Balık Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Balık burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 9 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdiden kararını ver! Yine de zor, çünkü her şey sizin iki büyük seçeneğiniz için eşit ağırlıkta görünüyor. Yine de tamamen farklı bir şey deneyebilirsiniz!


9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şansınız bugün değişmek üzere ve bu iyi ya da kötü bir şey olabilir.


9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay uyumlu Terazi’ye ve haritanızın dönüşümü yöneten bölgesine girerken, sevgili Balık, son zamanlarda sizi aşağı çeken herhangi bir duygusal veya zihinsel yükü bırakma fırsatına sahip olacaksınız. Ne yazık ki, bu ışık yerleşimi, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, sizi daha saplantılı bir kafa boşluğuna da sokabilir. Neyse ki, öğleden sonra Ay Jüpiter ile aynı hizaya geldiğinde, iyi yemek yemek ve kendinizi güzel seslere ve manzaraya kaptırırken lezzetli içecekleri yudumlamak için mükemmel bir fırsat olarak işaretlendiğinde, duyularınızı şımartırken şimdiki zamana topraklama şansınız olacak.


9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun bir süredir derin okyanuslarınızda bir asteroitin dansını deneyimlediniz, Balık. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, sizi ateş burcu Koç’a doğru dans etmeniz için geride bırakıyor. Vesta, içimizde asla sönmeyen kutsal iç alevle sembolize edilir. Ona tapan ve bekarlığı seçen kadim rahibeler yüzünden Vesta, kutsal cinselliğimizle de uyum içindedir. Koç’ta, diğer insanların fikirleri pahasına en içteki arzularımızın peşinden koşarken daha açık sözlü ve düşüncesiz davranacağız.


9 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kontrolde hissetmene ne yardım edecek, Balık? Pasif bir su burcu olarak, profesyonel konularda gücünüzü veya kontrolünüzü üstlenmek için mücadele edebilirsiniz. Ay bugün Terazi’ye gireceğinden, bu, iş ve para konularında daha özgüvenli hissetmek için sonraki hamlelerinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Profesyonel olmayan sınırları koruyan karşılıklı düzenlemelere girdiğinizden emin olmak için iş bağlarınıza dalmanın zamanı gelmiş olabilir. Ayın enerjisini finansal istikrarınızı, huzurunuzu ve dengenizi bulmak için de kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.