Günlük Güzellik Burç Yorumları 23 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Ocak Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çekmek, germek, çekiştirmek: İster bacaklarınızı ağdalıyor olun, ister zor bir yoga dersinde olun, gevşemeye çalışın. Acele etmek sadece israf yapmakla kalmaz, aynı zamanda yaralanmaya da neden olabilir. Yavaş yavaş hile yapar.


Boğa Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sizin için neyin işe yaradığını ve bu sezon neyin geleceğini düşünün. Cilt tonunuzu düzleştiren renkleri kullanın. Size uymuyorsa, tasarımcılar ne gösterirse göstersin, gölgede bir şey satın almayın.


İkizler Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir etki yaratmak istediğinizde, doğal içgüdü daha fazlasını eklemektir: takı, makyaj, topuk yüksekliği. Almak için daha orijinal bir taktik, onu yumuşatmaktır. Kusursuz bir cilt, fazladan terzilik ve iyi bir dudak parlatıcısı oldukça etkilidir.


Yengeç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herkesin bazı moda harikaları vardır – o zamanlar çok iyi çalıştılar ve şimdi onları bir daha asla görmek istemiyorsunuz. Yani bu turkuaz balo elbisesi? Muz klipsi mi? Onları tam onurla emekli edin (yani, atın).


Aslan Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bol giysiler rahat hissettirir, ancak tembel hayvanlara birden fazla şekilde ilham verir. Ayak işlerini yapıyor olsan bile, sevimli spor ayakkabılar ve biraz dudak parlatıcısı giymek için zaman ayır. İşleri şık bir şekilde halletmek daha kolay.


Başak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşündeki savaşla ateşkes ilan et. Siyah noktalar, başıboş saçlar ve olası sivilcelerden oluşan bir orduya tek başına saldıran bir general değilsiniz. Bunun yerine kendinize sevgi dolu bir nezaketle davranmayı deneyin.


Terazi Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda damak tadınızı temizleyin. Kot pantolondan başka bir şey giymiyorsanız, cilveli bir etek deneyin. O kadar çok sevebilirsin ki değiştireceksin – ya da en azından, ek bir lezzet duygusuyla temellerine geri döneceksin.


Akrep Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ağdadan nefret ediyorsanız, başka bir randevuyla kendinizi gıcırdatmış dişlerle oturtmayın. Tüy dökücüler, çamaşır suyu ve evet, hatta eski moda tıraş bile var. Görmek? Orada her zaman bir alternatif vardır.


Yay Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük dokunuşlar kendi evinizi bir spa gibi hissettirebilir. Stresli hissettiğinizde kısa şekerlemeler yapın ve bunu yaparken bir göz yastığı kullanın. Birkaç kokulu mum veya bazı aromaterapi yağları da yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Makyaj söz konusu olduğunda, uygulama anahtarıdır. Üç dolarlık bir allık, uygulamak için uygun araçları kullanırsanız sizi bir milyon gibi gösterebilir. Bu yüzden en iyi fırçalara yatırım yapın ve onlara iyi baktığınızdan emin olun.


Kova Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Beyaz pantolon. Kırmızı ruj. İnce topuklu ayakkabılar. Bazı stil öğeleri göz korkutucu görünebilir, ancak şimdi diğer tarafa geçebilirsiniz. Eğitim, uygulama ve biraz tavırla, yakında podyumda dikilmeye başlayacaksınız.


Balık Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

‘Küçültme’ iş yerinde asla eğlenceli bir kelime değildir, ancak makyaj çantanız söz konusu olduğunda harikadır. Ne de olsa, zaten şişkin olan çantanızı incelten her zerre yardımcı olur. Yükü hafifletmek için ikisi bir arada ürünleri arayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.