Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Terazi burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

4 Şubat’taki çekici Venüs-Mars karesinde seksi ve çekici görünüyor ve hissediyorsunuz, ancak bu aşk hayatınızı daha iyi hale getirmek yerine karmaşıklaştırabilir. Bekarsanız, vakit geçirecek birini bulmakta daha kolay olmalısınız. Ancak, bağlıysanız ve sorun yaşıyorsanız veya bekarsanız ve ciddi bir şey arıyorsanız, bu yön karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilir.

Sekizinci evdeki Venüs-Uranüs sekstil tarafından daha iyi enerji verilir çünkü aşk hayatınızı tamamen farklı bir perspektiften görmenizi sağlar. Müstehcen şakalarınız veya düşündürücü fikirlerinizle bir randevuyu veya partneri şaşırtmayı seviyorsunuz. Tahmin etmelerini sağla, Terazi!

Güneş, 18 Şubat’ta yaratıcı Balık burcuna ve altıncı evinize girerek size yaratıcı romantik fikirler veriyor. Rüyalara ve vizyonlara dikkat ederek bilinçaltınıza dokunmak, bazı unutulmaz romantik karşılaşmalar yaşamak için zihniyetinize girmenize yardımcı olacaktır.

On dokuzunda, mevcut bir ilişkiyi çok daha yüksek bir ruhsal seviyeye yükseltebilecek ve/veya daha derin bir bağlantı kurmanıza yardımcı olabilecek derin bir Venüs-Plüton sekstil var. Yeni birini yeni tanıyorsanız, henüz tam olarak açılmaya hazır olmayabilirsiniz ve sorun değil. İstemiyorsanız özel ayrıntıları paylaşmak zorunda değilsiniz.


Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Şubat ayının başındaki tüm Kova enerjisi size büyük yaratıcı sıçramalar yapmanız için ilham verebilir. Anahtar, yeteneklerinizi profesyonel isteklerinizi ilerletmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanmaktır. Evren, cüzdanınızı genişletmek için yeteneklerinizi kullanmak üzere adımlar atmanız için sizi zorluyor. Sanatınızı satmak için bir çevrimiçi mağaza başlatmak, o kadar faydalı olabilir ki, onu bir yan iş veya hatta ana işiniz olarak sürdürmek isteyebilirsiniz.

5 Şubat’taki Aslan dolunayı, işte arkanızdan konuşulan bazı konuşmalara gözlerinizi açabilir, ancak aynı zamanda ofisteki dramayı temizlemeye de hizmet edebilir. Yan aceleniz hakkında övünmemeye çalışın. Dokuzdan beşe iş arkadaşlarınız, 20 Şubat’ta Venüs Balık burcuna girdiğinde başarınızı kıskanabilir. Onların onayına ihtiyacın yok. İhtiyacınız olan tek onay sizindir. Yeteneğin var ve şimdi tüm dünya öğrenecek.


Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatın tadını çıkarmak

Terazi, 18 Şubat’a kadar boş zaman bölgenizdeki güneş, sizi oyuncu tarafınızı göstermeye teşvik ediyor. Önümüzdeki haftalar, yaratıcı yeteneklerinizi keşfetmek ve en sevdiğiniz hobilerinize kendinizi kaptırmak için mükemmel. En çok sevdiğiniz şeyi yapmak enerjinizi tazelemenin harika bir yoludur ve ruh halinizi de iyileştirecektir.

Artı, becerilerinizi sergilemek için bir zaman varsa, işte o zamandır. Yeteneğinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Bir yerlerde birileri sizinle bir anlaşma yapmaya can atabilir.

Beşinci evdeki Aslan burcundaki dolunay ve sosyal bölgeniz yanıltıcı olabilir çünkü değişim sektörünüzdeki elektrik Uranüs’e keskin bir açı çiziyor. Bırakma zamanı geldiğinde bir şeye veya birine tutunduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu ay fazı, her şeyi aniden sona erdirebilir veya bir durumu daha iyi hale getirecek büyük bir değişimi teşvik edebilir.

11 Şubat’ta neşeli Merkür Kova burcuna ve eğlence alanınıza girerken, yeni bir beceri öğrenmek, bir hobi edinmek veya bir ilgi grubuna veya kulübe katılmak için harika bir zaman. Eşsiz ilgi alanlarınızı tartışabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz bir yerse, çok daha iyi.

Güneşin Balık burcuna geçmesi ve on sekizinci gündeki yaşam tarzınız, işlerinizi düzene sokmak için bir şans. Önümüzdeki dört hafta, zaman kaybı olan bu faaliyetleri ve dikkat dağıtıcı şeyleri ayıklamak için mükemmel. Bunu yaparsanız, önemli olan şeylere odaklanmak için daha fazla gününüz olur. Sağlıklı yaşam rutininizi ihmal ettiyseniz, tekrar yola çıkmak için motive olabilirsiniz.

19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, fikirleri, ürünleri veya hizmetleri piyasaya sürme ve eski alışkanlıkları bir kenara atıp yenilerini benimseme zamanıdır.

Son olarak, Venüs yirmincide Koç burcuna giriyor ve ilişki bölgenizi aydınlatıyor. Buradaki varlığı, mevcut bir ortaklığa ekstra heyecan katabilir ve güveninizi artırabilir, özellikle buzları kırmak ve birine çıkma teklif etmek istiyorsanız.


Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta dolunay Aslan’dayken egonuz biraz zedelenmiş hissediyor olabilir ve bu da tüm ilişkilerinizde onaylanmaya can atmanıza neden olabilir. Şu anda biraz daha onay istemekten korkma Terazi, ama sırf egonu incittiği için biriyle çıkma.

Kışın sonuna yaklaşıyoruz, ancak Merkür on birincide Kova burcuna girdiğinde aşk hayatınız tutkuyla yanıyor. Tanıştığın herkesi büyüleyebileceksin, bu biraz cilveli, esprili şaka yapmak için harika bir zaman. Ve bir kelepçe ortağı bulmak için çok geç değil. (*göz kırpma*)

Ancak, henüz bir ilişkiye atlamayın. 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girerken, zihninize, bedeninize ve ruhunuza özen göstererek kendinizi aşka hazırlamanın tam zamanı. Şimdi kendinize aşık olun, böylece artık daha azına razı olmayacaksınız.

En iyi randevu geceniz, yeni ayın on dokuzunda Balık burcunda olduğu ayın sonunda gelir. Bu, yaklaşan baharla çiçek açabilecek sağlıklı bir ilişkiye girmek için iyi bir zaman. “Ben”, “biz”e dönüşebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.