İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

İkizler burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Mart ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

2 Mart’ta Merkür rüya gibi Balık burcuna ve onuncu evinize girerken çok yüce kariyer hedefleriniz var, ancak aşk hayatınız nereye uyuyor? Bu ayki düşünceleriniz esas olarak işinizle ilgili olsa da, romantik dikkatinizin dağılmasını hoş karşılıyorsunuz. İşler biraz fazla gerçek olduğunda bir fantezi dünyasına kaçmak gerekir.

On altıncı günde, rüya gibi bir Merkür-Neptün kavuşumu sizi maneviyatın, sırların ve doğaüstü güçlerin derinlerine dalmaya teşvik ediyor. Bu, mevcut veya potansiyel bir ortakla bilinmeyene dalmak için heyecan verici bir zamandır. Ürkütücü veya mucizevi bir deneyimi paylaşmak aranızdaki bağı güçlendirir.

Hızlı düşünen lideriniz Merkür, 18 Mart’ta hızlı hareket eden, spontane Koç burcuyla ortak oluyor, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta boyunca filtreniz yok. Aklından geçenleri tam olarak söylemek, bazı insanlar için canlandırıcı ve diğerleri için büyük bir sapmadır. Söylediklerinizi anlayıp anlamadıklarını görmek için partnerinizin veya randevunuzun vücut diline dikkat edin.

28’inde Merkür-Jüpiter kavuşumu sırasında harika haberler yolda olabilir, ancak bir sonraki anın ne getirebileceğini tahmin etmeye çalışmak yerine her şeyin doğal bir şekilde olmasına izin verin. Aşkın küçük sürprizleri, bu şanslı dönemde yüzünüzde kocaman bir gülümsemeye neden olabilir.


İkizler Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Önünüzde harika bir ay var İkizler! Kariyeriniz için dikkatli düşünmeyi gerektirecek pek çok plan var. 20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde bazı rekabet su yüzüne çıkabilir, ancak sizi hiçbir şey durduramaz. Ne olursa olsun, zeminde durmayı ve gerçeğinizi söylemeyi unutmayın.

Koç burcunun yirmi birinci ayındaki yeni ayı, iş meseleleri söz konusu olduğunda size daha fazla netlik verir. Kararlarınızı dengelemek ve ticari ilişkilerinize daha net bir mercekle bakmak, her şeyin konusu. Şiddetle tavsiye ediliyorsunuz ve profesyonel bağlantılarınızla iyi durumdasınız. Adınız kesinlikle kapalı kapılar ardında dolaşıyor, bu nedenle e-postanızı sık sık kontrol ettiğinizden emin olun.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna büyük gezegensel hareketi, vergiler veya olası bir miras alanında bir miktar karma yapmanız gerekebileceği anlamına gelir. Örneğin, bir vekaletname alıyor veya beklenmedik bir iş projesinde kaslarınızı esnetiyor olabilirsiniz. 25’inde Mars’ın Yengeç burcuna girişi ruhunuzu vurgular.


İkizler Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aşkı arıyorsanız, ikincide Merkür Balık burcuna girdiğinde kendinizi oraya koyun. Flört profilinizi güncellemek ve insanlara kim olduğunuzu göstermek için harika özçekimler yapmak için iyi bir zaman. Dolunay Başak’tayken ve Satürn 7 Mart’ta Balık burcuna girdiğinde “mükemmel” olmaya odaklanmayın. Görüntüye çok fazla önem vermek, romantizmi ve eğlenceli hisleri mahvedebilir.

11’inde Juno Boğa burcuna girdiğinde kendinizi gizli bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Bu baharatlı ve heyecan verici görünse de, sahiplenici bir sevgiliye veya zararlı bir sırra karşı dikkatli olun. Aslında, 16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna girdiğinde, yeni bir alev yerine kırık bir kalple uğraşmayı tercih edebilirsiniz.

Yeni bir mevsim, Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde bir bahar kaçamağı için yeni fırsatlar anlamına gelir. Ciddi bir ilişkiye hazır değilken, sıradan bir durum gemisi sizi bahara hazırlayabilir. Herkesin aynı sayfada olduğundan emin olun.

Aylarca burcunuzda kaldıktan sonra, Mars nihayet 25 Mart’ta Yengeç burcuna giriyor. Hayatınıza değer katan ilişkilere odaklanın İkizler, iç huzurunuza mal olan ilişkilere değil.


İkizler Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İtibarınızı Arttırmak

Sevgili İkizler, kariyer sektörünüze ve hedeflerinize odaklanma güçleniyor, bu nedenle daha fazla sorumluluk almaya hazır olacaksınız. 20 Mart’a kadar Balık burcundaki güneş, kendinizi tanıtmanın ve iyi yaptığınız şeylerle fark edilmenin tam zamanı demektir.

Geveze Merkür ikincide Balık burcuna süzülür, ardından yedincide ihtiyatlı Satürn gelir, bu nedenle itibarınızı artırmak için birçok fırsatınız olacak. Yıllar boyunca gösterdiğiniz çabanın meyvelerini de alacaksınız ve daha da büyük zorlukların üstesinden gelmeye hazır olabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda ve ev bölgenizdeki dolunay, gerginliği ve halının altına süpürülmüş duyguları vurgulayabilir. Bununla birlikte, bir açıklama fikrinizi söylemenize neden olursa, aynı zamanda havayı temizlemenize ve sizi yeniden en iyi durumda bırakmanıza yardımcı olabilir.

Kılavuz gezegeniniz Merkür, ayın on sekizinci gününde Koç burcuna, ardından iki gün sonra güneşe geçer. Sosyal bölgeniz aktivite ile coşacak, bu da heyecan verici yeni arkadaşlıklar ve eğlenceli etkinlikler zamanı olabileceği anlamına geliyor. Hobilerinize ve ilgi alanlarınıza bağlı grupları ve kulüpleri keşfetmeye can atacak ve başka çevrelerde dolaşmanın tadını çıkaracaksınız.

21 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, bir süredir hayalini kurduğunuz bir hedef için çalışmaya başlamak için mükemmel. Harekete geçmek için yenilenmiş bir enerji hissedeceksiniz ve sizi harekete geçiren bu tür olumlu hislerle kaybedecek çok az şeyiniz var.

Belki de bu ayın en büyük haberi, güçlü Plüton’un burç değiştirmesi ve yirmi yıl kalacağı Kova burcuna geçmesidir. Ayın yirmi üçüncüsünde macera sektörünüze giriyor, bu nedenle seyahat, eğitim ve yeni fırsatlar, önümüzdeki yıllarda hayatınızı harika şekillerde değiştirebilir.

Son olarak, alıngan Mars 25 Mart’ta Yengeç burcuna ve özel bir bölgeye giriyor ve yaklaşık altı hafta burada kalacak, bu da iç oyununuzu geliştirmek için iyi bir zaman. Bir akıl hocası veya yaşam koçu ile bağlantı kurmak, sınırlarınızın ötesine geçmenize ve asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz hedeflere ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.