Site icon Rüya Yorumcum

Rüyada Göl Kenarındaki iki Katlı Bir Evdeyiz

Rüya:

Ruyamda boyle buyuk bir golun orda iki katli bir evdeyiz ama kalabaligoz tanimadigim insanlarda var sanki tatil yapmaya gitmisiz gibi bisey gole karsi oturuyor sohbet ediyoruz ve yagmur yagmaya basliyor yagmur yagdikca gol bi anda dolup tasiyor biz sonra ikinci kata kacmaya basliyoruz sonra yagmur duruyor ve sular gole dogru cekilmeye basliyor ve sonra yagmur tekrar basliyor bu seferde golden sular dalgalanip havaya dogru kalkiyor ve uzerimize gelmeye basliyor yine ikinci kata hep birlikte kacmaya basliyoruz boylece uyaniyorum

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: M****

Doğum Tarihi: 1995-01-15

Yorum:

Rüyanızda gördüğünüz iki katlı ev, sizin için güvende ve rahat bir ortam olarak algılanmasına işaret edebilir. Tatil yapmaya gitmiş gibi hissetmeniz, sizin için bir tatilin size enerji ve dinlenme sağladığını göstermektedir. Yagmur yagması, hayatta yaşadığınız stresli durumları, endişelerinizi veya karşı karşıya kaldığınız zorlukları temsil edebilir. Yagmurun artması ve golun dolması, sizin için birçok sıkıntılı durumların ortaya çıkmasına veya yaşadığınız problemlerin büyümesine işaret edebilir.

Rüyanın sonunda, yagmurun tekrar başlaması ve suların havaya kalkması, sizin için birçok zorlukların ortaya çıkmasına veya sizi etkileyen durumların kontrolünü kaybetmenize işaret edebilir. İkinci katta kaçmaya çalışmak, sizin için bir çözüm aradığınızı veya kaçınılmaz bir durum karşısında çaresiz hissettiğinizi göstermektedir. Rüyanın içeriği ve detayları ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için bir uzmana danışmanızı öneririm.

Exit mobile version