Akrep Burç Yorumları 16 Mart 2023

Akrep burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 16 Mart 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 16 Mart 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi gerçekten harika hissediyorsunuz, bu nedenle çok fazla çaba harcamadan hemen hemen her planı hayata geçirebilmelisiniz. Büyük bir şey başarmaya çalışın ve işin içinde en az bir tane seksi olduğundan emin olun!


16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaratıcılık bugün sizin sihirli halınız. Gerçeklerden kaçmak ve biraz huzur bulmak için kullanın.


16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Oğlak ayı Kayron ve Jüpiter ile karşı karşıya gelirken kendinize ve başkalarına mantıksız beklentiler yüklemeyin ve istenmeyen tavsiyeler vermekten kaçının. Bununla birlikte, devrimci Uranüs’ün yardım eli sayesinde tatlı sohbetler, olumlu mantralar ve cesaret verici duygular, sizi bulan tüm korkuları aşmanıza yardımcı olabilir. Güneş, Merkür ve Neptün başınızın üzerinde hizalanırken duygularınızı kontrol etmeye özellikle dikkat ederek, içinizde yaşayan romantizmin yol göstermesine izin verin. Bu öğleden sonra Venüs Boğa burcuna girdiğinde uyumlu bir enerji havaya yayılacak ve sizi önümüzdeki haftalarda romantizm için hazırlayacak.


16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, fırtınalı bulutlar bugün gök gürültüsü ve şimşeklerle kükrüyor. Tekmeler atarak ve deniz tabanında boğulmak için çığlıklar atarak sürüklenirken, kalbinizin denizlerinde sizi ve başkalarını suçlarınız için cezalandırmaya hazır bir girdap oluşuyor. Bunun nedeni, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün yukarıdaki göklerde gezegen yardımcı yöneticiniz Pluto ile kare şeklinde çarpışmasıdır. Bu, ilişkilerde ölümcül ve şeytani enerjinin yükseldiğini ve muhtemelen herkesin kişiliğindeki gölge tarafları ortaya çıkaracağını önceden bildirir. Bekarsanız yeni bir ilişkiye atlamanın zamanı değil. Taahhüt edilirse, biraz boşluk ayırmaya çalışın.


16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayata ne getireceksin, Akrep? Balık burcundaki Merkür, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığında inanılmaz derecede ilham almayı bekleyin. Sulu bağlantı, ne yapmak istediğinizi veya yaratıcı süreçlerinizi nereye götürebileceğinizi görselleştirmeniz için sizi teşvik edecektir. Hayal kurun, deneyler yapın ve tutku projelerinizle oynayın. Koç burcundaki Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapması göz önüne alındığında ne kadar değişebileceklerine şaşırabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde Venüs karşıt burcunuz Boğa’ya girdiğinde istikrarlı, değerli ve müreffeh olabileceği için yaratıcı akışınıza bağlı kalın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.