Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Oğlak burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda bir rutine takılıp kaldıysanız, 3 Şubat’taki keskin güneş-Uranüs karesi size küçük baloncuğunuzdan çıkıp yeni bir şey deneyimleme zamanının geldiğini hatırlatır. Değişime olan ihtiyacınız, durumunuza bağlı olarak romantik zorluklara neden olabilir, ancak bazen sonuç fedakarlığa değer.

Dokuzuncu ve onuncu günlerde kariyer evinizdeki havadar bir Terazi ayı zihninizi açar ve size iş dışındaki yaşam hakkında düşünme özgürlüğü verir. Öncelikleriniz doğru sırada mı? Derine in, Oğlak. En önemli şeyleri düşünmek, bu felsefi ay enerjisi sırasında yaşamı değiştirebilir.

Ciddi ev gezegeniniz Satürn, 16 Şubat’ta ilk evinizde parlak güneşle buluşarak size ayın en güçlü enerjisinden bazılarını veriyor. Aşk hayatınıza harcadığınız sıkı çalışma ve çaba meyvesini vermeye başlıyor ve her şey hakkında gerçekten iyi hissediyorsunuz. Yapman gerektiği gibi.

Romantik Venüs yirmincide ileri ateş burcu Koç’a girerek sizi hayallerinizin peşinden koşmaya teşvik ediyor. Kazmak ve onları gerçeğe dönüştürmek için daha iyi bir zaman yok. Artık mutluluğunuzun önünde engeller olduğunda yavaşlamıyor veya durmuyorsunuz. Sen sadece onların arasından geç!


Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bu ay mali durumunuzu doğrudan etkileyen tüm geçişlerle artık saklanmak yok. Her şey dersin özüne inmek ve yatırımlarla ilgili büyük bir değişime doğru adımlar atmanız gerektiğini bilmekle ilgili. Mali ve ticari refahınız, dünyaya adım atma ve sesinizi duyurma yeteneğinize bağlıdır. Çok güçlü fikirleriniz var ve bu göklerin altında ne düşündüğünüzü gizleyemeyeceksiniz.

Özellikle 5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay sizi daha özgüvenli hale getirirken, şu anda tüm dikkatler üzerinize çevriliyor. Borsada yükselebilir ve birkaç hafta sonra düşebilirsiniz. Yirminci yıl itibariyle Venüs Koç burcundayken mali durumunuzla ilgili aceleci kararlar vermeyin. Şimdi yaptığınız düşüncesiz yatırımlardan daha sonra pişman olabilirsiniz.

Şu anda kelebeğe dönüşen tırtılsın, bu yüzden kanatlarını açıp uçmanın zamanı geldi. 18 Şubat’ta Balık burcu güneşi ve ertesi gün Balık burcundaki yeniay ile güçlü uyumlar sizi liderlik rollerine itebilir. Enerjinizi nereye yönlendireceğinize karar vermek size kalmış, ancak her iki durumda da geri dönüş yok.


Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Kaynaklara Akıllıca Yatırım Yapmak

Bu ay mali durumunuzu sizin için daha çok çalıştırmak için can atacaksınız, %s. Güneş Kova burcunda ve 18 Şubat’a kadar para bölgenizdeyken, önümüzdeki haftalar bir bütçe oluşturmak, bir tasarruf planı üzerinde çalışmak ve belki de artık istemediğiniz veya ihtiyacınız olmayan eşyaları satmak için harika. Ayrıca giderleri kısmak ve daha fazla geri dönüşüm ve yeniden kullanım yapmak için yenilikçi yollar hayal edebilirsiniz. Ve ek iş için parlak bir fikriniz varsa, onu eyleme geçirmek için iyi bir zaman olabilir.

Bununla birlikte, beşinci ayda Aslan burcundaki bir dolunay Uranüs’e enerji vermeye doğru açı yaparken, özellikle o tarih civarında harcamalarınızı izlemek iyi bir fikir olacaktır. Dikkatli olmanıza ve kurtarmaya çalışmanıza rağmen, bu ay fazı, kontrolünüzü kaybetmemenize neden olabilecek dürtülerinizi savurgan yapmanıza neden olabilir. Ayartmanın geldiğini hissediyorsanız, parayı harcamadan önce durun ve sonuçlarını düşünün.

Geveze Merkür, 11 Şubat’ta Kova burcuna geçiyor ve bu, ek gelir yaratma çabalarınıza yardımcı olabilir. Alışılmışın dışında düşünürseniz, bazı kazançlı fikirler bulabilirsiniz.

Ayın on sekizinci günü, güneş Balık burcuna ve yıllık dört haftalık kalış süresi boyunca konuşma ve düşünce sektörünüze hareket ediyor. Venüs zaten bu bölgedeyken, muhtemelen başkalarına ve onların duygularına karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Titreşimleri ve atmosferleri yakalayacaksınız ve aksini söyleseler bile biriyle neler olup bittiğini daha kolay hissedeceksiniz. Bu, diğer insanların kötü durumlarını daha iyi anlamanızı sağlayabilir ve onlara karşı duygularınızı etkileyebilir.

19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, yeni başlangıçlar için faydalı. Başarılı bir sonuç için iletişim, internet, sosyal medya ve ağ oluşturma ile ilgili projeler en iyi şekilde şimdi başlatılır.

Son olarak, şefkatli Venüs yirminci yılda Koç burcuna ve aile bölgenize hareket ederek uyumu teşvik eder ve her türlü zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olur.


Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Şubat ayına samimi bir şekilde başlıyorsunuz ve 5 Şubat’ta dolunayın Aslan burcunda olduğu soğuk geceye biraz sıcaklık katmaya hazırsınız. Birine karşı duygularınızı itiraf etmek için Sevgililer Günü’nü beklemeyin. Onları istiyorsan Oğlak, resmileştir ve onlara söyle.

Yeni yılı atlattıktan (ve geri hareket ettikten) sonra, Merkür on birinci yılda Kova burcuna girdiğinde kendinizi şımartmanın zamanı geldi. Bu, (sevgilinizin hesabı ödediği) havalı randevulara çıkmak, sevimli randevu kıyafetleri satın almak ve sadece eğlenmek için iyi bir zaman. Sevenlerinize, sizin için yapabileceklerine göre değil, size hissettirdiklerine göre değer vermeyi unutmayın.

Soğuk hava moralinizi bozuyorsa, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde sevgilinizi romantik bir kaçamağa çıkarın. Bu, biraz flört etmek, partneriniz hakkında daha fazla şey öğrenmek ve bir kişinin zihnine aşık olmak için harika bir zaman.

Her şey yolunda giderse, 19’unda yeni ay Balık burcundayken partnerinizi sevdiklerinizle tanıştırmayı düşünün. Sevgilinizi hayatınıza katarken sağlam bir temel oluşturmak için sözlerinizi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.