Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Akrep burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Mart ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Şaşırtıcı derecede güçlü yardımcı lideriniz Mars, bu ayın büyük bir bölümünde meraklı, akıllı İkizler burcunda vakit geçirirken, beyniniz en çekici özelliklerinden biri. Flört becerilerinizle yeni birini etkiliyor veya sabah kahvesinde bae ile siyaset tartışıyor olun, zekanız parlıyor.

11 Mart’ta, sıcak ve heyecan verici bir Venüs-Mars sekstili, işleri romantik bir yöne götürür, bu yüzden inisiyatif almaktan korkmayın. Diğer kişi de muhtemelen bunu sizin kadar istiyor, ancak bunu yapacak kadar kendilerine güvenmiyorlar. Hem gizemli hem de misafirperver olabilme şeklin tamamen büyüleyici.

On dördünde Mars-Neptün karesinde herhangi bir şey için kendinizi suçlu hissediyorsanız, günahlarınızı açığa vurmanız için doğru zaman değil. Bu karanlık geçişte, özür dilediğiniz kişiyi eskisinden daha kötü hissetmesine neden olabilecek çok fazla aldatma ve kızgınlık var. Vicdanınızı rahatlatmak için daha iyi bir zaman bekleyin.

İddialı Mars, 25 Mart’ta huysuz Yengeç burcuna girerek uyumsuz evrensel enerji yaratır ve aşkı yön bulmayı zorlaştırır. Bu, bir adım ileri ve iki adım geri atmanın kozmik eşdeğeridir, Akrep. Hiç bu kadar çabalayıp bu kadar çok reddedilmedin.


Akrep Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

7 Mart Akrep burcundaki Başak dolunayında iş yerinizin etrafında dönen tüm dahice fikirlere şaşırabilirsiniz.

Bir iş arkadaşınızla herhangi bir kişilerarası sorun yaşıyorsanız, yirmincide güneş Koç burcuna geçtiğinde bunun yoğunluğu artabilir. İkiniz arasındaki herhangi bir yarayı iyileştirmeye çalışmak için iyi bir zaman olup olmadığı konusunda sezgilerinize güvenin. Bu geçiş, dramayı herkes için ortaya çıkarabilir. Yani birlikte çalıştığınız insanlarla hiç problem yaşamamış olsanız bile bir anda problem yaşıyormuşsunuz gibi görünebilir. Ancak, muhtemelen sadece bu geçişin etkisidir.

23 Mart’ta Pluto Kova’ya süzülürken ve iki gün sonra Mars Yengeç’e girdiğinde muhtemelen her şeyi kişisel olarak alacaksınız, bu da kolayca alınabileceğiniz anlamına gelir. Mümkünse işte dikkat çekmeyin ve bir öfke nöbetinin yaklaştığını hissederseniz, günlüğe kaydetmek ve baskıyı azaltmak için biraz zaman ayırın.


Akrep Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart ayına Merkür ikinci gün Balık burcuna girdiğinde rüya gibi bir notla başlayın. 7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay sırasında romantizm hayaliniz nihayet gerçekleştiğinden, bu aşık olmak için harika bir zaman. Düşmenize izin verirseniz, mükemmel eşinizi şu anda bile bulabilirsiniz.

Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde ilişkiler gerçekten gelişmeye başlar. Bu, bir bahar kaçamağından daha fazlası olan bir ilişkiye girmek için harika bir zaman. En iyi randevu geceniz, 16 Mart’ta Venüs’ün Boğa burcuna girdiği gecedir. Yeni sezonda partnerinize değer verirken bırakın aşk çiçek açsın. Eğlence!

Hala bekarsanız, Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde biraz bahar temizliği yapmanın zamanı geldi. Sonunda tüm o kalıcı eski sevgililerden kurtulmak ve yeni sezona taze ve gerçek aşka hazır başlamak için iyi bir zaman.

Birkaç aylık dramatik yaşam değişikliklerinden sonra, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde bir maceraya hazırsınız.


Akrep Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyük hayaller

Boş zaman sektörünüz vurgulanıyor, Akrep, bu nedenle yaratıcı dehanızı ortaya çıkarmaya teşvik ediliyorsunuz. Bu, yeteneklerinizi sergilemek, yeni beceriler geliştirmek veya önümüzdeki haftalarda ve aylarda gelirinizi artıracak bir ek iş başlatmak için harika bir zaman.

Bu, disiplinli Satürn’ün 7 Mart’ta Balık burcuna geçmesiyle mümkün oldu ve size yeteneklerinizi geliştirmeniz ve onları daha ciddiye almanız için ilham verdi. İhtiyatlı Satürn bu sektörde yaklaşık iki yıl kalacak. Ve güneş yirminci yıla kadar burada olacak, yeni olasılıklara ışık tutacak ve size cesur olma cesaretini verecek.

7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay, sizi dışarı çıkıp sosyalleşmeye teşvik ettiği için ezber bozabilir. Bir etkinlik, özellikle diğer kişi de sizinle aynı şeylerle ilgileniyorsa, size büyük fayda sağlayan bir çağrışım başlatabilir. Birlikte harika bir ekip oluşturabilirsiniz.

Güneş, yirminci günde Koç burcuna ve çalışma ve sağlıklı yaşam sektörünüze giriyor ve önümüzdeki dört hafta, yeni seçenekleri keşfetme şansınız. Hayatınızı yeni ve heyecan verici bir düzeye taşıyabilecek her şey, araştırmaya değer. Bu aynı zamanda işlerinizi düzene sokmak ve yeni gelişmeler için alan açmak için iyi bir zamandır.

21 Mart’ta Koç burcunda yeni bir ay var ve bu güçlü ay evresi, özellikle üretkenlik, sağlık ve esenlik ile ilgili yeni alışkanlıklar başlatmak için mükemmel. Bunları şimdi uygulamak, mutluluğunuz ve başarınız için işlerin doğru yönde ilerlemesini sağlayacaktır.

Güçlü Pluto, yirmi üçüncüde Kova burcuna ve ev ve aile sektörünüze girerken, bu ay büyük bir değişim var. Gelecek yıl Kova’ya taşınmadan ve 2044’e kadar orada kalmadan önce bu yılın sonlarında Oğlak burcuna dönecek. Bu, ruhunuzda ve ev cephenizde büyük değişikliklerin olduğu bir dönem olabilir. Biraz atalardan kalma şifa yapmak ve mirasınızı keşfetmek için mükemmel bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.