Akrep Burç Yorumları 31 Mart 2023

Akrep burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 31 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 31 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve arkadaşlarınızın bugün aranızda pek çok fikri var ve bunlar üzerinde birlikte çalışmak için biraz zaman harcamalısınız — birçok beyin, gerçekte neler olup bittiğini görmeyi çok daha basit hale getirebilir.


31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kesinlikle kısıtlamaların olmadığı bir gün. Her şeyden önce, onu gördüğünüz gibi adlandırın.


31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan ayı güneş enerjisinin onuncu evinizden geçerken bugün kendinize bir isim bulmak için hırslı ve istekli hissedeceksiniz. Bu parlak yerleşim, egonuzun ve başarı arzunuzun iç içe geçmesine neden olabilir, ancak kendiniz için makul beklentileri sürdürmeniz önemli olacaktır, özellikle bu öğleden sonra güneş ve ay el sıkışırken. Neyse ki, bu göksel değiş tokuş, böyle bir hırs içinde organize olmanıza yardımcı olacak ve eğer uygunsa, yardım istemeyi veya görevler devretmeyi düşünebilirsiniz. Bu gece daha sonra Chiron tepenizde aktif hale geldiğinde sağlığınızı beslemek için biraz zaman harcayın.


31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, ruhsal olarak en uyumlu burçlardan biri olarak, tüm kozmik değişimleri gerçekleşirken anlarsınız. Uzayın uzak noktalarında dönen bir asteroit olan Ceres, geriye dönük bir aşamada dönüyor. Ceres, adını Roma tarım tanrıçasından almıştır ve ayrıca daha dünyevi bir düzeyde, öz sevgiye, öz bakıma ve öz saygıya nasıl yaklaştığımızla ilgilidir. Bu geriye dönüş sırasında, bu temel temalar üzerinde derinlemesine düşünme ve ileriye dönük olarak onlara nasıl daha önemli bir şekilde yaklaşmak istediğinizi anlama fırsatınız var. Tüm bunlar hakkında, özellikle de daha kutsal ritüelleri nasıl bir araya getirebileceğiniz konusunda, şimdi arkadaşlarınızla, sevgilinizle veya eşinizle konuşun.


31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, profesyonel geçiminizde neye odaklanmak istiyorsunuz? Bağımsız bir rota ile profesyonel taahhütler arasında seçim yapmak kolay bir karar değildir, çünkü Aslan burcundaki ay hem burcunuzdaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yapıyor. Her şeyi tek başınıza yapmakta kendinizi daha rahat hissedebilseniz de, başkalarıyla birlikte çalışırken daha fazla tatmin olduğunu fark edebilirsiniz. Ne de olsa “ekip”te “ben” diye bir şey yoktur, bu nedenle kariyer yolunuzda ilerlemek için ortaklıklar ve düzenlemeler peşinde koşmanız faydalı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.