Boğa Burç Yorumları 21 Mart 2023

Boğa burcunun 21 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlarla ilişki kurmayı o kadar kolay buluyorsunuz ki, onlardan terapi ücreti almaya başlamanız gerekip gerekmediğini merak ediyorsunuz. İyi doğanız sizi homurdanmaktan alıkoyuyor ve çok şey öğrenebilirsiniz!


21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar sizi örnek almak istiyor! İyi görünmenin sırrının sizde olduğunu düşünüyorlar.


21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Balık burcunun ayı Mars’la kare açı yaparken başkalarına ayak uydurmak zorunda olduğunu düşünme. Geride kaldığınızı hissettiğinizde hayal kırıklıkları su yüzüne çıksa da, kendi hızınızda hareket etmek eninde sonunda sizi öne geçirecektir. Pluto başınızın üzerinde aktif hale gelirken, sizi öteden gelen mesajlara açarken, ruhsal tarafınıza dokunmayı düşünün. Ay Koç burcuna geçtiğinde, yeni ay tepenizde yükselirken sizi daha özel ve sessiz bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz. Evrenin bu tür çabalarda yardımcı olacağına güvenerek, kırılması gereken herhangi bir döngü etrafında niyet belirlemek için bu enerjiyi kullanın.


21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugünün yeni ayı size saklanma ve kendinizi şarj etme izni verecek. Çalışkansınız ve hareket ettiğinizde ve kanal açtığınızda neredeyse durdurulamazsınız. Bununla birlikte, bu lunasyon inzivaya, mahremiyete ve akıl sağlığına ilişkin solar on ikinci evinizin derinliklerinden size fısıldayacak. Evren size kalenizi inşa etmek yerine yavaşlamanızı, dinlenmenizi ve şarj olmanızı söylüyor. Bu açıkça romantik bir ev olmasa da, kişisel hayatınızla ilgili sezginizden yararlanmanıza ve nerede olduğunuzu yansıtmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, tatmin edici bir romantizm yaşamanızı engelleyen herhangi bir bagaj varsa, acıyı aşmak için bir terapist veya uzmanla görüşün.


21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğalar, profesyonel hayal kırıklıklarınızla nasıl daha sağlıklı çalışabilirsiniz? Tipik olarak, işteki iyi hisleri korumak için işlerin omuzlarınızdan yuvarlanmasına izin veren, rahat bir dünya işaretisiniz. Ancak Koç burcundaki yeni ay, önümüzdeki altı ay boyunca ortaya çıkacak olan yeni bir bilinçaltı döngüsünü ateşliyor, bu nedenle işte sizi daha fazla strese sokan veya hayal kırıklıklarınızı artıran şeyin ne olduğunun daha fazla farkında olabilirsiniz. Bu döngü sırasında sıkıntınızın artmasına izin vermek yerine, daha iyi başa çıkma mekanizmalarını tezahür ettirmek için bu yeni ayı kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.