Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Balık burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Mart ayı neler bekliyor? Balık burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız, bu ayın başlarında iyimser, rüya gibi ilk eviniz Balık burcunda seyahat eden güneşle gelen mutluluğun tadını çıkarıyor. Doğum gününü çevreleyen 30 gün boyunca bir noktada Evrenden romantik bir sürpriz alıyor olmalısın. Henüz almadıysanız, hazır olun!

İletişimsel Merkür, 2 Mart’ta aşırı hassas burcunuza giriyor, bu da kendinizi güvensiz ve güvensiz hissettiğiniz zamanlarda alaycı ve pasif saldırganlığa dönmenize neden olabilir. Derinlerde, bu eylemlerin sizi yalnızca mevcut veya potansiyel bir partnerden uzaklaştıracağını biliyorsunuz, ancak kendinizi durduramıyorsunuz.

Yedincide, yapılandırılmış Satürn aynı zamanda idealist, aşık olduğunuz birinci evinize sürükleniyor ve sizi romantik rüyalarınızdan bazılarını gerçeğe dönüştürmeye teşvik ediyor. Senin gibi kendini erteleyen biri için çok iş gibi geliyor, değil mi?! Ancak bu motive edici enerjiye kapılabilirseniz, hayallerinizi gerçekten aynı anda hem ürkütücü hem de fantastik görünen gerçek hayat senaryolarına dönüştürebilirsiniz.

Güneş, 20 Mart’ta utangaç burcunuzdan ayrılarak kendinize olan güveninizi ve başarma arzunuzu artırır. Şu anda aşk hayatınız nasıl görünürse görünsün, kendinizi ortaya koymak ve daha fazla çaba sarf etmek sadece işleri daha iyi hale getirecektir. Kendinize inanırsanız dağları yerinden oynatabilirsiniz.


Balık Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bahar ekinoksunun etrafındaki enerji sizin için erken başlar, Başak dolunayı ve Satürn’ün 7 Mart’ta burcunuza girişi size bir iç gözlem anı ve neredeyse tamamen huzurlu bir tamamlanma duygusu sunar. Kendinizi, başarmak isteyip henüz başaramadığınız bazı şeyleri düşünürken bulabilirsiniz, ancak bu hedeflere ulaşamamış olmanıza rağmen muhtemelen kabul göreceksiniz. Sırf bu son çok nihai geliyor diye enerjinizi boşa harcamazsınız.

Heyecan verici enerji, dinleme becerilerinizin test edilebileceği yirmi birincide Koç burcundaki yeniaya kadar sürer. Sadece başkalarıyla sınırlar koymaya dikkat edin ve çevrenizdeki her şeyi yapmaya eğilimli olduğunuz gibi emmemeye çalışın. Bu süre zarfında insanların yüksek sesle söylemediklerinin çok farkında olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Hatta çevrenizdeki insanları gözetliyormuşsunuz gibi hissedebilir ve Balık burcu olabilirsiniz! Durum buysa, kendinize bazı sınırlar koyun.


Balık Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart ayının başında, Merkür ikinci gün burcunuza girdiğinde kendinizi hissediyorsunuz. Bu, yeni başlangıçların olduğu bir ay, bu yüzden kendinizi ortaya koyun. En iyi randevu geceniz, 7 Mart’ta dolunayın Başak burcunda olduğu zamandır. Bu, özel biriyle tanışmak veya mevcut bir alev yetkilisi yapmak için harika bir zamandır.

Bir ilişkide güven ve bağlantı geliştirmek istiyorsanız, iletişim kurmalısınız, özellikle de Juno 11’inde Boğa’ya girdiğinde. 16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna girdiğinde o derin sohbetlere dalın. Kısa bir bahar tatili yapmak da romantizmin yeşermesine yardımcı olabilir.

Flört sahnesinde, Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde öz saygınızı yıkmayan, geliştirebilen insanlar arayın. Sevgili Balıklar, sizi bir hazine olarak görmeyen insanlara zamanınızı harcamayın. Kendinize değer vermeyi unutmayın.

Aylarca evde kaldıktan sonra, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde kendinizi oraya koymaya hazırsınız. Bir bahar kaçamağı için hazırsınız, yani önümüzdeki birkaç hafta tutku, şehvet ve yaramazlıkla dolu olacak!


Balık Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir bakışaçısı

Bu ay, 20 Mart’a kadar güneşin burcunuzdan güç almasıyla olumlu bir başlangıç ​​yapıyor. Ve konuşkan Merkür ikincide, ardından sabırlı Satürn yedincide ilerlerken daha fazlası var.

Satürn’ün burç değişikliği sizin için büyük bir haber, çünkü yaklaşık iki yıl boyunca Balık burcunda hareket edecek. Sürüklenmeye ve hayal kurmaya eğiliminiz varsa, bu ciddi gezegen sizi daha disiplinli olmaya teşvik edecektir. Olumlu alışkanlıklar ve yapabilirim tutumu geliştirebilirseniz, hayallerinizi hayata geçirmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Bu ayki dolunay 7 Mart’ta Başak burcunda ve ilişki sektörünüzde gerçekleşecek ve halının altına süpürülmüş olabilecek duyguları ön plana çıkarabilir. Karışımda elektrik Uranüs ile, birinin davranışına veya zor bir duruma ilişkin içgörüler altın verebilir. Bundan sonra ne yapacağınızı tam olarak bileceksiniz ve takip etmek, iyileşmeyi veya doğru çözümü getirebilir.



Yirminci gün, güneş şımarık Koç burcuna ve kişisel para bölgenize giriyor. Burada, sevinçli Jüpiter’e katılarak mali durumunuzla uğraşırken size daha fazla güven veriyor. Anahtar, cesur olmak ama düşüncesizce olmamaktır. Bir iş veya ek iş için harika fikirleriniz olabilir, ancak önceki tüm çabalarınızı boşa çıkarabilecek herhangi bir eylemde bulunmaktan kaçının.

21 Mart’taki Koç yeniayı, her türlü yeni başlangıç ​​için harika. Neye başlamak istersen, şimdi başla.

Yoğun Pluto da bu ay burç değiştiriyor, yirmi üçüncüde Kova burcuna ve ruhsal bölgenize ilerliyor. Manevi ve psikolojik büyümeye güçlü bir vurgu olabilir. Ayrıca sonlarla nasıl başa çıkacağınız ve geçmişi nasıl bırakacağınız konusunda daha iyi bir anlayış geliştireceksiniz.

Son olarak, savaşçı Mars, 25 Mart’ta Yengeç’e ve eğlence sektörünüze giriyor, bu da önümüzdeki altı haftanın yaratıcı ve romantik aktiviteler için mükemmel olabileceği anlamına geliyor. Rahatlama ve hayatın tadını çıkarma zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.