Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Yengeç burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Mart ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Mart ayının başlarında kozmik lideriniz Luna’nın sanatsal, yaratıcı burcunuzdan geçtiğini birkaç gün deneyimlersiniz. Mevcut ve potansiyel aşıklar için sakinleştirici varlığınızla beslenmeleri ve beslenmeleri için davetkar bir alan oluşturmak için birinci ve ikincideki bu yaratıcı duygusal titreşimleri kullanın.

Ay, 7 Mart’ta görev odaklı Başak burcunda doluyor ve sizi hemen aksiyon moduna geçiriyor. Artık sevgi diliniz değer verdiğiniz insanlar için bir şeyler yapıyor, bu yüzden birisi onları boğduğunuzu ima ettiğinde şaşırıyorsunuz. Duygularınızın normale dönmesi biraz zaman alabilir.

16 Mart’ta Venüs-Plüton karesinden gelen kontrol titreşimleri, özellikle mevcut veya potansiyel bir ilişki çok fazla dram yaşıyorsa, gerilimi yükseltir. Güvensizliğin artık kendini garip şekillerde gösterebilir Yengeç. Kontrolden çıkmadan önce kökünü arayın.

Güçlü Mars yirmi beşinci evdeki ilk evinize girdiğinde daha iddialı ve eylem odaklı olursunuz, ancak yine de içinizde hassassınızdır. Sevgiliyi veya uzun süreli bir aşkı savunmak söz konusu olduğunda sertsin ama birisi sana kişisel olarak saldırdığında o kadar da değil. Orada bir yerlerde kesinlikle kozmik bir ders var.


Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Düşünceler nesnelere dönüşür. Ay boyunca bunu aklınızdan çıkarmayın çünkü Mart ayının son günlerinde fikirlerinizi eyleme geçireceksiniz. Ancak Mart ayının ilk yarısında, benzersiz hediyelerinizi nasıl gün ışığına çıkaracağınıza pek değil, başkalarının sahip olduklarına çok fazla odaklanıyorsunuz.

7 Mart’taki Başak dolunayı, sizi paranızı ağzınıza koymaya zorlayacak ve bunu yapmak için mali destek aldığınızda projeler üzerinde çalışmaya başlayacak. Ama asıl soru, hazır olup olmadığın. Dünyanın görmesi için hayalinizin en iyi versiyonunu yaratabileceğinizden emin olana kadar planlarınıza tam gaz devam etmeyin.

Kendinize inancınız varsa ve sürece güveniyorsanız, yirmincide güneş Koç burcuna süzüldüğünde vizyonunuzu gün ışığına çıkarabileceksiniz. O zamana kadar, planlarınıza odaklanmak ve rehberlik için onları haritalamak en iyisi olacaktır. 25 Mart’ta Mars burcunuza geçtiğinde planlarınızı tartışmak, bunları hayata geçirmek için faydalı olacaktır. Sevgili Yengeçler, sabırlı olun ve bu ay sürece güvenin.


Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni bir sezon, Merkür Balık burcuna ikinci kez girdiğinde, romantik ufkunuzu genişletmek için yeni fırsatlar anlamına gelir. Flört havuzunuzun dışında yüzmekten ve yeni insanlarla flört etmekten korkmayın. 7 Mart’ta dolunay Başak’tayken ve Satürn Balık burcuna girdiğinde flörtünüzü başlatın. Yeni bir yerde biriyle tanışmak size aşk için daha iyi bir fırsat getirebilir.

Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde arkadaşlar ve sevgililer arasındaki çizgi bulanıklaşacak. Bir durum gemisini denemek isteseniz de, net sınırlar koyduğunuzdan emin olun, aksi takdirde işler karışabilir. 16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna girdiğinde sahada oynayıp sosyal ağınıza sevgi tohumları ekmeniz daha iyi.

Bununla birlikte, gerçek aşkı arıyorsanız, Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde stratejik olmanız gerekir. Çıkma hedefleriniz üzerinde çalışmak için astrolojik yeni yılın başlangıcını kullanın Yengeç.

Birkaç ay kış uykusundan sonra, 25 Mart’ta Mars burcunuza girdiğinde yeni bir bölüm için fazlasıyla hazırsınız. Bu, kendinizi yeni romantik maceralara atmanın harika bir zamanı. Eğlence!


Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni keşifler

Yengeç burcu, Mart ayı yaklaşırken uzak ufuklar ve yeni maceralarla dolu sektörünüze odaklanıyor, bu nedenle bu ay seçeneklerinizi genişletmenin ve yeni yollar açmanın yollarını arayacaksınız. Yirminci yıla kadar buradaki güneş, sizi yeni fırsatlara bakmaya, seyahat etmeye veya bir eğitim kursu almaya teşvik edebilir. Konuşkan Merkür ve sert Satürn sırasıyla 2 Mart ve 7 Mart’ta Balık burcuna geçerken, yeni bir yol izlemeye ve nereye gittiğini görmeye hazır olacaksınız. Buna bağlı kalırsanız, büyük fayda sağlayabilirsiniz.

Başak burcundaki dolunay ve yedinci evdeki konuşma ve düşünce sektörünüz sizi bir anlaşma veya sohbet konusunda duygusallaşırken bulabilir. Bir konu hakkında gerçek hislerinizi saklıyorsanız, açığa çıkabilirler. Bu, zihninizi konuşmak için bir fırsat olabilir, bu da sıkışmış bir durumun ilerlemesine yardımcı olabilir.

Nefis Venüs, 16 Mart’ta Boğa burcuna geçiyor ve bu, sosyal hayatınıza biraz daha hareketlilik katabilir. Buradaki varlığı, sizi eski arkadaşlarınızla zaman geçirmeye ve yeni çevrelerde dolaşmaya teşvik ediyor. Romantizmi arıyorsanız, bu o özel kişiyi bulmak için harika bir şans olabilir.

Kariyeriniz ve iş hayatınız, Jüpiter’in Koç burcundaki varlığıyla zaten güçlendi. Anlaşmacı Merkür on sekizincide devreye giriyor, ardından iki gün sonra güneş geliyor, böylece başarınız için çok fazla enerji ve çaba harcamaya hazır olacaksınız.

Ve 21 Mart’ta Koç burcunda bir yeniay ile bu, bir iş, ürün veya proje başlatmak için en iyi zamanlardan biri. Bu ay aşaması, coşkunuzu artırabilir ve işleri harekete geçirebilir.

Son olarak, alıngan Mars yirmi beşincide burcunuza girerek duygularınızı harekete geçirir ve daha cesur olmanız için size ilham verir. Büyük bir karar vermekten kaçındıysanız, şimdi devam etme zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.