Günlük Sağlık Burç Yorumları 26 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Ocak Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendi sağlığınızdan ödün vermeden başkalarına verebilirsiniz. Ve sağlığınızı ciddiye alırsanız, gün boyunca verdiğimiz her kararın sağlığımızla ilgili olduğunu bilirsiniz. Bu nedenle, arkadaşlarınız kahve içmek ve konuşmak isterse – gidin ama kafein alımınızı en aza indirmeye çalışıyorsanız bitki çayı sipariş edin (bu günlerde iyi bir fikir). Makarna gecesiyse, iki porsiyon salata ye.


Boğa Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanmasının iyi yanı, fiziksel ihtiyaçlarınıza odaklanmanızı sağlamasıdır. Dikkat süreniz olduğu gibi, düzenli bir egzersiz programından muazzam fayda sağlayacaksınız. Görünüm ayrıca günlük olarak neye ihtiyacınız olduğuna odaklanmanıza yardımcı olur, bu nedenle ne tür bir egzersiz yaptığınızı takip etmek için bunu kullanın. Kendinizi bir yerden bir yere yürürken bulduğunuzda derin nefes aldığınızdan emin olun – bu çok önemlidir!


İkizler Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün duygusal alemde uğraşmak istediğinizden daha fazlası olabilir. Göksel atmosferi hissettiğinizde bir aciliyet duygusu sizi rahatsız edebilir. Bu aciliyetten yararlanabileceğiniz bir şey yapmayı deneyin – sağlığınıza uygulayın! Sağlık, bu gün ve çağda “acil” olarak düşünmemiz gereken bir şeydir. İçinde yaşadığımız şeylerin çoğu (sis, işlenmiş gıdalar, gençliğe ve güzelliğe odaklanan bir kültür) bizi gerçekten sağlıklı seçimlerden uzaklaştırıyor.


Yengeç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanmasıyla, akranlarınızla birlikteyken azımsanmayacak bir neşe yaşayacaksınız. Her şeyi takip edemeyebilirsin ama beklentilerin karşılanacak ve aşılacak ve bu deneyim sende garip bir şekilde bağlantısız hissetmene neden olacak. Vücudunuzu bu heyecan verici düşleme duygusuyla yeniden bağlamak için, bu hafta sürekli egzersiz yaptığınızdan ve bu süre boyunca derin, geniş nefesler aldığınızdan emin olun. Kan dolaşımı ve sinir uyarımı, merkezde kalmanıza yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün gezegen konfigürasyonu ile rüzgarı arkanızda hissediyorsunuz. Zaman zaman kendinizi fazla çalıştırma eğiliminize rağmen kendinizi canlı ve iyi hissediyorsunuz! Bu hafta sağlıklı alışkanlıklarınıza devam edin. Öncelik dengeli beslenme olmalıdır, bu nedenle ekmeği azaltın ve asla çok fazla su içemeyeceğinizi unutmayın. Aslında, hafif bir oruç enerjinizi büyük ölçüde artırır. Hafifçe yemeye çalışın ve beş gün boyunca gün aşırı karbonhidrat ve süt ürünlerini hariç tutun.


Başak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegen konfigürasyonu sizin için oldukça uygun ve bu, hayatınızı dengeleme becerilerinizin büyük bir destek aldığı anlamına geliyor. Ciğerleriniz genişlerken ve vücudunuzda “temiz kan akışı” oluştururken vücudunuzun esneyip güçleneceği düzenli yoga derslerine giderek kendinizi tamamen canlanmış hissedeceksiniz. Saat kaç? Bugün hala bir sınıfa yetişebilirsin! Salınan toksinleri uzaklaştırmaya yardımcı olmak için öncesinde ve sonrasında su içmeyi unutmayın.


Terazi Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi evinizde rahat hissedin, çünkü bu hafta muhtemelen bazı gecelerinizi evde geçireceksiniz. Komik bir nedenle (görünüşe göre) kendi şirketinizi başkalarınınkine tercih ederken buluyorsunuz. Bu, “sorun ne?” diye merak etmenize neden olabilir. ama endişelenmene gerek yok. Kendinizi tutmak, bol miktarda sağlıklı egzersiz yapmak ve dinlenmek anlamına geldiği sürece, sadece doğal bir döngü yaşıyorsunuz demektir. Aerobik egzersiz, pozitif kalmanıza yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün göksel enerjisi hepimizi derin bir şekilde denge arayışına sokuyor. Kendinizi derin düşünmeyle o kadar da ilgilenmeyen biri olarak düşünseniz de, siz de bunun bir istisnası değilsiniz. Evde oturup konuya odaklanmaktansa kapıdan çıkıp bir şeyler yapmayı tercih ediyorsunuz. İşte bu yüzden yogayı icat ettiler. Kapıdan çıkın ve mümkünse bir yoga stüdyosunun zeminine oturun veya sanal bir sınıf bulun. Düzenli bir uygulama size derinden yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca yürüyüş, koşu, yoga – yerin kendisini içeren herhangi bir egzersiz şekli ile kendinizi topraklayın! Günümüzün gezegen dizilişinin getirdiği yüksek duygusal enerji, arkadaşlarınızın veya yakın sevdiklerinizin yanında alıngan ve biraz tedirgin hissetmenize neden olabilir. Düzenli bir egzersiz uygulamasıyla kendinizi biraz ayrı tutun. İçsel yaşamınıza sağlıklı bir şekilde odaklanmak, hassas ruh haliniz ile gerçeklik arasındaki boşluğu doldurmanıza yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İnsanlığın iyiliği için ne olması gerektiğini görebildiğiniz için – bu sizin sahip olduğunuz özel bir yetenek – bunu yapacak kişinin siz olduğunuz anlamına gelmez! Düzenli bir egzersiz uygulamasıyla kendinizi ve tüm içgörülerinizi merkeze alın ve içinde yaşadığınız dünyaya yardımcı olmak için daha iyi bir konumda olacaksınız. Yoga harika bir kaynaktır. Ne kadar çok giderseniz, fayda o kadar büyük olur. Şekle girme konusunda endişelenme. Bunun yerine, nefes almaya ve pozitif enerjiyle bağlantı kurmaya odaklanın.


Kova Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir araya geldiklerinde ateş ve su gibi hareket eden gezegensel bir enerji vardır ve bu size “yüklü” hissettirir. Bu enerjiyi hayal etmek için bir Olimpik yüzücü hayal edin. Havuzda hareket etmek için gereken dürtü ve kuvveti düşünün. Bu tür bir enerji şu anda sizi bir şekilde etkiliyor. Sakin ve toparlanmış kalmak için ciğerlerinizi hava ile genişleten bazı egzersizler yapmanız size fayda sağlayacaktır. Ve bunu yaparken, gerçekten de dengeye ulaşabileceğinizi anlayacaksınız.


Balık Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün göksel atmosferi, ateşli doğanızı uyandırıyor ve bundan en iyi şekilde yararlanmak için kendinizi spor salonunda veya arazide koşarken bulmak isteyeceksiniz! Gezegen konfigürasyonu ayrıca, katıldığınız fiziksel aktivite türlerini değiştirerek yaşamınızdaki çeşitliliği korumanızı da söylüyor. Yüksek enerjiden en iyi şekilde yararlanın ve onu içselleştirerek ve duygusal çekirdeğinizi karıştırmasına izin vererek boşa gitmesine izin vermemeye özen gösterin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.