Akrep Burç Yorumları 24 Mart 2023

Akrep burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Mart 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 24 Mart 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ya birisinin sana borcu var ya da onların mali durumuyla başka bir şekilde ilgilenmen gerekiyor. Her durumda, onların insafına kalmak pek eğlenceli değil ama en azından uzun sürmeyecek!


24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Risk sizin göbek adınızdır. Ya da öyle olmalı. Her neyse, bugün neyi riske atıyorsun?


24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Boğa burcunun ayı uyumlu Venüs’ün üzerinde süzülürken, bu sabah yatağın özellikle sıcak ve rahat hissedecek. Bu kozmik iklim, kalbinizi sevginin tüm biçimlerine açmaya teşvik edecek, bu yüzden en önemli ilişkilere yatırım yaptığınızdan emin olun. Bu arada, Mars bugün İkizler burcunda son adımlarını atıyor ve sizi gelişmeye ve zaten muhteşem halinizin daha vahşi ve daha akıllı bir versiyonuna dönüşmeye itiyor. Uranüs güneş yedinci evinizde aktif hale geldiğinde bu akşam kalbiniz sizi şaşırtabilir, ancak duygularınızla pervasızca hareket etmekten kaçınmalısınız.


24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatının yeni bir dönemine hoş geldin Akrep. Güç Merkezi Tüm gezegenlerin en yoğun olanı ve aynı zamanda gezegen yöneticiniz olan Pluto, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinize kısa bir süreliğine girmek için bir köşeyi dönüyor. Bu, önümüzdeki yirmi yıl boyunca yankılanan bir olaylar zinciri oluşturacaktır. Bu, kaderinizi bu temalar etrafında değiştiren canlandırıcı veya travmatik durumlara sahip olacağınız büyük bir etki yaratacaktır. Ortak olursanız, muhtemelen birlikte emlak işine girecek veya birbirinizin aileleri ve ebeveynleri için devreye girme ihtiyacı hissedeceksiniz. Bunun yerine, yaşam alanınızı sürekli olarak taşıma, yeniden dekore etme veya güncelleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bunun sizi cezalandırmak için olmadığını, doğası gereği karmik olduğunu bilin.


24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinin nereye gitmesini istiyorsun, Akrep? Boğa burcundaki yüce ay, Boğa burcundaki Venüs ve Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğu için güvenlik duygunuz dalgalanabilir. Her iki geçiş de düzenlemeleriniz, ortaklıklarınız ve yükümlülükleriniz konusunda kendinizi istikrarlı ve kararsız hissetmenize neden olabilir. Beklenmedik bir şey ortaya çıkana kadar her şeyin yolunda gittiğini hissedebilirsiniz. Aşılması gereken bir engel veya yolda bir engel olsa da, bunun profesyonel taahhütlerinize olan inancınızı etkilemesine izin vermeyin. İyi olacaksın, özellikle de bir iş arkadaşınla bir problemin üstesinden gelmek için takım olursan!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.