Akrep Burç Yorumları 28 Mart 2023

Akrep burcunun 28 Mart 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Mart 2023 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mart 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mart 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Mart 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Mart 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlarınız, dışarıdan gelenlere ve belki size de küçük görünen bir şey için mücadele ediyor – ama bu, onu bırakacağınız anlamına gelmez! Bugün bir tür karar getiriyor.


28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Masanızdan veya dudaklarınızdan geçenleri iki kez kontrol edin. Ekstra dikkatli olmanın zamanı geldi.


28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Yengeç burcu tutkulu Mars’la yakınlaşırken, yıldızlar bu sabah hayallerinin peşinden gitmen için seni dürtecek. Evrenin ayaklarınızın altına serdiği işaretleri takip ederek sezginizin size rehberlik etmesine ve motive etmesine izin verin. Şans eseri, Satürn’den gelen bir yardım eli size dayanıklılığınızı ve doğal karizmanızı hatırlatarak güveninizi ve kişisel otorite duygunuzu yükseltir. Geçmişten gelen bir patlama, kader düğümlerinin aktif hale geldiği bu öğleden sonra tatlı anıları çağrıştırabilir, bu yüzden nostaljik ve duygusal yönünüzü şımartmaktan korkmayın. Bu gece çeyrek ay masaya gergin bir enerji getirdiğinde stres seviyenizi izleyin.


28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bir su burcunun sığlıklarına doğru yüzerken, elini kumsalın kumlarında sürüklerken, üzerinde kalbinizin işlendiği ışıltılı deniz kabukları bulacaktır, Akrep. Ay ne zaman Yengeç burcundan geçse, ruhunuzu açmanız ve biricik sevgilinizle entelektüel maceralar peşinde koşmanız için sizi çok tatlı bir şekilde teşvik ediyor. Eşinizle, yukarıdaki Cennetten ay ışınları yağarken birbirinizin kalplerinin ve bedenlerinin tadını çıkaracağınız basit ve tatlı bir randevu gecesi planlayın. Bunlar, hayatı yaşanmaya değer kılan ve çoğu zaman bir madalyonda sakladığımız mücevherler haline gelen anlardır.


28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün iş yerinde konuşmalar kontrolden çıkacak. Cesur yorumlar, cüretkar açıklamalar ve daha fazlası, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile birleşirken her yönden gelecek. Top bir kez yuvarlanmaya başladığında, bu ateşli birleşme sırasında durmayacaktır. Bu nedenle, bu geçiş sırasında pozitiflik tarafında hava, çünkü aynı zamanda hayal kırıklıklarını veya stresi de artırabilir. Bir konuşma sınırda tartışmaya dönüşürse, iş arkadaşlarınızı işyerinde olumlu bir havayı korurken anlaşmazlıkları önlemek için dikkatlerini daha heyecan verici konulara yönlendirmeye teşvik edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.