İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

İkizler burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Şubat ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, aşk hayatın seni son zamanlarda biraz gergin mi hissettirdi? Öyleyse, 6 Şubat’ta Merkür-Neptün sekstilinin sakinleştirici enerjisine güvenebilirsiniz. Yaratıcılığınız, iletişim kurma beceriniz ve maneviyatınızdan yararlanma beceriniz artık zirve seviyelerinde, mevcut sorunlar üzerinde çalışmanıza veya yeni sorunları zarafetle ve kolaylıkla çözmenize olanak tanıyor.

On birincide, akıllı gezegen lideriniz Merkür, benzer fikirlere sahip, mantıklı Kova burcuna ve macerayla ilgili dokuzuncu evinize giriyor, bu nedenle, dünyaya açılmak ve yeni ve derin şeyler deneyimlemek için güçlü bir dürtü olacak. Partnerinizi yanınıza alın veya bekarsanız, yolculuğunuz sırasında ilginç insanlarla tanışmaya açık olun. Tatil romantizmi en iyisidir!

17 Şubat’ta Merkür-Jüpiter sekstilinde şans eseri karşılaşma olasılığı artar, bu da kalabalık bir odada eski sevgiliyle karşılaşmak veya biriyle göz göze gelmek anlamına gelir. Bu spontan buluşmanın öneminin ne olacağını söylemek için henüz çok erken, ancak aşk hayatınızı olumlu bir şekilde etkilemeli.

Tutkulu Venüs, yirmincide ateşli Koç burcuyla buluştuğunda seks harika olabilir, ancak her şeyi alıp vermemek bir sorun olabilir. Evet, kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsunuz, peki ya diğer kişi? Niceliğe değil niteliğe odaklanın.


İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Profesyonel temelinizi bulmak zor oldu. Şubat ayının ilk yarısı, kariyer konularında nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda size tam olarak net yönergeler vermese de, neyi tezahür ettirmek istediğinize dair bazı fikirler veriyor. Bu enerji özellikle 5 Şubat’taki Aslan dolunayı sırasında güçlü olacak. Ancak güneş on sekizinci gün Balık burcuna girene ve kariyer çabalarınız söz konusu olduğunda sizi ilgi odağı haline getirene kadar işler gerçekten ivme kazanmayacak.

Merkür, 7 Şubat’ta gerileme sonrası aşamasını bitirdiğinde, geçen ayki Kova burcunda ektiğiniz profesyonel tohumların meyve vermeye başladığını ve çiçek açmaya başladığını bekleyebilirsiniz.

On dokuzunda Balık burcundaki yeni ay, geleceği yeniden düşünmenize neden olabilir. Belki de artık (ya da en azından şimdilik) profesyonel projelerde liderlik yapmak istemiyorsunuz, bunun yerine kişisel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Sonuçta İkizler burcu olarak iki kişinin işini yapıyorsunuz. Bu nedenle, sıkı çalışmaya ara vermek bu dönemde gerekli olabilir. Bunu kış tatiliniz olarak düşünün.


İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni keşifler

Kova burcundaki güneş, birkaç haftalığına uzak ufuklar sektörünüzü aydınlatır, İkizler, bunu seyahat maceraları, yeni deneyimler ve tatil arkadaşlıkları için harika bir zaman haline getirir. Konfor alanınızdan çıkmak ve bir inanç sıçraması yapmak için can atacaksınız. Bu, size meydan okuyan ve kişisel gelişiminize katkıda bulunan fırsatları yakalamak için mükemmel bir fırsat.

Yine de 5 Şubat civarında söylediklerinize dikkat edin, çünkü karizmatik Aslan’daki dolunay ve konuşma ve düşünce sektörünüz, bir fikir çatışmasına ve belki de bir tartışmaya denk gelebilir. Önemli bir konu hakkında çok duygusal görüşleriniz olabilir ve aksi bakış açısına sahip biriyle bağlantı kurarsanız kıvılcımlar uçuşabilir.

Rehber gezegeniniz meraklı Merkür beşincide Kova burcuna geçerek sizi daha büyük resmi görmeye teşvik ediyor. Geride durmak ve yönünüzü bulmak daha kolay olacaktır. Yeni konulardan etkilenebilir veya yeni bir beceri öğrenmeye hevesli olabilirsiniz ve bu, devam etmek için en iyi zamanlardan biridir.

İlgi odağı olmanın keyfini çıkarmaya hazır mısınız? 18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçmesi sizi sahnenin merkezine koyuyor. Bu, itibarınızı artırma, değerinizi kanıtlama ve elinizden geldiğince kendinizi tanıtma şansınız.

Bu ay kendinize bazı hedefler koymanız ve onları biraz uzak tutmanız yardımcı olacaktır. Bu şekilde, hedeflerinize ulaşmak ve hatta onları aşmak için rotada olacaksınız. Sadece akışına bırakmaktan ve akışa bırakmaktan kaçının. Buna yenik düşersen pek bir şey başaramazsın.

On dokuzuncu gündeki Balık burcundaki yeni ay, yeni planlar, projeler ve sizi yeni bir yola sokan her şeyi başlatma çağrısıdır. Harekete geçirici mesaja direnmeyi zorlaştıran bir coşku dalgası hissedeceksiniz.

Ve son olarak, sevimli Venüs 20 Şubat itibariyle alıngan Koç burcunda olacak, bu da önümüzdeki haftaların sosyal anlamda çok eğlenceli olabileceği anlamına geliyor. İyi eğlenceler!


İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay sırasında aya biraz huzursuz bir notla başlıyorsunuz. Birinin sevgiliniz olmasını istiyorsanız, ona şimdi sorsanız iyi olur çünkü doğru kelimeleri biliyorsunuz. Flört ederken cesur olmaktan korkma, İkizler.

Hala Sevgililer Günü için bir randevunuz yoksa, Merkür on birincide Kova burcuna girdiğinde flört havuzunuzu genişletme zamanı gelmiş olabilir. Her zamanki “tipinizle” flört etmeyi bırakın ve özellikle sizinkinden tamamen farklı bir dünya görüşüne sahiplerse, aşk için alışılmışın dışında bir yola çıkın. Kıvılcımlara yol açabilir.

Biriyle görüşüyorsanız, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde bunu resmileştirin. Hayatınızın her alanında size ayak uydurabilecek mükemmel kişiyi bulmuş olabilirsiniz. İdeal bir çift gibi görünseniz de, gerçekten bir kimyaya sahip olduğunuzdan emin olun ve sadece fotoğraflarda iyi görünmeyin.

Ayın on dokuzunda yeni ay Balık burcundayken ayı sosyal bir notla bitirin. Dışarı çıkmak, büyük flört şanslarına yol açabilir. Artık arkadaşlar aracılığıyla veya flört uygulamalarında insanlarla kolayca tanışabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.