Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Yay burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Yay burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

5 Şubat’ta sıcak Aslan dolunayının heyecan verici ışığında yıkanmaya hazırlanın! Dokuzuncu macera evinizdeyken, bu lunasyon sizi geleneksel inançları ve rolleri kırmaya ve aydınlanmaya ve ilerlemeye odaklanmaya teşvik ediyor. Hayat yolculuğunuzun neresinde olursanız olun -biriyle yeni tanıştıysanız veya on yıllardır evliyseniz- bu ay enerjisi, her ne olursa olsun ilişkinizin bir sonraki aşamasına geçmenizi ve yakınlaşmanızı sağlar.

Sekizinci evdeki açık fikirli bir Venüs-Uranüs sekstili beklenmedik olaylar getirir ve size akışa devam etmekten başka seçenek bırakmaz. Bir ateş burcu olarak sıcak, spontane anları takdir edebilirsiniz ve bu yön onlarla dolu. Yay, yoluna çıkan her şeyin tadını çıkar.

17 Şubat’ta, rahatlatıcı bir Merkür-Jüpiter sekstil’i gelir ve size “her şey yoluna girecek” havası verir. Aşkla ilgili bir kararla ilgili küçük bir sezgi duyarsanız, ona uyduğunuzdan emin olun. Bu sezgisel yön sırasında önsezileriniz yerinde.

Sabırsız Koç, yirminci yılda para odaklı Venüs’e ev sahipliği yapmaya başlar ve bu noktada mali durumunuzla ilgili düşünceleriniz dar görüşlü hale gelir. Peki ya eşinizle birlikte para biriktirdiğiniz o tatil ya da potansiyel randevuları etkilemek için satın almak istediğiniz yeni araba? Parlak küçük şeyler yüzünden dikkatinizi dağıtmak kolaydır, ancak uzun vadeli hedeflerinizi şimdi aklınızda tutmanız daha iyi.


Yay Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu, muazzam şifa ve iş değişiklikleri (eğer onlara açıksanız) deneyimlemeniz için harika bir ay, Yay. Bakış açınız yeni bir farkındalık düzeyi kazanacak ve kendiniz için daha somut bir şeye başlamak da dahil olmak üzere odağı kendi ihtiyaçlarınıza çevirebilir.

Şimdi sizden çok fazla özerklik isteniyor. İster bir işletmeniz olsun, ister genellikle kendi başınıza çalışıyor olun, Merkür’ün 7 Şubat’ta sona eren gerileme sonrası aşamasının, zihninizi normların dışında bir şeye açmasına izin verin.

Güneş ayın on sekizinci gününde Balık burcuna girdiğinde profesyonel hareketler yapmak için ne kadar ilham aldığınıza şaşırabilirsiniz. Bu sizi, özellikle 20 Şubat’ta Venüs’ün Koç burcuna geçtiği ayın son haftalarına zirvede götürecek. Kişisel markanızı yükseltebilecek ve heyecan verici yeni projelerde yer alabileceksiniz.

Tek uyarı, yeni ay güvensizliklerinizi artırdığında ve on dokuzunda profesyonel dünyanızda belirsizlik yarattığında hangi yolu seçeceğinizden emin olamayabileceğinizdir. Dürtüsel hareketler yapmamaya dikkat edin, çünkü kendinizi ikinci kez tahmin edebilir ve uzun vadeli bir çalışma projesini aniden sona erdirebilirsiniz.


Yay Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Sohbetleri Zenginleştirmek

Şubat ayı yaklaşırken, iletişim sektörünüzde güneşin varlığı sizi benzer düşünen başkalarıyla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Fikirlerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşıyorlarsa, planlarınız ve projeleriniz hakkında size tavsiyelerde bulunmaya da açık olabilirler. Çevrimiçi bir iş kurmayı veya sahip olduğunuz bir işi büyütmeyi düşünüyorsanız, önümüzdeki haftalar bunu gerçeğe dönüştürmek için mükemmel.

Yine de, 5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunayın dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor, çünkü işlerde bir İngiliz anahtarı atan bir sorunla aynı zamana denk gelebilir. Bu ay fazı, yıkıcı Uranüs’e doğru açı yapıyor, bu nedenle birdenbire planlarınızı alt üst edecek bir şey olabilir. Aynı zamanda kaderin eli, kaderiniz doğrultusunda işleri yeniden düzenliyor olabilir.

Akıllı Merkür on birincide Kova burcuna giriyor ve bu parlak gezegen bilgi işlem, teknoloji ve İnternet ile ilgili tüm konularda çok yardımcı olabilir. Oyunun önüne geçmek için yeni beceriler öğrenmeniz gerekiyorsa, devam etmek için harika bir zaman.

Yine de 15 Şubat civarında sakin olun. Sevimli Venüs o gün rüya gibi Neptün ile birleşir ve bakış açınız bozulabilir. Bir anda karar vermek akıllıca olmaz, bu yüzden daha fazla netlik elde edene kadar bekleyin.

Güneş, ayın on sekizinci gününde Balık burcuna giriyor ve evinizde ve aile bölgenizde yaklaşık dört hafta geçirecek. Bu, hızlandırıcıyı hafifletmek ve hayatınızı basitleştirmek için iyi bir zamandır. Kendinizi beslemek, rahatlamak, yeniden şarj olmak ve yönünüzü bulmak için bu fırsatı kullanın.

İster yeniden dekore etmeye, dağınıklığı gidermeye veya yeniden modellemeye istekli olun, 19 Şubat’ta Balık burcundaki yeni ay, yerel projelere başlamak için mükemmeldir.

Son olarak, muhteşem Venüs yirminci yüzyılda Koç burcuna ve boş zaman bölgenize girerek yaratıcı yönünüzü ortaya çıkmaya teşvik ediyor. Biraz eğlenme zamanı!


Yay Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta dolunay Aslan burcunda iken yılın en kısa ayına maceralı bir şekilde başlıyorsunuz. Randevu rutininizden çıkın ve biraz eğlenin. Sevgili Yaylar, yolunuza çıkan tüm davetlere evet deyin, çünkü cesur olmak ve bir inanç sıçraması unutulmaz bir randevu gecesine yol açabilir.

Merkür 11’inde Kova burcuna girerken, Sevgililer Günü’nden hemen önce biraz flört edin. Bu, randevularınızın sizinle ilgilenmesini sağlamak için biraz zihinsel ön sevişme için harika bir zaman. İster maceralarınızın hikayelerini anlatıyor, ister hararetli bir tartışma yapıyor olun, aşk kelimelerle başlar.

Bununla birlikte, aşk konusunda ciddi değilseniz, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde, bir kelepçe mevsimi partneri aramak iyi bir fikir olabilir. Bahar çiçek açana kadar o soğuk geceleri atlatmanıza yardım edecek birine ihtiyacınız var.

En iyi randevu geceniz, yeni ayın on dokuzunda Balık burcunda olduğu zamandır. Evde romantik bir randevu için ideal bir zaman. Yastık şatolar ve parıldayan ışıklarla tamamlanmış rahat bir film randevusu deneyin. Kim bilir? Romantizme yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.