Akrep Burç Yorumları 29 Mart 2023

Akrep burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kaynaklarınız size zaten bildiğiniz şeyleri söylüyor – ancak onay her zaman iyidir! Sonunda o yakışıklıyı bulup işlerin nereye varacağını görmenin zamanı gelmiş olabilir. Neredeyse her şeye hazırsın!


29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Doğal olarak dikkat çekiyorsun, ama şimdi dikkat çekme. Birisi biraz alıngan.


29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç burcu Kayron ile aynı hizaya geldiğinden, bu sabah yükümlülüklerin yüzünden biraz tıkanmış hissedebilirsin. Neyse ki, Venüs yapılacaklar listenizde uyum bulmanıza yardımcı olmak için devreye girecek, ancak nimetlerinizi gerçekten takdir etmek için minnettarlığınıza erişmeniz gerekebilir. Öğleden sonra dönerken ve Ay Uranüs ile hizalanırken heyecan sizi bulacak ve keşfetmek ve rutininizden kopmak için mükemmel bir bahane olacak. Sadece gündeminizin çok gerisinde kalmamaya çalışın, aksi takdirde Luna ve Jüpiter arasındaki sert bir bağlantı sizi yetişmek için çabalamaya bırakabilir.


29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün ve yarın hareketli bir dönem sizi bekliyor. Tutkunun ve dürtünün kırmızı gezegeni ve gezegen eş yöneticiniz kudretli Mars göklerde cızırdarken, görev yöneticisi gezegenimiz Satürn’ün gözlerini bulmak için gökyüzüne bakacak. Bu, libidonuzu çatıdan gönderecek! Kendinizi adarsanız, bu enerjiyi şimdi veya gelecek yılki tek arkadaşınızla uzun mesafeli bir macera planlamak için kullanın. Bekarsanız, normal türünüzün dışında çıkmak için bu ateş gücünü kullanın. Geçmişinizin, menşe yerinizin, maneviyatınızın veya ırkınızın dışında biriyle bağlantı kurarsanız, gözlerinizi açtıklarını görebilirsiniz.


29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, beklenmedik bir yolculuk gelebilir. Genellikle profesyonel yolculuğunuzun her adımında kontrolün sizde olmasını istersiniz. Bununla birlikte, bugün Yengeç burcundaki ikametgah ayı hem Boğa burcundaki Venüs’ü hem de Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, profesyonel taahhütlerinizden alışılmadık ama değerli bir şey çıkabilir. Her düzenleme, yükümlülük, ortaklık ve daha fazlası, profesyonel gidişatınızı daha da dengeleyecektir. Ancak profesyonel bir ilişki veya sorumluluk, kariyer yolunuzda farklı bir şey yapma konusunda daha rahat olmanıza yardımcı olabileceğinden, benzersiz bir yöne açık olmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.