Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Mart 2023

21 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 21 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, evren sizin için heyecan verici değişikliklerle hızlanıyor. Yılın en önemli dönemlerinden biri sizin için geldi. Burcunuzdaki yeni ay—güneşteki ilk kimlik eviniz—gökleri tutuşturacak. Tüm yeni aylar, takip eden haftada size yeni modeller yaratma ve yeni girişimler başlatma şansı veren bir kapı açar. Bu planlar ve eylemler daha sonra gelecek yılın tamamında yankılanarak ne kadar etkili olduklarını görmenize yardımcı olur. En kişisel ve önemli umutlarınız ve planlarınız, özellikle aşk, seks ve aşk konularında dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak, bunun aynı zamanda geleceklerin habercisi olduğunu unutmayın. Bundan bir ay sonra burcunuzda da bir güneş tutulması yaşayacaksınız.


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugünün yeni ayı size saklanma ve kendinizi şarj etme izni verecek. Çalışkansınız ve hareket ettiğinizde ve kanal açtığınızda neredeyse durdurulamazsınız. Bununla birlikte, bu lunasyon inzivaya, mahremiyete ve akıl sağlığına ilişkin solar on ikinci evinizin derinliklerinden size fısıldayacak. Evren size kalenizi inşa etmek yerine yavaşlamanızı, dinlenmenizi ve şarj olmanızı söylüyor. Bu açıkça romantik bir ev olmasa da, kişisel hayatınızla ilgili sezginizden yararlanmanıza ve nerede olduğunuzu yansıtmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, tatmin edici bir romantizm yaşamanızı engelleyen herhangi bir bagaj varsa, acıyı aşmak için bir terapist veya uzmanla görüşün.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren senin için bol miktarda sihir hazırlıyor, İkizler. Güneş on birinci arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flört evinizdeki tüneğinden yeni bir ay trompetleri. Bekarlar için bu, ister çevrimiçi ister kişisel veya sosyal ağınız aracılığıyla olsun, yeni biriyle tanışmayı denemek için son derece önemli bir zamandır. Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla takılın. Gözünüze çarpan biriyle tanışabilirsiniz. Bir süredir bir arkadaşınıza aşık olduysanız, bu, gündelikten sevgiliye geçtiğiniz an olabilir. dolaşın. Karışım. Karışmak!


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün güçlü bir yeni ay geliyor. Bu ay, güneşin onuncu başarı evinizi canlandırıyor ve bu da hırslarınıza, kariyerinize ve profesyonel ilerlemenize daha fazla ışık tutuyor. İşteki sorumluluklar artabilir, ancak bu, sevgilinizle en büyük hedeflerinize ve planlarınıza yön verme konusunda birbirinize nasıl yardımcı olabileceğinizi tartışmak için çok önemli bir andır. Bu şekilde, zaman ve dikkat için birbirinizin işlerine karşı savaşmak yerine her zaman bir takım gibi hissedeceksiniz. Gerçek bir güç çifti, her zaman gözleri ödülden ayrılmadan hedefleri birlikte ezer.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yerden ilk kez havalanan bir pilot gibisin Leo. Bulutlara çıkın ve dünyaya yukarıdan bakın! Koç burcundaki bir yeni ay, güneşle ilgili dokuzuncu genişleme evinize taze bir hava getirecek. Şimdilik veya gelecek yıl için sevgilinizle uzun mesafeli seyahat planlamak için önümüzdeki günleri kullanmayı düşünün. İkinizi de cezbeden uzak yerleri araştırın ve uçuşları, otelleri ve fırsatları aramaya başlayın. Bunu yaparsanız, oldukça unutulmaz bir macera olabilir. Bekarsanız, bunu da yapmayı düşünün; karmik bir ruh eşi bağlantısıyla karşılaşabilirsiniz.


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem bir yeni ay, içinizde bir ateş yanıyormuş gibi hissedecek Başak. Titrediğini ve yandığını hissedin! Tüm yeni aylar, burcun neresine düştüklerine bağlı olarak size bir kapı açar ve hayatınızı bu temalar etrafında inşa etmek için harekete geçmenizi teşvik eder. Sizin için, yakınlık, paylaşılan varlıklar ve cinsellik ile ilgili sekizinci güneş eviniz bir enerji sarsıntısı yaşayacak. Şimdi attığınız adımlar önümüzdeki yıl boyunca yankılanacak. Şu anda nerede olduğunuzu ve ileriye dönük ilişkilerinizi nasıl geliştirebileceğinizi düşünün. Kalbinizi daha derin güven düzeylerine açın.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ilişkileriniz için pek çok haber içeren kozmik bir tünele giriyorsunuz. Güneş yedinci ortaklık evinizdeki yeni ay geldi ve uzun vadeli planlar, taahhütler veya vaatler yapmak için kapıyı açıyor. Bu, taşınmaya, nişanlanmaya ve hatta evlenmeye karar vermek için hayırlı bir dönem olabilir. Bekarsanız, ciddi bir şey arayan insanlarla aynı hizaya gelmek için bu ayı kullanın. Bununla birlikte, yakında ikinci bir perde geleceği için bu, ileride olacakların sadece bir habercisidir. Bundan bir ay sonra, aynı arenada kaderi ileri götüren bir güneş tutulması gelecek!


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, Akrep burcunda yeni ayın gelişiyle kibrit gibi cızırdamaya ve kıvılcımlar saçmaya hazır olun. Bu ayın enerjisi şimdi ve önümüzdeki hafta yankılanıyor olacak. Yeni aylar, gökyüzünde düştükleri yere göre yeni fırsatlar sunar ve arzuladığınız hayatı inşa etmek için günü yakalamanız için sizi teşvik eder. Bu yeni ay, rutinler ve istihdamla ilgili altıncı güneş evinize bir etkinlik kasırgası getiriyor. Bu muhtemelen size çok fazla sorumluluk getirecek ve siz taleplerle uğraşırken sizi kalp meselelerinden uzaklaştırabilir. Ancak, romantizm için zaman tanıyan bir iş-yaşam dengesi kurmanın bilincinde olduğunuzdan emin olun.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yeni ay Koç burcuna, Yay burcuna gelirken adrenalinin kanınızda dolaşmasına izin verin. Bir roller coaster’dan aşağı inmek üzereymiş gibi hissedebilirsiniz! Tüm yeni aylar, onları takip eden haftada size bir kapı açar ve sizi önümüzdeki aylarda yeni kalıplar başlatmak ve yeni girişimler oluşturmak için harekete geçmeye teşvik eder. Bu yeni ay, gerçek aşk, tutku ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizi canlandırdı ve bekarların kendilerini oraya koymaları ve yeni taliplerle buluşmaları için yılın en önemli çılgınlığı. Gerçekten özel biriyle tanışabilirsin. Çiftler, ilişkilerindeki kıvılcımı yeniden ateşlemek veya bir çocuk sahibi olmaya çalışmak için bu titreşimden yararlanmalıdır.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün Koç burcundaki yeni ayın coşkusunu Oğlak burcunda kucaklayın. Tüm yeni aylar, geldikten sonra bir hafta boyunca bir etki küresine sahiptir ve daha önce kilitli ve kapalı olan bir kapıyı açar. Bu lunasyon, güneşin dördüncü ev, ev ve emlak evinize ışık tutuyor ve dikkatinizi önemli ölçüde buraya çekecek. Siz ve bir partner, taşınma, yaşam alanınızı yeniden dekore etme, yenileme ve hatta ebeveynlerinizden birinin size katılmasına izin verme zamanının geldiğine karar verebilirsiniz. Bekarsanız, yaşam alanınızı bir sanat ve kahkaha sığınağına dönüştürmek için bu enerjiyi kullanın.


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün Kova burcundaki Koç burcundaki yeni ay nedeniyle bir hareket ve yoğunluk telaşı gelecek. Tüm yeni aylar, hayatınızı ve önümüzdeki yıl için yeni keşfedilen kalıpları inşa etmeniz için bir kapı açar. Onları takip eden haftada en güçlü durumdalar ve sizin için bu ay, kısa mesafeli seyahatlerdeki üçüncü güneş evinize canlandırıcı bir ateş patlamasıyla enerji veriyor. Bu zamanı, önümüzdeki yıl için karayolu gezileri, hızlı uçuşlar ve hatta memleketinizde kalma gibi heyecan verici yeni planlar yapmaya başlamak için kullanmayı düşünün. Rutininizi değiştirin ve konfor alanınızdan çıkın. Yaptığına sevineceksin.


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün Koç burcundaki yeni ay, büyük, göksel bir davul Balık gibi göklerde gümbürdecek. Tüm yeni aylar, gökyüzünde nereye düştüklerine bağlı olarak tüm yıl boyunca yeni modeller oluşturmaya yardımcı olur. Sizin için bu ay, güneş ikinci mali evinize bir enerji dalgalanması getiriyor. Bu yakıtı kullanmanın bir yolu, sevgilinizin yanında muhteşem yeni eşyalara yatırım yapmaktır. İkiniz yuva yumurtanızı inşa etmek istiyorsanız, bir mali müşavir veya muhasebeci ile nasıl bütçe yapabileceğinizi ve daha fazla tasarruf edebileceğinizi konuşun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.