Nisan Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2023 Nisan

Burçlar astrolojinin en ilgi çekici alanlarından biridir. Her ay yeni bir burç sezonuna giriyoruz ve bu sezonlarda burçlarımızın etkileri hayatımızda kendini gösteriyor. Bu yazıda sizlere, her ayın başında yayınlanan ve merakla takip edilen aylık burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz. Aylık burç yorumları, hayatımızdaki değişimleri öngörmek ve bize yön vermek için rehberlik eder. Her burcun özelliklerine göre hazırlanan bu yorumlar, gezegenlerin konumlarına, burçların elementlerine ve diğer astrolojik faktörlere göre belirlenir. Yılın 4. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2023 yılının 4. ayı olan Nisan ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Nisan ayı nasıl geçecek? Siz de aylık burç yorumlarına meraklıysanız, yazımızı okumaya devam edin ve burcunuzun yorumunu kaçırmayın.

Koç Burcu

Koç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Eskiyi Serbest Bırakmak

Koç, geçen ayki büyük gezegen değişimlerinin getirdiği değişiklikleri bütünleştirmek biraz zaman alabilir. Güneş artık Koç burcundayken, yeni fikirler ve yeni fırsatlarla meşgul olmaya hazırsınız. Ve henüz birkaç haftadır burcunuzda genişleyen Jüpiter ile, sizi hiçbir şey durduramayacak. Yine de ilerlemek için gerçekten serbest bırakılması gereken bir şey olduğunu hissedebilirsiniz. Bunu yapmaktan kaçındıysanız, bu ay olumlu bir değişimi teşvik etmek için bir katalizör görevi görebilir.

5 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay, bazı ilişkilerde iyileşmeye yol açabilecek çok iyileştirici bir niteliğe sahip. Duygular doruğa çıkarsa, işleri kolayca yumuşatabilir veya belki de samimi bir konuşmayla harikalar yaratabilirsiniz. Bu, romantik bir randevu veya gerçekten keyif alacağınız bir arkadaş toplantısı için iyi bir zaman olabilir.

Tatlı Venüs, Boğa burcundan ayrılır ve ayın onda İkizler burcuna geçer, bu nedenle titreşiminiz ilgi çekici ve ikna edici olacaktır. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı yeni arkadaşlar edinmenin kolay olduğunu göreceksiniz ve arayı kapatmak için kardeşler ve diğer akrabalarla bağlantı kurmaktan keyif alacaksınız.

Koç, senin için en büyük haber, 19 Nisan’da burcundaki güneş tutulması. Kova burcuna yeni girmiş olan yeraltı dünyası Pluto’ya doğru açı yapıyor ve bu yüzden gerçek bir oyun değiştirici olabilir. Bu, ilerlemenizi bir süredir engelleyen sorunları kapatarak size yeni bir başlangıç ​​yapma potansiyeli getiriyor.

20’sinde, güneş Boğa burcuna girerek bir konsolidasyon zamanını teşvik ediyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, son zamanlarda başladığınız planlara yapı ve rutini uygulayabilir ve onları devam ettirebilirsiniz. Ayrıca finans ve paranızı büyütmekle daha fazla ilgileneceksiniz.

Son olarak 21 Nisan’da Merkür Boğa burcunda geri hareketine başlıyor ve bu durum mali işlerde üç hafta kadar gecikmelere neden olabilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Rulmanlarınızı Almak

Boğa burcu, 20 Nisan’a kadar olan üç hafta, yansıma ve meditasyon için zaman ayırmak için mükemmel. Zihni susturmak, bilmenin daha derin katmanlarına erişmenizi sağlayabilir ve size önümüzdeki aylarda çok yardımcı olabilecek rehberlik sağlayabilir. Ve henüz birkaç haftadır bu sektörde neşeli Jüpiter devam ediyorken, bu aynı zamanda sınırlarınızın ötesine geçmenize yardımcı olabilecek bir öğretmen veya yaşam koçuyla bağlantı kurarak iç oyununuzu yükseltmek için harika bir fırsat.

Beşincisinde, sağlık sektörünüzde durup günlük programınız hakkında düşünmeniz için size ilham verebilecek bir dolunay var. Birkaç değişiklik yaparak mevcut rutininizi iyileştirmenin yollarını keşfedebilirsiniz. Bir molaya ihtiyacınız varsa, bu ay aşaması Chiron’u iyileştirmeyi içerir, bu nedenle hızlı bir kaçış size çok iyi gelebilir.

Hazır olun, çünkü rehber gezegeniniz uyumlu Venüs, 10 Nisan’da geveze İkizler burcuna ve kişisel finans sektörünüze giriyor. en sevdiğiniz ikramları daha iyi bir fiyata alabilirseniz.

On dokuzunda, ruhsal bölgenizde, eski inançları bir kenara attığınızı ve yeni gelişmelerin yolunu açtığınızı görebilecek dinamik bir güneş tutulması var. Kaderiniz ve bu gezegende bulunma nedeniniz hakkında bir şeyler anlayacağınız yeni bir aşama başlamak üzere. Bu, büyük bir gücün zamanıdır. Otantik benliğinizi büyük bir şekilde ifade etmenize izin veren bir anlayışı benimseyebilirsiniz. Güçten güce gidebilirsiniz.

20 Nisan’da güneş, dört haftalık bir kalış için burcunuza giriyor ve bu, güveninizin ve canlılığınızın arttığı, yılın çok olumlu bir zamanı oluyor. Bu senin parlama şansın.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Büyük Sorumluluklar

Sosyal hayatınız ışıldamaya devam ediyor, İkizler, arkadaşlar, fırsatlar ve aynı türden ruhların arkadaşlığının tadını çıkarma şansı getiriyor. Bağlantı kurduğunuz insanlar da ilham kaynağı olacak ve size hayatınızı bir sonraki seviyeye taşıyacak kapılar açabilirler.

Artı, Satürn’ün kariyer sektörünüze yeni girmesiyle, yeni sorumluluklar almaya ve tüm sıkı çalışmanızın meyvelerini toplamaya hazır olacaksınız.

5 Nisan’da Terazi’de bir dolunay var, bu, bir randevuya gidiyorsanız veya bir partiye veya başka bir toplantıya katılıyorsanız mükemmel olabilir. Duygular yüzeye çıkabilir ve onları paylaşmamak sizin için zor olabilir. Yine de sonradan pişman olabileceğin bir şey söyleme.

Tatlı Venüs, onuncu gün burcunuza girerek size çekici bir faktör verir ve sizi yeni arkadaşlar edinmeye teşvik eder. Bir makyaj için hazırsanız, bunun için gitme zamanı.

Belki de gerçekleştirmeye can attığın bir hayalin vardır. 19 Nisan’da Koç burcundaki güneş tutulması, imandan çıkmanız için size ilham veren bir katalizör görevi görebilir. Sizi engelleyen bir şeyi bırakmanız gerekebilir, ancak ödüller buna değecektir.

Yirmisinde, güneş Boğa burcuna ve özel bir sektöre giriyor, bu nedenle bir döngü sona ererken bir yavaşlama aşamasına giriyor olacaksınız. Bu, bir sonraki döngü için zemin hazırlama fırsatınızdır ve bu, yaklaşık dört hafta içinde yeniden başlayabilmeniz için yarım kalmış işleri halletmek ve kilit konuları kapatmak anlamına gelir.

Ayrıca kişisel gezegeniniz Merkür, 21 Nisan’da Boğa burcunda geri hareketine başlar ve yaklaşık üç hafta kadar bu şekilde kalır. Bu gerileme dönemi, gözden geçirilmesi ve hatta yeniden yapılması gereken konuları gündeme getirebilir. Birkaç gecikmeyle de başa çıkmanız gerekebilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksel ve Parla

Yengeç, güneş Koç burcunda ve 20 Nisan’a kadar öne çıkan bir bölge sizi ilgi odağı haline getiriyor ve hırslarınızın peşinden cesurca ve güvenle gitmeye teşvik ediyor. Duvar çiçeği olmanın zamanı değil. Sadece sizin bildiğiniz şekilde çiçek açma ve parlama şansını değerlendirin. En büyük ve en parlak hayallerin neler? Ne oldukları önemli değil, şimdi onları harekete geçirme zamanı.

Beşinci evdeki Terazi burcundaki dolunay, evinizin konforunu ve gününüzü basitleştirme ihtiyacınızı vurgular. Belki de biraz kendine bakmayı seçmelisin. Yoğun bir programınız varsa, rahatlama ve yeniden şarj olma şansı size çok iyi gelebilir. İş/yaşam dengeniz bozuksa, bu onu sıfırlamanız için bir hatırlatma olabilir.

Keyifli Venüs, kendinizi daha çok sevmeniz için bir çağrı olabilecek 10 Nisan’da İkizler burcuna ve ruhsal bölgenize hareket ediyor. Başkalarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmekle meşgulseniz, bu, kendiniz için bazı güzel şeyler yapmak için bir fırsattır.

Bu ayın en büyük haberi, Koç burcundaki güneş tutulması ve on dokuzunda yüksekten uçan bir bölge. Bu tutulma, Kova burcunda yeni olan güçlü simsar Pluto’ya doğru açı yapıyor ve büyük bir dönüşümü teşvik edebilir. Herkesi, hatta sizi bile şaşırtan ani bir kariyer değişikliği yapabilirsiniz. Ve oldukça kazançlı olabilir.

20 Nisan’da güneş Boğa burcuna giriyor ve önümüzdeki dört hafta sosyal meseleleri, kulüpleri, grupları ve yeni arkadaşlar ve bağlantılar kurma şansını öne çıkarıyor. Bu, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve bu tür etkileşimlerin getirebileceği desteğin tadını çıkarmak için harika bir fırsat.

Son olarak, geveze Merkür yirmi birincide Boğa burcunda gerilemeye başlar ve üç hafta boyunca öyle kalır. Takviminize tarihleri, toplantıları, partileri ve diğer toplantıları not ettiğinizden emin olun, aksi takdirde ayrıntıları unutabilirsiniz. Üzgün ​​olmaktansa güvende olmak daha iyi.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

İnanç Sıçrayışı

Aslan burcu, güneş 20 Nisan’a kadar Koç burcundaki yolculuğuna devam ederken, bazı seyahat maceralarına hazırsınız. Ve Jüpiter’in birkaç hafta daha bu bölgede neşeli olmasıyla, ufkunuzu genişletmek ve heyecan verici seçenekleri keşfetmek için birçok fırsattan yararlanın. . Bir inanç sıçraması yapmaya ne kadar istekli olursanız, o kadar mutlu olursunuz.

Beşincisinde, Terazi’deki dolunay ve konuşma ve düşünce sektörünüz, bazı ilginç bilgileri gün ışığına çıkaran bir tartışmayla çakışabilir. Ve hemen incelemek isteyeceğiniz bir şey olabilir. Altıncı hissiniz size daha fazla dahil olmanızı söylüyorsa, devam edin.

Tatlı Venüs, 10 Nisan’da İkizler burcuna ve sosyal sektörünüze geçerek, katıldığınız tüm etkinlik ve toplantılara çapkın ve keyifli bir enerji getiriyor. Romantizm arıyorsanız veya yeni arkadaşlar edinmek istiyorsanız bu ideal bir etkidir. Merakınız, sizi hayatın her kesiminden insanlarla bağlantı kurmaya teşvik edecek ve bazıları gerçekten tanımaya değer olabilir.

19’unda Koç burcunda güneş tutulması ve keşif sektörünüz sırasında elinizde bir karar olabilir. Bu tutulma, sizi konfor alanınızın çok dışına çıkaran bir fırsatla çakışabilir. Ancak, kabul etmeye karar verirseniz, hayatınızı daha iyi hale getirebilir.

20 Nisan’da güneş, yaklaşık dört haftalık bir kalış için Boğa burcuna ve kariyer bölgenize hareket ediyor. Kendinizi tanıtmaktan çekinmeyeceksiniz ve bu, dikkatleri üzerine çekmenin ve dünyaya ne kadar yetenekli olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

Ertesi gün, konuşkan Merkür Boğa burcunda ve kariyer bölgenizde geri hareket ediyor, bu da önemli plan ve projelerde gecikmelere neden olabilir. Bu gezegen üç hafta içinde yeniden yön değiştirene kadar bir veya iki şeyi arka plana atmanız gerekebilir.


Başak Burcu

Başak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Değişimi Kucaklamak

Bu, geçmişi bırakıp yeni gelişmelere yol açmaya istekli olacağınız bir olumlu değişim ayı olabilir gibi görünüyor. 20 Nisan’a kadar Koç burcundaki güneş, engellenmeden ilerleyebilmeniz için takıntılarınızı serbest bırakma cesaretini vermek için mükemmeldir.

Aynı zamanda, kişisel gezegeniniz olan konuşkan Merkür üçüncüde Boğa burcuna giriyor ve bu da sizi oradaki tüm fırsatlar hakkında meraklandırabilir. Yeni yollar keşfetmeye ve bunların sizi nereye götürebileceğini görmeye istekli olacaksınız.

5 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay, özellikle kendinizi biraz muhtaç hissediyorsanız, savurganlık arzusuyla çakışabilir. Maddi nesneler yerine biraz şımartmaya ve kişisel bakıma yatırım yapmak, kendinizi çok daha mutlu hissetmenize neden olabilir. Biriyle bir sorununuz varsa, bu ay evresi Chiron’u iyileştirmekle hizalanır, bu nedenle bu, uzanmak ve durumu düzeltmek için harika bir fırsattır.

Bu ayın en büyük haberi, on dokuzunda Koç burcunda, turboşarjlı bir yeniaya benzeyen güneş tutulması. Güçlü Pluto’ya doğru açı yaptığı için ileriye doğru cesur bir adım atmaya hazır olabilirsiniz, ancak işiniz veya mevcut yaşam tarzınız sizi engelliyor olabilir. Er ya da geç bir karar vermen gerekecek.

20 Nisan’da güneş Boğa burcuna ve seyahat sektörünüze doğru süzülürken, arkanıza yaslanmaya ve biraz mola vermeye hazır olacaksınız. Uzun süredir dinlenme fırsatınız olmadıysa, bu fırsatı değerlendirin. Sizi başka hiçbir şey gibi şarj etmeyecek.

Son olarak, esnek Merkür yirmi birincide seyahat bölgenizde geri hareket ediyor, bu nedenle, özellikle yurt dışına gidiyorsanız veya sık sık seyahat ediyorsanız, önümüzdeki üç haftayı rahat geçirin. Yanınıza almanız gerekenlerin bir listesini yapın ve pasaportunuzu ve diğer önemli belgelerinizi yakından takip edin. Ayrıca tatilinizin planladığınız gibi gitmemesine de hazırlıklı olun.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Çalış ve oyna

Terazi, bu ay daha yakın bağlantıları, cömertliği ve arkadaşlar, ağ oluşturma ve diğer karşılaşmalar yoluyla gelen fırsatları teşvik eden ilişki sektörünüze olumlu bir vurgu var. Bu aynı zamanda aşk hayatınız için harika bir zamandır çünkü Koç burcundaki güneş, neşeli Jüpiter ile birlikte sizin ve eşinizin içindeki en iyiyi ortaya çıkarır. Yeni projeler üstlenmeyi, birlikte seyahat etmeyi ve birlikte olmanın tadını çıkarmayı düşünün.

5 Nisan’da Şiron’un iyileşmesiyle bağlantılı olan burcunuzda bir dolunay var ve bu, bir anlaşmazlığı veya sorunu çözmek için bir fırsat getirebilir. Biriyle konuştuysanız, bu ay evresi pişmanlık duygularını ve uzanıp her şeyi yeniden yoluna koyma arzusunu vurgulayabilir.

Güzel Venüs, 10’unda İkizler burcuna ve seyahat ve macera sektörünüze giriyor, bu sizi diğer ülkeler ve kültürler hakkında çok meraklandırabilir. Sırf deneyim için hiç görmediğiniz yerleri ziyaret etme arzunuz olabilir. Ve bir başkasıyla giderseniz, gerçekten keyifli vakit geçireceksiniz.

19 Nisan’da Koç burcunda ve ilişki bölgenizde işleri büyük ölçüde karıştırabilecek güçlü bir güneş tutulması var. Bu tutulma, turboşarjlı bir yeni ay gibidir ve yeni başlangıçlar için mükemmeldir. Bununla birlikte, güçlü Pluto’ya doğru açı yapar, bu nedenle yeni bir başlangıç ​​yapmadan önce bir şeyi bırakmanız gerekebilir.

Güneş, yirmincide Boğa burcuna ve son derece duygusal bir bölgeye süzülüyor ve önümüzdeki dört hafta iş, finans ve derin duygusal konuları ön plana çıkaracak. Eskiyi bırakıp yeniye yol açmaya istekliysen, bu bir yeniden doğuş zamanı olabilir.

Son olarak, geveze Merkür 21 Nisan’da Boğa burcunda geri hareket ediyor, bu nedenle önümüzdeki üç hafta en iyi planlarınızda gecikmelerle çakışabilir. İş ve para meseleleri söz konusu olduğunda, çok dikkatli davranmak faydalı olacaktır.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzınızı Sevmek

Akrepler, Nisan ayı yaklaşırken, özellikle de biraz fazladan cazibeye ve ışıltıya ihtiyacı varsa, yaşam tarzınıza bir miktar enerji katmak için can atacaksınız. Buradaki güneş ve coşkulu Jüpiter ile her türlü maceracı fikre sahip olacaksınız ve bunları hayata geçirmek size kalmış olacak. İşinizden sıkıldıysanız ve sizi daha çok zorlayan farklı bir şeye ihtiyacınız varsa, şimdi, değişimin enerjisiyle nabzınızı tutarken, bunun için gitme fırsatınız var.

5 Nisan’daki Terazi burcundaki dolunay ve özel bölge, size biraz duraklama ve tefekkür için biraz zaman geçirme şansı sunuyor. Yönünüzü bulmanız ve doğru yolda olduğunuzdan ve sizi mutlu edecek hedefleri hedeflediğinizden emin olmanız gereken bir an. Ve meşgulseniz, kendinizi şımartmak için de zaman ayırdığınızdan emin olun.

Lucious Venüs İkizler burcuna giriyor ve finans, yeniden doğuş ve dönüşüm sektörünüz onuncuya giriyor ve arzularınız yoğun olacak. Bu aşamada bir şey istiyorsanız, onu elde etmek için her şeyi yaparsınız. Müzakerelerde ve diğer önemli görüşmelerde, istediğinizi elde etmek için durumu manipüle etmekten çekinmeyeceksiniz.

19 Nisan’da Koç burcundaki güneş tutulması, yöneticiniz olan radikal Pluto’ya açı yapıyor ve yön değiştirme şansı getiriyor. Bu konuda bazı anlaşmazlıklar olabilir, ancak neyin tehlikede olduğunu anladığınızda yarışma sona erecektir. Ne yapacağınızı bilecek ve ona doğru ilerleyeceksiniz.

Yirminci yüzyılda güneşin Boğa burcuna geçmesi, ilişki sektörünüzü vurgular. Bu, başkalarıyla olan bağlantılarınızı kutlamanın zamanıdır. Planlarınız varsa, başkalarını size katılmaya davet edin ve ilerlemeniz çok daha hızlı olacaktır.

Son olarak, kanatlı Merkür 21 Nisan’da yaklaşık üç haftalığına tersine dönüyor. Bu, ilişki bölgenizde meydana geldiği için, ister planlı ister kendiliğinden olsun, yeniden bir araya gelmek için iyi bir zaman olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Sevgili Yaylar, bu ay eğlenme ve hayattan zevk alma arzunuzu öne çıkarıyor. Boş zaman alanınızın vurgulanması ve neşeli Jüpiter’in geçmesiyle, yeni maceralar ve kendinizi maksimumda ifade etme şansı zamanı. Yeni deneyimlerle meşgul olun, yeni hobiler edinin veya biraz risk içeren rekabetçi sporları veya aktiviteleri deneyin; hayatınız tutku ve enerji kazanacaktır. Halihazırda bir ilişki içindeyseniz veya aşkı arıyorsanız, romantizm de yüksek bir nokta olabilir.

5 Nisan’da Terazi’deki ve sosyal sektörünüzdeki dolunay, bunun bir parti veya başka bir buluşma düzenlemek için harika bir fırsat olabileceğini gösteriyor. Artan enerji ve duygular, bunu çok canlı ve kesinlikle unutulmaz ve eğlenceli bir olay haline getirebilir. Bununla birlikte, niyet ettiğinizden daha fazlasını söyleme olasılığınız vardır, bu nedenle, düşünmek için bir duraklama, herhangi bir pişmanlığın önlenmesine yardımcı olacaktır.

Nefis Venüs, 10’unda İkizler burcuna ve ilişki sektörünüze girerek sosyal yaşamınıza, ortaklığınıza ve gelişmekte olan bağlarınıza ışıltı katıyor. Bu canlı enerji oldukça çapkın olabileceği gibi çekici ve çekici de olabilir. Yeni arkadaşlar, iş müşterileri veya romantizm arıyorsanız, Venüs sizi ulaşıp konuşmaya teşvik edebilir. Belirli insanlarla entelektüel bir ilişkiniz olduğunu göreceksiniz ve bunlar daha iyi tanımak isteyeceğiniz kişilerdir.

19 Nisan’da Koç burcunda oyunun kurallarını değiştirebilecek güçlü bir güneş tutulması var. Bu tutulma, yeni bir başlangıçta olduğunuzu veya yeni bir aşamanın başlangıcında olduğunuzu gösterebilen turboşarjlı bir yeni ay gibidir.

Son olarak, güneş yirminci günde yeryüzüne inen Boğa burcuna giriyor, bu nedenle önümüzdeki dört hafta, rutinlerinizi yeniden düzenlemek, sağlık ve zindelik düzeninize geri dönmek ve kendinizi mutlu ve memnun hissetmeniz için yaşam tarzınızı değiştirmek için mükemmel. .


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev ve aile

Aile hayatı bu ay oldukça iyimser, Oğlak burcu, ev sektörünüzdeki güneş ve cömert Jüpiter ile evinize mutluluk, sıcaklık ve iyi hissettiren faktör getiriyor. Güneş 20 Nisan’a kadar ve Jüpiter Mayıs ortasına kadar burada kalacak, bu nedenle aile projelerini bir sonraki seviyeye taşımak için bu canlandırıcı enerji karışımından yararlanın. İster bir mülk satın almak, ister mevcut mülkünüzü genişletmek, bir aile kurmak veya ev tabanlı bir iş kurmak istiyor olun, şimdi harekete geçmenin tam zamanı.

Grafiğinizin en üst sektöründe, kariyer bölgenizi vurgulayan beşinci sektörde bir Terazi dolunayı var. Bu, her zamankinden daha fazla fark edildiğiniz bir zaman olabilir ve sosyal medyada veya genel olarak daha fazla takipçi kazanmak istiyorsanız, bu, fikir paylaşmak, sunum yapmak veya düşüncelerinizi çevrimiçi olarak yayınlamak ve neler olacağını görmek için bir fırsattır. Sonraki.

Büyüleyici Venüs, 10 Nisan’da İkizler burcuna ve yaşam tarzı sektörünüze hareket ediyor, bu da iş arkadaşlarınız arasında ve genel olarak hayatınızda uyumu geliştirebilir. Venüs, işbirliği ve ekip çalışması içeren görevlerde yardımcı olabilir. Ve romantik ve sosyal aktiviteler muhtemelen çalışma ortamınızı da içerecektir.

On dokuzunda Koç burcundaki dinamik bir güneş tutulması, emlak veya ev ve ev içi durumunuzu içeren olumlu değişikliklerin yolunuza çıkabileceğini gösteriyor. Taşınmaya hazır olabilirsiniz ve öyleyse başka bir şey bulmanın maliyeti bir sorun olabilir. Bu durumda, bir iradenin olduğu yerde bir yol vardır.

Arkanıza yaslanıp hayatın tadını çıkarmaya hazırsanız, 20 Nisan’da güneş Boğa burcuna ve eğlence sektörünüze giriyor, bu nedenle hobilerinizle ilgilenmeyi, yeteneklerinizi sergilemeyi ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapmayı düşünün.

Geveze Merkür ertesi gün geri hareketine başlar, bu nedenle ilerlemenizi engelleyebilecek gecikmelere ve karışık mesajlara hazırlıklı olun.


Kova Burcu

Kova Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Kelimelerle Bir Yol

Kova, konuşma ve düşünce sektörünüze olumlu bir vurgu, etkileşim, müzakere ve iletişim zamanını vurgular. Medya, eğitim, yayıncılık veya satış alanlarında çalışıyorsanız, çok meşgul olabilirsiniz ve aynı zamanda çok iyi de olabilirsiniz. Bu, çalışmanızı tanıtmak, çevrimiçi bir iş kurmak veya sosyal medya içeriğinizle hızlanmak için harika bir zaman. Biraz çabayla, çok iyi yapabilirsin.

Ayrıca 5 Nisan’da iletişim ekseninizde daha önce hiç düşünmemiş olabileceğiniz fırsatları ön plana çıkarabilecek bir Terazi dolunayı var. Geleceğini düşünüyor olabilirsin. Öyleyse, bu ay aşaması, sizin için mükemmel olan bir fırsatı güvence altına almak için atabileceğiniz adımları vurgulayabilir.

Tatlı Venüs, onuncuda İkizler burcuna ve romantizm sektörünüze girerek, ister yalnız olun, ister zaten bir ilişki içinde olun, tarihlere ve gezilere keyifli bir kalite getiriyor. Burada Venüs’ün varlığı aynı zamanda yaratıcılığınızı geliştirebilir ve yeteneklerinizi tüm dünyaya sergileyerek yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmanızı teşvik edebilir.

Bu ayın en büyük haberi, 19 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek ve sizin için ezber bozabilecek bir güneş tutulması. Konuşma ve düşünce sektörünüzde meydana gelir ve burcunuzdaki güçlü Plüton’a doğru açı yapar. Bu tutulma yeni başlangıçları teşvik ediyor, yine de onlara karşı koyabilirsiniz. Evren sizi aktif olarak ilerlemeniz için teşvik ederken, bir şey sizi geride tutuyor olabilir.

Yirminci günde, güneş yaklaşık dört haftalık bir süre için dünyevi Boğa burcuna girerek evinizi ve aile sektörünüzü vurgular. Bu, kendinizi beslemek, yönünüzü bulmak ve yakınlarınızla kaliteli zaman geçirmek için bir fırsattır.

Son olarak, geveze Merkür, 21 Nisan’da bir yeniden birleşmeyle aynı zamana denk gelebilen, ancak aynı zamanda gecikmeler ve karışık mesajlarla geri hareket ediyor. Her şeyi tamamlamak için kendinize bolca zaman verin.


Balık Burcu

Balık Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Neşeli Yatırım

Balık burcu, bu ay başlarken mali açıdan iyi bir yıldıza sahip. Güneş ve neşeli Jüpiter Koç’tayken, nasıl daha fazla para kazanacağınız veya sahip olduklarınızı çok daha fazla kazandıracak şekillerde nasıl yatırım yapacağınız konusunda harika fikirleriniz olabilir. Henüz yapmadıysanız zam alma şansınız var veya bir iş girişimi iyi bir kâra dönüşmeye başlayabilir. Ve bir ek iş başlatmak için can atıyorsanız, devam etmek için mükemmel bir zaman.

Ayrıca 5 Nisan’da finansal ekseninizde Terazi’de bir dolunay var ve bu, biriktirdiğiniz ve artık ihtiyacınız olmayan her şeyin farkına varmanızı sağlayabilir. Bunlar maddi öğeler olabilir, ancak aynı kolaylıkla psikolojik olabilir. Ayrıca, içinde duygusal bir yük gibi hissettiren ne taşıdığının da farkında olacaksın. Eğer öyleyse, gitmesine izin vermenin zamanı geldi.

Nefis Venüs, 10’unda İkizler burcuna ve ev ve aile sektörünüze giriyor. İster sadece birkaç kat boyaya ihtiyacı olsun, ister daha kapsamlı bir şey yapmak istiyor olun, onun burada bulunması, mekanınızı baştan yaratmak için mükemmel bir zaman haline getiriyor. Ayrıca eğlenmenin ve sunucuyu oynamanın keyfine varacaksınız. Geri tepmek ve biraz şımartmanın ve kişisel bakımın tadını çıkarmak için bu aşamayı kullanın. Hakediyorsun.

Bu ayın en büyük haberi 19 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması. Bu burcun son derecesinde ve Kova burcundaki güçlü Plüton’a açı yapıyor. Bu turboşarjlı yeni ay tamamen yeni başlangıçlarla ilgili. Ve bir başlangıç ​​yapmaya karşı koyabilseniz de, eninde sonunda devam edeceksiniz.

Son olarak, güneş yirminci günde Boğa burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze süzülüyor. Önümüzdeki dört hafta, her türlü projeye ayak uydurmak, ağ oluşturmak ve işinizi geliştirmek için mükemmel. Sosyal medya varlığınızı artırmaya hevesliyseniz, devam etmenin tam zamanı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.