Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Yengeç burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Merhametli kozmik rehberiniz Ay, aya başlamak için akışkan burcunuzda, 5 Şubat’ta Aslan’da dolunaya geçiş yapıyor. Güçlü ilk evinizin bu lunasyonu etkilemesiyle, duygularınızdan daha fazla sorumlu olmalısınız. Aşk hayatınız ne yöne gidiyor? Bir sonraki adımı atın ve öğrenin.

Ayın on birinci günü, teknik Mercury, yenilikçi Aquarius ile ortak oluyor; bu, flört uygulamalarınızı güncellemek, yeni podcast’ler indirmek ve daha iyi bir iletişimci olmak için telefonunuzu kullanmayı taahhüt etmek için harika bir zaman. Sevgili Yengeçler, artık tamamen sizin için çalışan bir teknolojiye sahipsiniz, bu teknoloji aşk hayatınızı bildiğinizden daha fazla geliştirebilir.

19 Şubat’ta hassas, alıcı Balık burcuna ve macera bölgenize yeni ay geldiğinde, yeni deneyimler yoluyla hayatta daha derin anlamlar arayacaksınız. Artık ne kadar az içe dönük olursanız o kadar iyi. Kabuğunuzdan çıkın ve mevcut bir ortakla veya yeni biriyle harika bir deneyim yaşayın. Bu bilgi arayışı geçişinde yalnızca yapmadığınız şeylerden pişmanlık duyacaksınız.

Venüs ve Koç arasındaki tutkulu bir ortaklık yirminci yılda başlar ve spontane, agresif yönünüzü ortaya çıkarır. Oturup istediğini şimdi beklemezsin, alırsın. Dışarıdaki biri için seksi AF hangisi!


Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sertleşme zamanı, Yengeç! Bu, kariyeriniz ve maaşınız söz konusu olduğunda hak ettiğinizden daha azına razı olmamanız anlamına gelir. 5 Şubat’taki Aslan dolunayı sizi işyerinde zam istemeye çağırıyor.

Dikkat, hemen alamayabileceğinizdir. 7’sinde Merkür gerileme sonrası aşamasını bitiriyor ve 19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay sizi bu tür konularda patronunuza karşı öne çıkmaya itiyor. Olay çıkarmadan önce düşünün, çünkü Merkür sayesinde sözleriniz bağlamından koparılabilir ve bu da gereksiz bir güç mücadelesine yol açabilir.

Davanızda samimi, kibar ve doğrudansanız, tüm bunlardan kolayca kaçınılabilir. Ve istediğinize ulaşabilirsiniz, çünkü Venüs yirmincide Koç burcuna geçtiğinde birkaç meslektaşınız buradan çıkıyor olabilir. Bu, profesyonel çabalarınızda mali başarı için kampanyanızı yeniden başlatmanız için size mükemmel bir fırsat verir. Bu, zam veya terfiyi ilk istediğinizde ayın başında başlayan hikayenin sonucudur.


Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Güç ve Pozisyon

Yengeç burcu, bu rahat ay, daha fazla servet yaratma, yeni keşifler yapma ve zorlukları ve iddialı hedefleri benimseme fırsatı getiriyor. 18 Şubat’a kadar Kova burcundaki güneş, sizi mali durumunuzun değerlendirmesini yapma, borçları ödeme ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlama konumuna sokar. Ve bir işletme yönetiyorsanız, en yeni fikirleri ve teknolojileri kullanarak onu büyütmek için can atacaksınız.

Bu ay, özellikle beşinci gündeki Aslan burcundaki dolunay sırasında mali konular gündeminizin üst sıralarında olabilir. Ödenmesi gereken beklenmedik bir masrafınız olabilir veya parayı nasıl çarçur ettiğinizin farkına varabilir, ancak bu konuda bir şeyler yapmaya hazır olabilirsiniz. Savurganlık yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız, o zaman biraz kişisel bakım ve kendinizi şımartmak harika bir yatırım olacaktır.

Savvy Merkür, 11 Şubat’ta Kova burcuna geçiyor, bu nedenle zihninizi uzun süredir devam eden sorunları çözmeye odaklamak isteyeceksiniz. Bu, bolluk, başarı ve mutluluğun önündeki engelleri çözmenize yardımcı olabilecek bir danışman veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir.

Güneş, Balık burcuna ve on sekizincide daha açık ve daha parlak bir bölgeye hareket ediyor. Yoğun geçen bir dönemin ardından seyahat etmeye, yeni fırsatları ve zorlukları keşfetmeye, çalışmaya ve kişisel gelişiminizi teşvik eden deneyimler aramaya hazır olacaksınız.

Ertesi gün bu sektördeki yeniay, yeni bir başlangıç ​​için en iyi zamandır. Bir proje başlatmayı, bir kursa başlamayı veya bir yolculuğa çıkmayı mı planlıyorsunuz? Hareketinizi bu zamanda yaparsanız, ay gelgiti size yardımcı olabilir.

Son olarak, tatlı Venüs 20 Şubat’ta ateşli Koç burcuna ve hedef ve hırs sektörünüze giriyor, bu nedenle doğru bağlantıları kurma konusunda çok proaktif olacaksınız, özellikle gelecekte size yardımcı olabilecek herkesle. Sizinle aynı meslekten biriyle aşk yaşama potansiyeli de var.


Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta dolunay Aslan burcunda olduğunda aya şehvetli bir notla başlarsınız. Kendinizi romantizmin zevklerine kaptırdığınız için Sevgililer Günü biraz erken gelir. Kendinizi kraliyet ailesi üyesi gibi hissettiren havalı bir randevuya çıkın. Hakediyorsun!

Ancak, en iyi randevu geceniz, Merkür’ün on birincide Kova burcuna girdiği zamandır. Bu, büyük duyguların açığa çıkmasına yol açabilecek derin, samimi sohbetler için ideal bir zamandır. İster birine çıkma teklif ediyor ister ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyor olun, bunu gerçekleştirmek için kelimelerinizi kullanın.

Hala aşkı arıyorsanız, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde flört ufkunuzu genişletin. Her türlü derin duyguya sahip olacaksınız, bu nedenle sizi her düzeyde anlayan birine ihtiyacınız var. Zihnini aç ve gardını indir Yengeç.

İlişki hedeflerinize ayın sonunda, yeni ayın on dokuzunda Balık burcunda olduğu zaman bile ulaşabilirsiniz. İster sahada oynuyor olun, ister yeni bir ilişkiye giriyor olun, aşk hayatınızda nereye gittiğiniz konusunda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Bir sonraki seviyeye geçmeye hazır olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.