Site icon Rüya Yorumcum

Oğlak Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Oğlak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 9 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Güç oyunlarından pek hoşlanmıyorsun ama insanlar seni oynamaya zorladığında sonuna kadar dayanacaksın! Birisi şu anda size ulaşmaya çalışıyor olabilir, bu yüzden önce anlayın ve onlara ulaşın.


9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İdealist eğilimleriniz, kendi tam teşekküllü felsefenize dönüştü.


9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, ay Terazi’de ve güneşin onuncu evinizde ilk kez sahneye çıkarken, bugün kendinizi zarif ve durumunuzun kontrolünde hissedeceksiniz. Bu titreşimler tamamen azim ve hedeflerinizin peşinden gitmekle ilgilidir ve başarıya giden yolunuz şu anda oldukça sorunsuz bir şekilde çözülmelidir. Öğleden sonra, Luna Jüpiter’le karşı karşıya geldiğinde evinizi sıcak ve neşeli bir enerji dolduracak ve bu, en sevdiğiniz yiyecekler, rahat oturma gereçleri ve belki de biraz arkadaşlıkla evinizin mutluluğunu kucaklamak için mükemmel bir fırsat. Bu sırada Merkür, Plüton’a yakınlaşır ve zihinleri değiştirme yeteneğiyle sesinize muazzam bir güç katar.


9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojideki birçok asteroit, günlük yaşamlarımıza ve meselelerimize kanalize etmemiz için benzersiz bir bilgelik sağlar, Oğlak. Cinsiyet ifadesi veya cinsel kimlik ne olursa olsun tüm insanlarda var olan ilahi dişil nüansları daha iyi anlamamız ve içimize bakmamız için bize güç veriyorlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, şimdi Koç burcunun ateşli göklerine çıkmak için Balık burcunun gelgit havuzlarını geride bırakıyor. Vesta, kutsal cinselliğimizi ve onu nasıl takip ettiğimizi, savunduğumuzu ve ona bağlılık gösterdiğimizi anlamamız için bize güç veriyor. Koç’ta bize bunun için ayağa kalkmamızı ve savaşmamızı söyler.


9 Şubat 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile tanınmak istiyorsun Oğlak? Ay artık Terazi burcunda olduğuna göre, ay enerjisi kariyer yolunuzu farklı bir perspektife taşıyacak. Özellikle peşinden gitmek istediğiniz bir şey varsa, iki seçenek veya taraf arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Neyse ki, çekici ay enerjisi muhtemelen profesyonel statünüzü ve itibarınızı artıracaktır. Diğerleri, profesyonel bir ortamda ne kadar uyumlu, dengeli ve sosyal olduğunuzu fark edecek. Ay Terazi’deyken, etkili bir profesyonel bağlılık veya ortaklıkla bile ilişkilendirilebilirsiniz.


Exit mobile version