Akrep Burç Yorumları 22 Mart 2023

Akrep burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Mart 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Mart 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir şeyler gerçekten garip ve bu konuda ne yapabileceğinizden tam olarak emin değilsiniz. Bunu kadere bağlamak ve yakın zamanda tekrarlanmamasını ummak en iyisi olabilir.


22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha fazla düşmanlık yaşıyorsanız, yaklaşımınızı daha yumuşak bir satış için yeniden ayarlayın.


22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün beş gök cismi Koç burcundan ve güneşin altıncı evinden geçerken, aynı anda çok fazla hokkabazlık yapıyormuş gibi hissedebilirsin. Bu kozmik iklimin bağımsız doğası, yardım istemeyi zorlaştırabilir, ancak bu sabah Luna ve Chiron arasındaki göksel bir birlik, ihtiyacınız varsa yardım istemenizi sağlayacak. Kendi işinizi yapmakla bir ekip olarak çalışmak arasında bir denge bulmak, büyük engellerin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir, bu nedenle odağınızı buna göre yönlendirdiğinizden emin olun. Bu öğleden sonra Jüpiter aktif hale geldiğinde şanslı bir enerji oyalanacak, bu yüzden kalabalıklar arasında parlamaktan korkmayın.


22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Powerhouse Pluto, 2008’den bu yana güneşin üçüncü iletişim eviniz Akrep’te yörüngede dönüyor. Bu son derece uzun geçiş, son noktasına yaklaşıyor ve size başkalarıyla nasıl bağlantı kuracağınız ve sevdiğiniz kişilere en önemli mesajlarınızı nasıl ileteceğiniz konusunda yoğun ve dönüştürücü yaşam dersleri verdi. Derin ve yoğun düşünce ve fikirleri ifade etmeye çalışıyorsunuz, ancak bazen başkaları, sunduğunuz dinamiklerden ya korkuyor ya da kafası karışıyor. Pluto size iletişim kurma şeklinizi yeniden yaratma gücü veriyor, bu yüzden baştan başlamaktan korkmayın. Sevdiklerinize hükmetmek, onları dönüştürmek ve aydınlatmak için kelimelerinizi kullanın. Pluto’nun çok yakında yeni göksel alemlere döneceğine dikkat edin.


22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde daha üretken olmak için doğru yol, Akrep. Tarzınızı değiştirerek iş hayatınızın kontrolünü ele almanın zamanı geldi. Koç burcundaki Ay Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda bazı sağlıksız yönlerin üretkenliğinizin önüne geçtiğini fark edebilirsiniz. Zorlayıcı olabilse de, duruma ayak uydurabilirsiniz! Ay aynı zamanda Koç burcunda Jüpiter ile kavuşacağı için, bugün kafanıza koyduğunuzda önemli adımlar atabilirsiniz. Alışkanlıklarınızda, rutininizde ve daha fazlasında ayarlamalar yaparken olumlu bir tutum sergileyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.