Günlük Güzellik Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Ocak Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kanıtın pudingte nasıl olduğuyla ilgili şu sözü biliyor musunuz? Giysiler, aksesuarlar ve makyaj için de geçerli. Bir şeyi reddetmeden önce, denediğinizden emin olun. Sana hoş bir sürpriz olmuş olmalı.


Boğa Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mevcut görünümünüzün sesini yükseltmeyi düşünün. Karakterinizin dışında bir şey giymenize gerek yok (hayvan desenleri gerçekten size ait değil), ancak tek bir cesur aksesuar bankayı bozmadan güncel kalmanızı sağlayabilir.


İkizler Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünümünüze giren tüm unsurları düşünerek kıyafetinizin etkisini artırın: makyaj, saç ve aksesuarlar. Hiçbir şey harika bir görünümün genel etkisini gösterişsiz bir çift ayakkabı veya yanlış bir çanta kadar yok edemez.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Geçmişe bakmak aslında sizi modaya uygun hale getirecektir. Araştırmanızı yapın – önceki on yıllara ait stil ikonları karıştırılabilir, eşleştirilebilir ve size tamamen piste hazır bir görünüm vermek için değiştirilebilir.


Aslan Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ruh halinize göre giyinin. Saçmalamayıp iş yerinde ekibinizi yönetmeniz gerekse bile, yumuşak tarafınızı gösteren bir dokunuş ekleyebilirsiniz. İpek bir bluz veya parlak bir bileklik kendinizi ifade etmenizi sağlar.


Başak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetiniz söz konusu olduğunda temponuzu değiştirmek istiyorsunuz ama yine de kendiniz gibi görünmek istiyorsunuz. Bunun yerine silüetler ve şekillerle oynayın veya göz alıcı bir gölgede bir aksesuar eklemeyi düşünün.


Terazi Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Istakoz şeklinde bir şapka mı? Pileli metal bir mini etek mi? Avangart tasarımla alay etmek kolaydır, ancak açık fikirli olun. Bu bakışlardan birini gerçek anlamıyla almak istemeseniz bile, size beklenmedik bir ilham verebilir.


Akrep Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Etki yaratmak için sesi yükseltmek yerine istasyonu değiştirin. Tarafsızlarınıza biraz güç verin. Bej trençkot yerine kalay grisi alın. Ve küçük siyah elbiseni fildişi bir elbiseyle değiştir.


Yay Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani asla ekose giymeyeceğinizi söylüyorsunuz – çirkin eteklere zorlandığınız çok fazla çocukluk anınız var. Ama yakın zamanda denedin mi? Damalı bir güzellik vizyonu olabilirsin. Şansını denemek.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Etiketteki numarayı yok sayın ve size uyan ve hoşunuza giden bedeni seçin. Her şirketin boyutunun da farklı olduğunu unutmayın, bu nedenle bir moda evinin ortamı diğerininki kadar büyüktür ve bunun tersi de geçerlidir.


Kova Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mevcut gardırobunuz söz konusu olduğunda bir kayıp mı yaşıyorsunuz? Nasıl düzenlendiğini yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Pantolonların yanında üstlerin yanında etekleri gördüğünüzde yeni kombinler için yeni fikirler edineceksiniz.


Balık Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Taban, renk, son kat: Bu manikür bittiğinde tırnaklarınız bir düğün pastasından daha fazla katmana sahip olacak. İki saat sonra bulaşıkları yıkayacağınıza göre ne anlamı var diye soruyorsanız, önceliklerinizi yeniden değerlendirin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.