bağ kurmak için mükemmel bir fırsat olacak.


Akrep Burcu

10 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah biraz farklı hissedebilirsin, çünkü Terazi ayı puslu Neptün ile dengesiz bir bağlantı paylaşıyor. Bu göksel değiş tokuş, gerekirse bir süreliğine saklanma izni verecek ve belirli bir şekilde görünmek veya davranmak için kendinize baskı yapmayın. Şans eseri, günün ilerleyen saatlerinde ay burcunuza girdiğinde ve yolunuza bir kozmik destek dalgası getirdiğinde daha enerjik ve merkezlenmiş hissetmeye başlayacaksınız. İyi hisler gece geç saatlere kadar Venüs’ün Mars’a bir öpücük göndererek sizden sağlık ve kişisel bakıma öncelik vermenizi istediğinde akacak.


Yay Burcu

10 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Terazi ayı Mars ve Merkür ile birleşirken, uyandığında romantik ve tutkulu bir ruh hali içinde olacaksın. Ne yazık ki, evden ayrılma motivasyonunu bulmak zor olabilir, ancak işten çıkmak için herhangi bir dürtüye direnmeye çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Akrep’e geçtiğinde, haritanızın iç gözlemi ve sırları yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde biraz daha mahrem hissetmeye başlayacaksınız. Şu anda gölgenizi keşfetmekten korkmayın, gerçek büyümenin gelişmenin ve büyümenin yollarını ararken kendinizi temel düzeyde tanımaktan geldiğini anlayın.


Oğlak Burcu

10 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah zihinsel netlik duygunuz ve sağlıkla ilişkiniz birbirini büyük ölçüde etkileyecek, çünkü Terazi ayı Mars ve Neptün ile aynı hizaya geliyor. Güne başlarken kendinizi biraz halsiz hissediyorsanız, ikinci veya üçüncü bir fincan kahve içmeden önce meyve suyu ve hafif esneme hareketleri yapmayı düşünün. Öğleden sonra, Luna ve Pluto karşı karşıya geldiğinde sınırlarınızı kontrol edin. Yine de bir çizgi çizmeniz gerekirse zarafet duygunuzu kaybetmemeye çalışın. Ay Akrep’e girdiğinde sizi topluluğunuzu beslemeye iten bir değişim hissedeceksiniz.


Kova Burcu

10 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün hayali ve neşeli bir ruh hali içinde olacaksın, ama iyimser doğanızın gerçeği gölgelemesine izin vermeyin. Aydınlanma anları, günün ilerleyen saatlerinde Luna’nın Pluto ile bağlantı kurduğunda sizi bulacak, ancak ruhunuzun ortaya çıkardığı bilgileri kabul etmesi o kadar kolay olmayabilir. Ay Akrep’e geçerken hava değişecek ve sizi hedefleriniz ve başarıya giden yolunuz üzerinde meditasyon yapmaya teşvik edecek. Bu arada, Satürn’den gelen bir yardım eli sizi hayallerinize yatırım yapmaya teşvik edecek, ancak gelecek ve ona yatırdığınız para için strateji oluştururken pragmatik bir zihne sahip olmak isteyeceksiniz.


Balık Burcu

10 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah tüyleri kıpırdatmamaya çalışın, çünkü Terazi ayı Neptün ile dengesiz bir bağlantı oluşturur. Bu kozmik iklim aynı zamanda kafa karışıklığına da neden olabilir, bu nedenle başka birinden gelen garip bir enerjiyle karşılaşırsanız duygularınızla kaçmamaya çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Akrep’e göç ettiğinde enerji yükselecek ve haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aktive edecek. Bir arabuluculuk seansına girerek, karşı taraftan yeni yolları aydınlatmasını isteyerek ve aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirme söz konusu olduğunda sorumluluklarınızın ve rollerinizin sorumluluğunu üstlenerek bu titreşimlerle çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.