Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Başak burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Mart ayı neler bekliyor? Başak burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Lideriniz iletişimsel Merkür ve 2 Mart’ta eksantrik Kova burcundan utangaç Balık burcuna ve yedinci evlilik ve bağlılık evinize geçerken, aşk hayatınızı nasıl iyileştireceğiniz konusunda iyi yaratıcı fikirleriniz var. Başak, kendinden şüphe duymakla mücadele edebilirsin ama kendini ifade etmek asla kötü bir fikir değildir.

Yedinci evdeki kendine güvenen, bazen bencil birinci evinizde bir dolunay yükselirken, her şey sizinle ilgili. Ne istiyorsun? Ne istiyorsun? Neyi hak ediyorsun? İlişkiler yaklaşık iki kişidir (veya bazen daha fazladır), ancak bu lunasyon sırasında sizinkine kesinlikle birinci şahıs bakış açısıyla bakıyorsunuz.

Para tanrıçası Venüs, 16 Mart’ta yönettiği bir işaret olan Boğa ile eşleşiyor. Doğal olarak mali açıdan yetenekli, bu da önümüzdeki haftalarda para oyununuzun zirvesinde olacağınızı gösteriyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, sonunda ikinizin de uzun zamandır istediğiniz bir şey için savurganlık yapacak kadar paranız olabilir. Bekarsanız, ilginizi çeken ve bir şekilde finansla ilgili olan biriyle tanışabilirsiniz.

23’ünde, bereketli asteroit Ceres, tuhaf Aslan’dan çıkıp, doğum kontrolü ve doğurganlık sorunlarını yakından takip etmek için ideal bir zaman olan daha yapılandırılmış burcunuza giriyor. Tarihler konusunda kafanızın karışmadığından emin olmak için takviminize çok dikkat edin. Bu geçiş sırasında ayrıntılara odaklanmak, iyi fırsatlardan yararlanmanıza ve o “ayy” anlarından kaçınmanıza olanak tanır.


Başak Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Satürn, 7 Mart’ta Balık burcuna geçiyor ve size patronunuzdan zam istemek için uygun bir zaman sunuyor. İyi haber şu ki, güçlü bir dava açarsanız, istediğiniz ekstra parayı alabilirsiniz.

Yine yedinci evdeki burcunuzdaki dolunay, yolunuza çıkan parayı hesaba katmak için çok önemli bir zamandır. Alacaklarınızı aldığınızdan emin olmak için patronunuzdan güncellemeler isteyin.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna geçtiğinde, işvereninizden zam talebinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Verdiğiniz emek ve emeğin takdir edildiğini hissetmek sizi çok mutlu ediyor. Zamınızın boyutuna da şaşırabilirsiniz. Belki de istediğinizden daha fazla para almaya veya parayla birlikte yeni bir unvan almaya hazır olun. Başak, yoluna çıkan her ödülü kazanmak için çok çalıştın.


Başak Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart ayına Merkür ikinci gün Balık burcuna girdiğinde romantik bir notla başlıyorsunuz. Bu, daha iyi olan yarınızı bulmak için harika bir zaman. En iyi randevu geceniz, 7 Mart’ta dolunayın burcunuzda olduğu ve Satürn’ün Balık burcuna girdiği zamandır. Bu, yeni bir ilişkiye başlamak veya mevcut ilişkide işleri bir sonraki seviyeye taşımak için harika bir gün.

Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde romantizm genişlemeye devam ediyor ve mesafe ne olursa olsun ilişkinize bağlılığı artırıyor. 16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna girdiğinde aşk hayatınızla ilgili yeni bir şey keşfedin. Bu, heyecan verici bir maceraya yol açabilir (*göz kırpma*).

Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde aşk yakınlaşmaya devam eder. Bahar, siz ve sevginiz Başak arasında güçlü bağlar yaratabilir, bu yüzden cesur olun ve tutkunuzu dile getirin. Ve hazır oradayken biraz yaramazlık yapmaktan korkma.

25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde ayı sosyal bir notla bitirin. Uzun bir kış uykusundan sonra, kendinizi oraya koymaya hazırsınız. Henüz sabit bir partner bulamadıysanız, bir arkadaşınızla yapacağınız bir bahar kaçamağı işinizi görecektir.


Başak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İşbirliği

Başak, her türden ilişki bir süre daha önemli hale gelecek. Güneşin Balık burcundaki varlığı, önemli sorunları çözme ve ileriye dönük bir yol bulma arzusunu vurgular. Görev yöneticisi Satürn’ün 7 Mart’ta yaklaşık iki yıllık uzun bir kalış için Balık burcuna geçmesiyle, başkalarıyla olan etkileşimleriniz test edilebilir. Başkalarına karşı sorumluluğunuzun daha fazla farkında olabilirsiniz ve duygularınızı kendiliğinden paylaşmaya daha az eğilimli olabilirsiniz.

Yedinci burcunuzdaki dolunay, özellikle son zamanlarda ihmal ettiyseniz, kendi ihtiyaçlarınızı düşünmeniz için sizi cesaretlendirir. Biraz kişisel bakımın tadını çıkarın ve biraz şımartarak kendinize karşı daha nazik olun. Ve karışımda elektrik Uranüs ile, birisinin size hoş ama beklenmedik bir sürprizi olabilir.

Çekici Venüs, 16 Mart’ta Boğa burcuna ve seyahat ve fırsat sektörünüze hareket ediyor; bu, yoldayken, tatildeyken veya her zamanki bölgenizin dışındayken önünüzü kolaylaştırabilir. Tüm farkı yaratabilecek çekici ve yardımsever insanlarla bağlantı kuracaksınız. Romantizm de bir olasılıktır.

Güneşin Koç burcuna geçmesi ve yirminci gündeki değişim sektörünüz, dikkatinizi iş ve ortak finansmanla ilgili konulara kaydırabilir. Mevcut durumunuzu iyileştirmek istiyorsanız, şimdi bunu yapmanın tam zamanı.

21 Mart’ta Koç burcundaki yeniay, güçlenmenize yardımcı olacak yeni girişimler ve alışkanlıklar başlatmak için mükemmeldir. Tüm farkı yaratabilecek olan ay gelgitinin yardımına sahip olacaksınız.

Yoğun Plüton Kova burcuna ve yirmi üçüncüde yaşam tarzınıza doğru ilerlerken büyük bir değişim var. Oğlak burcundaki bir dönemin ardından 2024’ten 2044’e kadar Kova burcunda kalacak, bu da iş ve refahla ilgili konularda değişim ve dönüşümü teşvik edecek.

Son olarak, dinamik Mars, 25 Mart’ta Yengeç burcuna geçiyor ve bu, sosyal çevrenizi canlandırabilir ve sizi uzun süredir devam eden bir hayalin peşinden gitmeye teşvik edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.