Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Balık burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Balık burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Neşeli Yatırım

Balık burcu, bu ay başlarken mali açıdan iyi bir yıldıza sahip. Güneş ve neşeli Jüpiter Koç’tayken, nasıl daha fazla para kazanacağınız veya sahip olduklarınızı çok daha fazla kazandıracak şekillerde nasıl yatırım yapacağınız konusunda harika fikirleriniz olabilir. Henüz yapmadıysanız zam alma şansınız var veya bir iş girişimi iyi bir kâra dönüşmeye başlayabilir. Ve bir ek iş başlatmak için can atıyorsanız, devam etmek için mükemmel bir zaman.

Ayrıca 5 Nisan’da finansal ekseninizde Terazi’de bir dolunay var ve bu, biriktirdiğiniz ve artık ihtiyacınız olmayan her şeyin farkına varmanızı sağlayabilir. Bunlar maddi öğeler olabilir, ancak aynı kolaylıkla psikolojik olabilir. Ayrıca, içinde duygusal bir yük gibi hissettiren ne taşıdığının da farkında olacaksın. Eğer öyleyse, gitmesine izin vermenin zamanı geldi.

Nefis Venüs, 10’unda İkizler burcuna ve ev ve aile sektörünüze giriyor. İster sadece birkaç kat boyaya ihtiyacı olsun, ister daha kapsamlı bir şey yapmak istiyor olun, onun burada bulunması, mekanınızı baştan yaratmak için mükemmel bir zaman haline getiriyor. Ayrıca eğlenmenin ve sunucuyu oynamanın keyfine varacaksınız. Geri tepmek ve biraz şımartmanın ve kişisel bakımın tadını çıkarmak için bu aşamayı kullanın. Hakediyorsun.

Bu ayın en büyük haberi 19 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması. Bu burcun son derecesinde ve Kova burcundaki güçlü Plüton’a açı yapıyor. Bu turboşarjlı yeni ay tamamen yeni başlangıçlarla ilgili. Ve bir başlangıç ​​yapmaya karşı koyabilseniz de, eninde sonunda devam edeceksiniz.

Son olarak, güneş yirminci günde Boğa burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze süzülüyor. Önümüzdeki dört hafta, her türlü projeye ayak uydurmak, ağ oluşturmak ve işinizi geliştirmek için mükemmel. Sosyal medya varlığınızı artırmaya hevesliyseniz, devam etmenin tam zamanı.


Balık Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’da ilişki arayan Terazi’deki dolunay tonu erken belirliyor. Bu nazik lunasyon, temel değerlerinizle titreşir ve sizi, barışsever, yaratıcı bir tür olan benzer bir ruh arayışına gönderir. Şu anda bir ilişkiniz varsa, artık tartışmamak bir numaralı önceliğinizdir.

Yedinci, doğal bir sanatsal estetiği harekete geçiren ve sizi güzel şeylere çeken yaratıcı bir Venüs-Neptün sekstilini getirir. Artık mükemmel randevular, lüks tasarımcı butiklerinde alışveriş yaparak, sanat galerilerinde saatlerce oyalanarak veya sahnede veya ekranda canlı renkli müzikalleri izleyerek geçiriliyor.

10 Nisan’da aşk tanrıçası Venüs evinize ve aile bölgenize indiğinde nostalji başlar. Büyükbabanızın ilişkisini veya sevdiğiniz bir teyzenin aşk tavsiyesini hatırlamak sizi hüzünlü bir ruh haline sokar. Balık burcu, zamanlar artık farklı, insanların geçmişte yaptığı gibi ilişkiler kurmayı zorlaştırıyor. Ama yine de rüya görebilirsin.

Bekar Balık, yeni ay sırasında başlayan her şeyin ve on dokuzuncudaki dürtüsel Koç burcundaki güneş tutulmasının büyük olasılıkla kısa ömürlü olacağının farkında olun. Bir kaçamak eğlenceli, heyecan verici ve cüretkar olacak, ancak muhtemelen en fazla iki hafta sürecek. Kararlı Balık, şimdi herhangi bir söz verme. Ana kapılıp evet diyebilir, ancak düşünmek için biraz zamanınız olduğunda hemen fikrinizi değiştirebilirsiniz.


Balık Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mali durumunuzu düzene sokmanın zamanı geldi. Şans eseri, bunu vergiler gelmeden önce yapabileceksiniz (ama tam zamanında). 5 Nisan’daki dolunay, ihtiyacınız olan bilgileri toplamanız ve hakkınız olan vergi indirimlerini hesaplamanız için sizi teşvik ediyor. İyi haber şu ki, aylardır korktuğunuz can sıkıcı evrak işlerini kolayca tamamlayabileceksiniz (yaratıcı bir işaret olarak, evrak işlerinden nefret ediyorsunuz).

Ayın onda Venüs İkizler burcuna girdiğinde belgelerinizi gönderdiğinizde, üzerinizden büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Uyarı, geri ödemeniz konusunda endişeli olabileceğinizdir. Para geliyor, bu yüzden endişelenme. Nakit parayı almaya ne kadar odaklanırsanız, gelmesi o kadar uzun sürer.


Balık Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ay, 3 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna ve iletişim bölgenize girmesiyle başlayan, sizin için cilveli bir notla başlıyor. Bu, kahve içerken yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman. En iyi randevu geceniz, beşinci gündeki samimiyet bölgenizdeki Terazi dolunayı sırasında olacak. Bu, bir sevgiliyle yeni şeyler keşfederken ve daha derin bir bağ kurarken şehvetli bir zaman olabilir.

10 Nisan’da Venüs İkizler burcuna ve ev bölgenize girdiğinde ilişkiler hızla ciddileşebilir. İkinci randevuya kadar şimdiden gelecek hakkında konuşuyor ve birbirinizin ailesiyle tanışıyor olabilirsiniz. Tüm eşyalarını senin yerine taşımadan önce yavaşla, Balık!

Özellikle de on dokuzuncu gündeki değer bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında düşüncesiz hissediyor olabileceğiniz için. Partnerinize savurganlık yapmak cazip gelse de, gerçekten size yatırım yapıp yapmadıklarını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Ertesi gün iletişim bölgenize giren güneşi ciddi konuşmalar yapmak için kullanın.

Ancak, 21 Nisan’da Merkür gerilemeye başladığında bu pek iyi gitmeyebilir. Hayalet olma veya duyulmamış hissetme olasılığı çok yüksektir. Duygularınızı konuşmak yerine onlarla oturmak için bir dakikanızı ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.