Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Boğa burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Mart ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayınız, gezegen lideriniz olan para odaklı Venüs’ün ateşli Koç burcundan ve on ikinci karma ve fedakarlık evinizden güçlü bir şekilde etkilenmesiyle başlıyor, bu nedenle mali durumunuzu aşk hayatınız için çalıştırmanın yollarını görmelisiniz. Sonunda biriktirdiğiniz yuva yumurtasını partnerinizle birlikte harcayın veya sevdiğiniz kişiye onlar hakkında ne hissettiğinizden şüphe duymayan lüks bir hediye alın.

1 Mart’ta Venüs-Jüpiter kavuşumunda daha az mücadele edersiniz ve aşk biraz daha kolaylaştıkça, gardınızı indirebilir ve bu mutlu duyguların gerçekten tadını çıkarabilirsiniz. Bu kadar mutlu olmayalı uzun zaman oldu Boğa. Hakediyorsun.

Yedincide, hırslı Satürn Kova’dan Balık’a büyük bir sıçrama yaparak gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirme ve sosyalleşme evinizi hedefliyor. Hayatınızdaki insanlar, en çılgın hayallerinizin ötesinde başarılı olmanıza nasıl yardımcı olabilir? İlgi alanlarınızı yürekten düşünen başkalarıyla bağlantı kurduğunuzda aşk hayatınız olasılıklarla doludur.

İhale Venüs, 16 Mart’ta dokunsal burcunuzla eşleştiğinde oldukça rahat hale geliyor ve artık seçim duygunuz kesinlikle dokunma. Bir çiftler masajı için yer ayırtın veya bir çömlek kursuna randevu alın. Artık tüm duyularınız yükselmişken, bunun gibi aktiviteler son derece zevkli.


Boğa Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

7 Mart’taki dolunay, kariyerinizi aydınlatan evlere dengesiz bir enerji getiriyor ve eğer evden çalışıyorsanız ayın ilk birkaç gününde işler biraz gergin gelebilir. Başka bir yerde çalışıyorsanız, iş gününün stresini eve getirmemeye dikkat edin.

Venüs’ün on altıncı evdeki burcunuzla bağlantısı, bir iş anlaşmasını tamamlamanıza veya yeni bir pozisyon almanıza yardımcı olabilir. Sadece ilişkilerinizin işinizi nasıl etkilediğine dikkat edin ve bu ikisini nasıl dengeleyebileceğinize odaklandığınızdan emin olun.

Güneş, 20 Mart’ta Koç burcuna geçerek haritanızın dinlenme ve rahatlamayı yöneten alanını aydınlatıyor. İyi haber şu ki, o tarihten sonra yenileneceksiniz Boğa ve size inanan ve profesyonel olarak ilerlemenize yardımcı olabilecek insanlarla dirseklerinizi ovuşturabilirsiniz.

Mars 25’inde Yengeç burcuna girdiğinde işinizi arka plana atmak isteyebilirsiniz, bu da size ilerlemeden önce durup meseleler üzerinde düşünmeniz için bir an sunar.


Boğa Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ufukta yeni bir sezon var, yani flört uygulamalarınıza geri dönme ve Merkür saniyesinde Balık burcuna girdiğinde bir kaçamak için kaydırmaya başlama zamanı. En iyi randevu gecesi, 7 Mart’taki Başak dolunayıdır. Bir aşk ilişkisi için anlaşmayı imzalayın ve biraz eğlenin. Kazandın!

Juno on birincide burcunuza girdiğinde romantizm çiçek açmaya devam ediyor. Bu, büyüyebilecek bir sevginin tohumlarını ekmek için harika bir zaman. Ama ilk tanıştığınız kişiye aşık olmayın. Sahada oynayın ve 16 Mart’ta Venüs burcunuza girerken sihrinizi kimin takdir ettiğini görün.

Bununla birlikte, ayın ikinci yarısında Merkür, güneş ve yeni ayın sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiği zaman aşk hayatınız kış uykusuna girebilir. Aşkı dışarıda bulmak yerine, içsel işi yapmaya ve onu tekrar vermeden önce kalbinizi iyileştirmeye odaklanın.

Dışarı çıkmaya devam ederseniz, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde duygularınız konusunda dürüst olun. Randevunuza ne istediğiniz konusunda açık sözlü olun. Kibar olmayı unutma Boğa!


Boğa Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Taşıma Gücü

Astrolojide yoğun bir ay, Boğa, ihtiyatlı Satürn ve yoğun Plüton da dahil olmak üzere birçok gezegen burç değiştirirken. Sonuç olarak, yaşam hakkındaki düşünceleriniz radikal bir şekilde değişebilir.

Mart, Balık burcundaki güneşle ve sosyal sektörünüzde üç haftadan kısa bir süre için başlar. Meraklı Merkür ve ihtiyatlı Satürn’ün sırasıyla 2 Mart ve 7 Mart’ta bu bölgeye girmesiyle, burada çok fazla aktivite olacak. Kural koyan Satürn, sizi yeni çevrelerde hareket etmeye teşvik ederek sosyal çevrenizi yeniden yapılandırmanız için size ilham verebilir. Yaşlıların veya ilgi alanları ve hobileri konusunda ciddi olanların arkadaşlığını tercih edebilirsiniz.

Yedinci evdeki Başak burcundaki dolunay aynı zamanda sosyal ekseninizde meydana gelir ve enerji veren Uranüs ile bağlantı kurar. Durup dururken bir buluşma sizi harekete geçirebilir veya bir romantizmin başlangıcı olabilir. Herhangi bir daveti kabul edin ve büyük fayda sağlayabilirsiniz.

Yaratıcı Venüs, 16 Mart’ta burcunuza giriyor, bu da çekim gücünüzü artıracak. Ne istersen, onu elde etmenin daha kolay olduğunu göreceksin.

Gevşemeye ve yeniden şarj olmaya hazır mısınız? Merkür ve güneş, sırasıyla on sekizinci ve yirminci günlerde Koç burcuna ve ruhsal sektörünüze hareket ediyor. Önümüzdeki dört hafta, özellikle geçen yıl olmak üzere hayatınızı yansıtmak ve ileride ne istediğinizi düşünmek için bir şans getiriyor.

21 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, meditasyon veya yoga gibi bir uygulamaya başlamak için ideal bir zaman olabilir. Bunu yapmak farkındalığınızı artıracak ve daha fazla iç huzuru teşvik edecektir.

Belki de en büyük haber, yeraltı dünyası Pluto’nun Oğlak burcundan çıkıp Kova burcuna ve yirmi üçüncüde hedef ve kariyer sektörünüze taşınmasıdır. Pluto, sahip olma ve gücünüzü kullanma şeklinizi etkilemek için 2024’ten 2044’e kadar burada olacak.

Son olarak, savaşçı Mars 25 Mart’ta Yengeç burcuna geçer ve burada yaklaşık altı hafta kalır. Bu, iletişim alanınızı harekete geçirecek ve sizi benzer düşünen ruhlarla bağlantı kurmaya teşvik edecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.