Günlük Annelik Burç Yorumları 20 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 20 Mart Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir telefon görüşmesi veya mektup yoluyla bazı haberler gelebilir. Siz ve çocuğun yolunuza çıkmak konusunda neşelenecek bir şeyiniz olabilir, bu yüzden makinenin halletmesine izin vermek yerine aldığınıza emin olun.


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yüksek topuklu ayakkabılardan kurtulun, çünkü kaçacaksınız. Uzun bir yapılacaklar listesi ve miniğinizi karate ya da bale kursuna götürmek gibi hayati önem taşıyan konularla ilgilenmek için çeşitli yan geziler var.


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hareketli bir gün sizi bekliyor ve siz ve çocuk, dolaşırken birçok insanla tanışacaksınız. Sohbete başladığınız bir anne, ömür boyu iyi bir arkadaş olabilir. Bu gelecek vaat eden kişiyi takip edin.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işleri halletmek istiyorsan kabuğundan çıkman gerekecek. Yine de, pillerinizi şarj etmek için biraz dinlenmeye ihtiyacınız olacak — kitap okuyun, köpük banyosu yapın, canınızın istediği gibi golf oynayın.


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Neden bugün biraz dostane bağların ve iyi bir arkadaşlığın tadını çıkarmıyorsunuz? Ufaklığınızın çevresindeki diğer anneleri arayın ve bir davetiye gönderin. Büyük bir prodüksiyon yapmaya gerek yok — kahve ve meyve suyu kutuları ve belki bir pasta da olur.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir süredir aklınızda olan bir şey hakkında kreşte konuşmanın zamanı geldi. Daha ince ayrıntıları gözden geçirin ve yakında diğer anneler her şeyi sizin tarzınıza göre görecektir. Sadece her şeyi olumlu ve iyimser tuttuğunuzdan emin olun.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, yeni bağlantılar ve ittifaklar kurmak için harika bir gün. Kreşe veya futbol antrenmanına bakın. Arkadaş potansiyeline sahip en az bir anne olacağı kesin. Yine de buzu kırmak size kalmış olabilir.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ortak hesabı dengelemek kolay değil ama böyle bir detaya yönelmek için iyi bir gün olabilir. Tam olarak nerede durduğunuzu bilmek, partnerinizle olan ilişkinizi daha sağlam bir temele oturtacaktır. Bir fazlalık bile bulabilirsiniz!


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hareket halindeyken çok şeyiniz var ama en azından sıkılmıyorsunuz! Tüm aktiviteden sonra akşama doğru biraz serinlemek iyi gelecektir. Ve bunu çok özel bir toplantı yapmak isteyeceksiniz, sadece siz ve diğer yarınız.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Havalı insanlarla çevrili göründüğünüz için, yalnız gitmek için iyi bir gün olabilir. Bu iş veya topluluk projesinde bu şekilde daha fazlasını yapacaksınız. İyi ki bu kadar kendine güveniyorsun ve kendi payından fazlasını taşımaktan çekinmiyorsun.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğinizle iletişim kurmanın yaratıcı yollarını bulacaksınız. Kelimelere sahip olmadıklarında, bir resim çizmek veya bir şarkı söylemek doğru yol olabilir. Satır aralarını okuyabilirsiniz.


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aylak eller hakkında ne derler biliyor musun? Bu, bebeğin küçük patileri için iki katına çıkar! Bugün onları meşgul etmek isteyeceksiniz, yeter ki yaramazlıktan uzak dursunlar. Ve bunu yapmanın pek çok yaratıcı yolunu bulacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.