Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Koç burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Koç burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ay başlarken güneş ışınlarının havadar Kova burcunda parlamasıyla aşka bakışınız meraklı ama biraz mesafeli. Bu deneysel bakış açısı sizi nereye götürecek? Aşk öncüsü olmak, zaten emin olduğunuzu düşündüğünüz şeyleri sorgulamak demektir.

5 Şubat’ta çok yoğun ve etkileyici bir Aslan dolunayı, size hissettiğiniz her şeyin yolunda olduğunu hatırlatır Koç. Son zamanlarda kendinizi ve duygularınızı sansürlemek zorunda olduğunuzu hissettiyseniz, bu lunasyon sırasında bent kapaklarının açılmasına izin verin. Kalbinizin sesini duyma zamanı.

Güneş, son derece hassas su burcu Balık burcuna ve on ikinci evinizden on sekizinci evinize geçmek için havadar Kova burcundan ayrılırken büyük bir enerji değişimi var ve bu da sezginize her zamankinden daha fazla güvenmenize ve güvenmenize neden oluyor. Rüyalarınız, aşktan gerçekten ne istediğinizi gösteren resimlerle dolu. Bariz mesajlarını görmezden gelme.

20 Şubat’ta romantik Venüs, güçlü burcunuzla ortak oluyor, ardından iki gün sonra duygusal Ay geliyor. Bu kozmik varlıkların her ikisi de birinci evinizdeyken, rekabet dürtünüz kontrolü ele alır. İster bekar olun ister bağlı olun, istediğinizi elde etmeye kararlısınız. Aydan kazanan olarak çıkıyorsunuz.


Koç Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ocak ayının yoğun geçişlerinden sonra memnuniyetle karşılanan Koç burcunda Şubat ayı nispeten sakin.

Bu ay, kendinizi nasıl savunabileceğinize ve hak ettiğiniz geliri nasıl alacağınıza daha fazla odaklanacaksınız. 5 Şubat’taki Aslan dolunayı sırasında daha da önemli hale gelecek. Kendiniz için ayağa kalktığınızdan ve işte size saygı gösterilmesini talep ettiğinizden emin olun. Hatta tüm çabanız ve bağlılığınız için patronunuzdan övgü bile alabilirsiniz.

Dezavantajı ise, iş arkadaşlarınızın, ayın on sekizinci günü güneş Balık burcuna geçtiğinde başarınızı kıskanması olabilir. Şu anda kimsenin haddini aşmadığından emin olmak için iş arkadaşlarınızla sınırlar belirlemeniz önemlidir.

20 Şubat’ta Venüs Koç burcuna girdiğinde her şey affedilecek. Kimin güvenilir bir iş arkadaşı olup kimin olmadığını anlayabileceksiniz. Muhtemelen, ekibinizdeki yağları azaltacak ve projelerde gereken özeni göstermeyen insanları değiştireceksiniz. Kalması, gitmesi veya başka bir ekibe veya departmana devredilmesi gerektiğini düşündüğünüz kişiler konusunda yönetime karşı açık ve dürüst olun. Bu tür konulardaki geri bildirimleriniz çok önemlidir. Neyin aşıldığına dikkat edin.


Koç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyük Planlar

Canlı Jüpiter burcunuz Koç üzerinden yolculuğuna devam ederken, cesur fikirlerle dolup muhteşem fırsatları kovalamak için can atacaksınız. Yine de ayın ilk birkaç günü gergin bir başlangıç ​​yapabilir.

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay, sıkışmış bir durumu ortadan kaldırabilir, yaratıcılığı, romantizmi ve girişimcilik fikirlerini açığa çıkarabilir. Sanki bir durumla ilgili sınırınıza ulaşmışsınız ve onun değişeceğine o kadar kararlısınız ki değişiyor. Yine de dikkat çekmek için gereksiz dram yaratmaktan kaçının. Bunu yaptığınızın farkında bile olmayabilirsiniz, bu yüzden dikkat edilmesi gereken bir şey.

Meraklı Merkür, on birincide insancıl Kova’ya doğru ilerliyor, burada güneş ve ihtiyatlı Satürn’le birleşiyor. Özellikle benzersiz ilgi alanlarınıza hitap ediyorsa, farklı şeyler sunan gruplar ve kulüpler ilginizi çekecektir.

Nefis Venüs, Sevgililer Günü’nden hemen sonra rüya gibi Neptün’le aynı hizaya gelmek için hareket eder ve bu saatlerde geçen günleri son derece romantik hale getirir. Birinin büyüsüne kolayca kapılabilirsin.

18 Şubat’ta dört haftalık bir kalış için güneş içeri girerken, ruhsal bölgeniz daha fazla önem kazanıyor. Bu gevşemek ve şarj etmek için bir şans. Ayrıca, gelecek ay güneş burcunuza geçtiğinde temiz bir sayfa açabilmeniz için kalıcı sorunları çözmek için bir fırsat.

On dokuzuncu gündeki Balık burcundaki yeni ay, ruhsal yaşamınızı sürdüren alışkanlıklara başlamak için mükemmel bir fırsat olabilir. Farkındalık meditasyonu yapmak, yoga öğrenmek veya gerilimi azaltabilecek ve daha fazla iç huzuru getirebilecek diğer disiplinleri keşfetmek isteyebilirsiniz.

Son olarak, 20 Şubat’tan itibaren, keyifli Venüs burcunuza geçtiğinde, o özel şeye sahip olacaksınız. Yeni bir aşama başlarken, makyaj yaparak kutlamak isteyebilirsiniz. Ayrıca ağ kurmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye istekli olacaksınız.


Koç Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılın en kısa ayına, 5 Şubat’ta dolunayın Aslan burcunda olduğu ekstra sıcak bir randevu gecesiyle başlıyorsunuz. Bu, romantizm için harika bir zaman çünkü aşk üzerine kumar oynamaya hazırsınız. Çok eğlenceli bir gece olabilir! (*göz kırpma*)

Henüz romantizmi bulamadıysanız Koç, Merkür on birincide Kova burcuna girerken bu flört uygulamalarını indirin. Şanslıysanız, bir sonraki aşk ilişkiniz sadece bir kaydırma uzağınızda olabilir, bu nedenle profilinizin güncel olduğundan ve esprili şakalarınızın yerinde olduğundan emin olun.

Ancak, bu ilişkiyi henüz çevrimdışı duruma getirmek istemeyebilirsiniz. Güneş, 18 Şubat’ta Balık burcuna giriyor ve gerçekte bir aşk ilişkisi içinde olmaktansa aşk ilişkilerini hayal ederek daha fazla zaman harcıyor olacaksınız. Aramak için dışarı çıkmadan önce istediğiniz aşkı düşünün.

Ay, on dokuzunda yeni ay Balık burcunda olduğunda kişisel bakım notuyla sona erer. Kendinizi flört sahnesine geri koymaya hazırlanırken, mükemmel bir bahar eğlencesini yakalayabilmek için kendinize büyük bir makyaj yapın. Doğru özçekim birinin kalbini kazanabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.