Akrep Burç Yorumları 26 Mart 2023

Akrep burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Mart 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Mart 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah kozmik iklim evi temizlemek için mükemmel, çünkü Koç güneşi ve İkizler ayı tatlı bir alışverişi paylaşıyor. Bu titreşimlerin tümü, dönüşümü kucaklamak için organize olmakla ilgilidir, ancak yeni temeller atmaya başlamadan önce ölü ağırlığı azaltmanız gerekecek. Bu öğleden sonra Merkür, haritanızın sağlıkla ilgili bölümünde Chiron ile aynı hizaya geldiğinde, doğaçlama bir yoga veya esneme seansı için mükemmel anı işaretlediğinde, zihin ve beden bağlantısını benimseyin. Luna ve Chiron auranızı temizlemek için hizalanırken, yatmadan hemen önce kendinize sıcak bir tuz banyosu yapmayı düşünün.


26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hem zihniniz hem de ruhunuz bugün tamamen aktif durumda ve birkaç gün önce ne kadar zor görünürlerse görünsünler, derin düşünceler ve çalışmalar arasında gidip gelmenin çok daha kolay olduğunu anlamalısınız.


26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sezgisel güçleriniz çoğu zaman tam yerindedir. Şimdi tamamen haklılar.


26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, yılın en muhteşem ve muhteşem dönemlerinden biri sizin için sadece haftalar önce başladı. Bunun nedeni, romantizm, çekicilik ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün güneş yedinci birlik evinizden sizden gökyüzünde dans etmesidir. Son zamanlarda evli veya evli olanlar aranızda daha fazla uyum ve tatlılık yaşadılar ve bu devam edecek, bu yüzden hayatın neşesine kendinizi kaptırarak zaman geçirin. Bekarsanız, uzun vadeli ilişki potansiyeli olan ve muhtemelen yanınızda duracak birini aramak için ideal zaman.


26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dramadan uzak dur, Akrep. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda mutfakta çok fazla aşçı var. Tüm iş arkadaşlarınız gergin olabileceğinden, çalışma ortamınız bir aktivite yatağıdır. Kavuşma iş yerinde bazı ego dalgalanmalarını tetikleyebileceğinden, hızlı yorumlar ve öfke patlamaları mümkündür. Savunmacı hissedebilseniz de, potansiyel olarak sinir bozucu herhangi bir konuşmadan veya kavgadan uzak durmak en iyisi olabilir. Aşırı stresli bir iş günü yaratmaktan kaçınmak için bu geçiş sırasında savaşlarınızı akıllıca seçin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.